Boba Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Za vreme II s,rata na ovim prestorima ( od Su do BT) su vecina srba odvedeni u logor u Sarvar. U njihova sela i kuce su nasilno naseljeni madjari iz Rumunije i Bugarske ( i to mahom cigani)koji su iste napustili po zavrsetku rata. To je jedini period kada su madjari u skorijoj istoriji naseljavali ove prostore u nekom vecem broju. Taj podatak o kome ti govoris jednostavno nije istinit. Баба and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Ga3rl9cXQBs http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Ga3rl9cXQBs И куку и леле... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Boba Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Ja sam rodjena i odrasla u centru Novog Sada, Moja majka je tu rodjena. Moja baka i deka su sa 20 godina dosli iz Novog Miloseva u Novi Sad., Moj otac je iz Sivca .Svi moji zive preko 200 godina u Vojvodini.Ja sad zivim u selu u okolini Backe Topole.Na ovom prostoru sam vec 10 godina. I takve podatke nikad nisam cula. A izgleda ni niko drugi. A sto se tice Hortija, ima ih i u Bajsi.I ovde ima i baka i deka i dece i omladine i odraslih koji ne znaju uopste srpski. Баба and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 И куку и леле... Sta je tu kuku i lele ? Ti Boskov govor vidis ovako, zar ne : http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Само напред, тако смо укидали и аутономију Косова и супер нам је било. Колико глуп човек треба да буде да стално понавља једну исту грешку? Да постави уопштено питање " колико глуп човек треба да буде " као наставак невероватног закључка да су Арнаути починили и чине злочине над Србима због наводног покушаја укидања аутономије на Косову и Метохији уз недвосмислено изједначавање Срба који живе у северној Србији и Шиптара из јужне српске Покрајине - може само неко , изразито, надарен и талентован, попут, Звонцета. Да би човек поседовао ту дубину и ширину, просто, мора постати - " либертаријанац ". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Такође Војводину треба дегетоизирати. Jedno pitanje za tebe tebra ... mali off tiopic ... secaju li se vojvodjaneri odakle se ko doselio? Mislim, secaju li se imena sela iz kog poticu? Ti si koliko kapiram poreklom preko Drine i verujem odlicno znas ime sela iz kog ti je otac , deda, pradeda. Pa me zanima, kakva je situacija sa vojvodjanerima,secaju li se i oni? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Svi moji zive preko 200 godina u Vojvodini. Mali off topic ... odakle ti ovaj podatak? I odakle su tvoji dosli pre tih 200 god? Boba је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Mali off topic ... odakle ti ovaj podatak? I odakle su tvoji dosli pre tih 200 god? Билбија брате што ти је то толико битно? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Билбија брате што ти је то толико битно? Bitno mi je zbog jedne druge price. Naseljavanje Srba. Odakle i kada su se Srbi naselili i koliko se njih seca, tj koliko njih je sacuvalo ime sela iz kog su se njihovi doselili u Vojvodinu. Jer vidis, 200 godina prodje ocas posla. Deda od 70 god isprica unuku koji za 70 godina isprica svom unuku i ovaj kao deda bi trebao da se seca iz kog sela su njegovi. Pa me zanima secaju li se vojvodjaneri iz kog sela su. Moj otac je poreklom iz Republike Srpske, selo Rasavci a on nije imao pojhma odakle su se i kada tu naselili. Pa mi cisto pade na pamet kako, ili srbi izuzetno slabo pamte price dedova ili se srbi bas i nisu toliko cesto selili ... Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Boba Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Mali off topic ... odakle ti ovaj podatak? I odakle su tvoji dosli pre tih 200 god? Porodica mog oca,Nikolici, dosli su pod vodjstvom Arsenija Carnojevica u Vojvodinu iz okoline Peci. Tacno selo ne znam, a ni to da li su se odma naselili u Sivac. Majkicini ( mamine mame ) su Stanacevi i oni su poreklom iz Bugarske - sad da li su srbi il bugari to niko ne zna. Majkica mi je pricala da se niko od njenihh ni ne seca kad su dosli ali se svi secaju sda su slavili slavi i znam da je puno ih groblje u Novom Milosevu. Dekina familija je Pajic i oni su pobegli u Austro-ugarsku sa tromedje Srbije CG i BIHa zbog krvne osvete malo pre II srpskog ustanka. Mene je to jako sve interesovalo jos kao dete pa sam se raspitivala, zato sve znam. Planirala sam da idem u Crkvenu opstinu u Sivcu i Novom Milosevu da trazim familiju al nikako da se nakanim. Porodica moje svekrve ima slicnu pricu.Oni su isto zive li na Kosovu pa su se naselili u Srem i odatle opet na Kosovo odmah posle II svetskog rata. Posto nisu mogli da se snadju vratili su se u Vojvodinu. Ne razumem zasto si to pitao? Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Porodica mog oca,Nikolici, dosli su pod vodjstvom Arsenija Carnojevica u Vojvodinu iz okoline Peci. Tacno selo ne znam, a ni to da li su se odma naselili u Sivac. Majkicini ( mamine mame ) su Stanacevi i oni su poreklom iz Bugarske - sad da li su srbi il bugari to niko ne zna. Majkica mi je pricala da se niko od njenihh ni ne seca kad su dosli ali se svi secaju sda su slavili slavi i znam da je puno ih groblje u Novom Milosevu. Dekina familija je Pajic i oni su pobegli u Austro-ugarsku sa tromedje Srbije CG i BIHa zbog krvne osvete malo pre II srpskog ustanka. Mene je to jako sve interesovalo jos kao dete pa sam se raspitivala, zato sve znam. Planirala sam da idem u Crkvenu opstinu u Sivcu i Novom Milosevu da trazim familiju al nikako da se nakanim. Porodica moje svekrve ima slicnu pricu.Oni su isto zive li na Kosovu pa su se naselili u Srem i odatle opet na Kosovo odmah posle II svetskog rata. Posto nisu mogli da se snadju vratili su se u Vojvodinu. Ne razumem zasto si to pitao? Ovo me zanimalo. Znaci ovo si ti cula od svojih , u porodici. Od svog dede, recimo koji je to njemu njegov preneo? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Boba Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Ne , nego od oca , koji je to cuo od svog dede. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 И куку и леле... Страва и ужас. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Страва и ужас. A zamalo da predju cenzus The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука