Иван ♪♫ Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 "Ми" се овде односи на све људе, човечанство, не на "нас" у смислу Срби. Ево да цитирам шта сам рекао: "Бог подједнако воли Албанце са Косова као и Србе. То што се ми отимамо и кољемо око парчета земље је само наш проблем и глупост." Значи односи се на "нас" - и Србе и Албанце и уопште све људе који налазе за сходно да убијају зарад "парчета земље". Не знам шта ту има увредљиво за било кога. онда си то рекао на погрешан начин јер онако како си рекао испадоше Срби једнако криви као агресори Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 да пођемо од себе... О томе се ради. Да пођемо од себе и запалимо из земље,јел се о томе ради? "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 @, Па на неки начин почели смо тај ''процес'' ..почели смо од себе.. а онда су ослобођени осуђеници Готовина, Маркач, Харадинај.. الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 Да пођемо од себе и запалимо из земље,јел се о томе ради? Ако сваки месец шаљеш неколико добрих плата у Србију биће ти опроштено. @, Па на неки начин почели смо тај ''процес'' ..почли смо од себе.. а онда су ослобођени осуђени Гтовина, Маркач, Харадинај.. Какве везе има то што су ослобођени? Шта нама то смета да радимо свој посао? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 ... губимо се између истока и запада. Е, .. за ову реч ..свака част... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 Ја се слажем са Звонком.Ко је нама крив што нам се све дешава до нас самих, ми се стално вадимо на то да смо ми нешто посебно а други су будале, а те будале су тренутно много испред нас. Увек су овде неке теорије завера, као сви раде против нас, а у ствари ми највише радимо против себе. Зна се каква су правила игре у свету, јел нам крив што не живимо од рекламе из 2 св. рата као Јевреји, јер нам крив неко што се не отворимо парама па и да за нас лобирају по свету, то све озбиљне државе раде, треба да се боримо и играмо кварно јер само тако државе опстају, и триповања да у Србији је нешто посебно па се силе уротиле против нас, јел нам крив неко што допуштамо да нас политичари музу и да узимају паре и на Бога не мисле, јел нам крив неко што не волимо да радимо. А поготово што смо се истриповали да поседујемо екслузивно право на Бога, као да само нама припада, а вера у Срба је 0. Зато пођимо из свог дворишта па када га очистимо онда другима да солимо памет. значи ја не разумем ову логику какве бре завере, ајде иди у јужну митровицу ако смеш то да ли су власти могле боље да одиграју - можда, али то не значи да је народ крив што је доживео пуну копнену инвазију из Албаније и бомбардовање од стране најмоћнијих сила света раздвојите те две ствари feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 Какве везе има то што су ослобођени? Шта нама то смета да радимо свој посао? Кад ми објасниш да нема везе .. ја ћу ти на јако леп и фин начин објаснити да смо урадили много од свог дела посла.. поготову као појединци.. пошто ''колективитет'' народни очито не постоји тј. не признајемо да постоји ..читај ''да нам је наметнут'' А правити се да не видимо да смо под специјалним условима.. је још гора будалаштина од оне прве ..недостатка осећаја сопствене одговорности الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 "Бог подједнако воли Албанце са Косова као и Србе. То што се ми отимамо и кољемо око парчета земље је само наш проблем и глупост." Бог воли тебе и мене али ако ја теби украдем ауто, је ли ме нећеш покушати зауставити у томе? Мислим ово не могу да схватим. Да ли овде препоручујеш да као народ окренемо образ на све што нам се ради? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 Ма нико не каже да преузмемо улогу "јединог кривца", него како лепо рече човек изнад - да пођемо од себе. Да пођемо од онога што можемо код себе да урадимо и поправимо. Док се држимо хашиш-фантазије да смо "невине жртве сила зла" не можемо ни да почнемо тај процес... О томе се ради. брале! хашиш фантазија??? ајде раздвој домаће и белосветске политичаре и њихове добре или погрешне одлуке од невиног народа који не жели рат и који увек највише испашта Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 Путине, Србине! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 Tomislave, bravo ...Tomo sine الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 Кад ми објасниш да нема везе .. ја ћу ти на јако леп и фин начин објаснити да смо урадили много од свог дела посла.. поготову као појединци.. пошто ''колективитет'' народни очито не постоји тј. не признајемо да постоји ..читај ''да нам је наметнут'' А правити се да не видимо да смо под специјалним условима.. је још гора будалаштина од оне прве ..недостатка осећаја сопствене одговорности Нисам сигуран да сам разумео... Бог воли тебе и мене али ако ја теби украдем ауто, је ли ме нећеш покушати зауставити у томе? Мислим ово не могу да схватим. Да ли овде препоручујеш да као народ окренемо образ на све што нам се ради? Нама се више ништа не "ради". Све је урађено. Завршено. Окретали ми образ не окретали. Има других ствари које ми сада можемо да урадимо, а не радимо зато што "не дамо Косово" итд. Шта има да "не даш" нешто што ти је већ одузето? Да употребим твоју аналогију - ако су ти украли ауто и полиција не може да га пронађе нећеш ваљда да стојиш до краја живота на улици и вичеш "не дам свој ауто!". Шта имаш од тога? Не, него иди ради па заради за нови и бољи ауто. брале! хашиш фантазија??? ајде раздвој домаће и белосветске политичаре и њихове добре или погрешне одлуке од невиног народа који не жели рат и који увек највише испашта Па раздвајам. Зар ја на свакој теми не пишем да су политичари криви за све? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 Замислите ви сада ситуацију да ми направимо од Србије отворену, економски напредну државу попут Сингапура. Да се по градовима подигну огромни солитери, фирме, окреће се лова... Како би се осећали Албанци са Косова које ће очигледно још дуго бити мафијашка рупа? Да ли би неко уопште слушао оне билмезе попут Чанка? То је начин да се побеђује и људи придобију. Албанци би сами тражили да се врате у такву Србију. Онда би Тачи и његови зликовци били у проблему. verum est in beer, Срђан Ранђеловић and uros је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 Нама се више ништа не "ради". Све је урађено. Завршено. Окретали ми образ не окретали. Има других ствари које ми сада можемо да урадимо, а не радимо зато што "не дамо Косово" итд. Шта има да "не даш" нешто што ти је већ одузето? Да употребим твоју аналогију - ако су ти украли ауто и полиција не може да га пронађе нећеш ваљда да стојиш до краја живота на улици и вичеш "не дам свој ауто!". Шта имаш од тога? Не, него иди ради па заради за нови и бољи ауто. Па раздвајам. Зар ја на свакој теми не пишем да су политичари криви за све? Али макар нећеш рећи жени кад те пита ди је ауто: Ја и неки билмез се мало кошкали око аута и он одвезао. То мени смета, што релативизујеш ствари. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 Звонко,није у овој теми реч о индивидуалним спосособностима појединца у условима либералниог капитализма и слободног тржишта... .smesko. Ово је спољно-политичка тема која тебе не оптерећује ,нити занима...Просто људи хоће да кажу да им се обезвређује свака логика , шта још Србија треба да уради,да би је бар за тренутак оставили на миру,докле понижавања, где су нам бре границе,шта је следеће на реду,ако је Косово већ изгубљено... Ево,нека нас оставе на миру, и Србија ће ући на велика врата,у ту светску тржишну пијацу,да разбуца сва та ..... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука