Jump to content

antidor nafora da li je treba davati pricescenima

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ово је моје мишљење, не замерите ако грешим.

Они који се нису причестили светим Телом и Крвљу Господњом - треба да узму у себе барем анафору.

Они који се јесу удостојили причешћа Христом - треба да узму анафору и да је однесу (дају) некоме, ко није учествовао у Божанственој Литургији.

Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији!
Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761

Подели на овим сајтовима

• Гости

??? ?? ???? ???????, ?? ???????? ??? ??????.

??? ???? ?? ???? ?????????? ?????? ????? ? ????? ????????? - ????? ?? ???? ? ???? ????? ???????.

??? ???? ?? ???? ?????????? ???????? ??????? - ????? ?? ???? ??????? ? ?? ?? ?????? (????) ??????, ?? ???? ?????????? ? ???????????? ?????????.

????... ????????? ??????????, ????? ?? ?????? ?????? ??? ?????? ???? ???? ???? ?? ???? ?????? ??????.

Подели на овим сајтовима

• 11 months later...

Мислим да нафору треба давати оним причешћенима којима крчи стомак.  0442_feel

leteti

dobra ideja... zašto se JA nisam toga setio  :group111: algabacaju algabacaju

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...
link=topic=2757.msg424515#msg424515 date=1304024863]

greengrin

Jer je jaram moj blag, i breme je moje lako  facenew22222222

Ja sam tu malo teža životinjka. Kao tvrdoglavo magare...Bog me lepo uvek zove sebi a ja se otimam... :229229229: I samo hukćem i kritikujem...teško Bogu sa mnom, ko će privezati divlje magare? greengrin greengrin

dada

Подели на овим сајтовима

isti Onaj koji je kroz usta jednog sveca rekao- smirio sam se i Gospod me odmah pogledao  facenew22222222

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...