ivona Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 Evo još jednog omiljenog ''izvora''vode mudrosti 3,1 1 Свему има вријеме, и сваком послу под небом има вријеме. Проп.:8:6 Мар.:2:20 1 Кор.:16:12 JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Децембар 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 1 Али опомињи се творца својега у младости својој прије него дођу дани зли и приспију године, за које ћеш рећи: нијесу ми миле; Плач:3:27 w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 11. glava 1 Baci hljeb svoj povrh vode; jer ćeš ga naći poslije mnogo vremena. 2 Razdijeli sedmorici i osmorici; jer ne znaš kako će zlo biti na zemlji. 3 Kad se napune oblaci, prosipaju dažd na zemlju, i ako padne drvo na jug ili na sjever, gdje padne drvo ondje će ostati. 4 Ko pazi na vjetar, neće sijati, i ko gleda na oblake, neće žeti. ivona је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 9 Šta je bilo to će biti, šta se činilo to će se činiti, i nema ništa novo pod suncem. 10 Ima li šta za šta bi ko rekao: Vidi, to je novo? Već je bilo za vekova koji su bili pre nas. 11 Ne pominje se šta je pre bilo; ni ono što će posle biti neće se pominjati u onih koji će posle nastati. Prop. 2:16 1 Moj. 8:22, Prop. 2:12, Prop. 3:15, Prop. 6:10 Перса and ivona је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 16 Ja rekoh u srcu svom govoreći: Evo, ja postah velik, i pretekoh mudrošću sve koji biše pre mene u Jerusalimu, i srce moje vide mnogo mudrosti i znanja. 1 Car. 3:12, Prop. 2:9 17 I upravih srce svoje da poznam mudrost i da poznam bezumlje i ludost; pa doznah da je i to muka duhu. Prop. 2:3, 1 Sol. 5:21 18 Jer gde je mnogo mudrosti, mnogo je brige, i ko umnožava znanje umnožava muku. Jov 28:28, Prop. 7:16, Prop. 12:12, Dan. 10:16, 1 Kor. 1:20 ivona је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 kad sam 90 i neke pročitao ovu knjigu totalno me oduvala... sadrži kompletnu suštinu života bez Boga nana је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 kad sam 90 i neke pročitao ovu knjigu totalno me oduvala... sadrži kompletnu suštinu života bez Boga kako to Mozz....? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Децембар 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 kako to Mozz....? i ja sam se zbunila, a onda shvatih...BRAT! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Децембар 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 4гл. 9 Боље је двојици него једном, јер имају добру добит од свог труда. 10 Јер ако један падне, други ће подигнути друга свог; а тешко једном! Ако падне, нема другог да га подигне. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2012 11 A kad pogledah na sva dela svoja što uradiše ruke moje, i na trud kojim se trudih da uradim, gle, sve beše taština i muka duhu, i nema koristi pod suncem. 12 Tada se obratih da vidim mudrost i ludost i bezumlje, jer šta bi činio čovek koji bi nastao posle cara? Šta je već učinjeno. Prop. 1:9, Prop. 1:17 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2012 15 Zato rekoh u srcu svom: Meni će biti kao bezumniku što biva; šta će mi dakle pomoći što sam mudar? I rekoh u srcu svom: i to je taština. 16 Jer se neće spominjati mudrac kao ni bezumnik do veka; jer što sada jeste, sve se zaboravlja posle, i mudrac umire kao i bezumnik. Prop. 1:11 ivona је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2012 20 Sve ide na jedno mesto; sve je od praha i sve se vraća u prah. 2 Nemoj nagliti ustima svojim, i srce tvoje da ne bude brzo izgovoriti šta pred Bogom, jer je Bog na nebu, a ti si na zemlji, zato neka bude malo reči tvojih. Ps. 39:1, Priče 10:19, Mt. 6:7 1 Moj. 3:19 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2012 12 Jer ko zna šta je dobro čoveku u životu, za malo dana taštog života njegovog, koji mu prolaze kao sen? Ili ko će kazati čoveku šta će biti posle njega pod suncem? Ps. 39:6, Jak. 4:14 20 Doista nema čoveka pravednog na zemlji koji tvori dobro i ne greši. 1 Car. 8:46, 2 Dn. 6:36, Jov 33:12, Priče 20:9, Rim. 3:23, Gal. 3:22, 1 Jn. 1:8 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2012 5 Ko izvršuje zapovest, neće znati za zlo, jer srce mudroga zna vreme i način. 6 Jer svačemu ima vreme i način; ali mnoga zla snalaze čoveka, Prop. 3:1, Prop. 3:17 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2012 12 Neka grešnik sto puta čini zlo i odgađa mu se, ja ipak znam da će biti dobro onima koji se boje Boga, koji se boje lica njegova. Priče 1:32, Isa. 3:10, Isa. 65:20, Mt. 25:34, Rim. 2:5 13 A bezbožniku neće biti dobro, niti će mu se produžiti dani, nego će biti kao sen onome koji se ne boji lica Božijeg. 14 Taština je koja biva na zemlji što ima pravednika kojima biva po delima bezbožničkim, a ima bezbožnika kojima biva po delima pravedničkim. Rekoh: i to je taština. Ps. 73:14, Prop. 2:14 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука