Тавита Написано Октобар 4, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2009 drago mi je da se i tebi dopada... u principu slika i ne bi trebalo dugo da se radi, jer prilikom dugog rada ne dobijemo trazeno.. jer nemamo isti osjecaj.. razliciti periodi razliciti prenosi razlicite nijanse druga slika 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 4, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2009 ova slika ne spada ovde al mi se dopala ideja...nosi naziv..ponovno stvaranje ?oveka daj mi svoj prvi osjecaj vezan za ovu sliku.. bas me zanima... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 4, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2009 ako misliš jednom reči-novo kompjuterski rečeno - update umetnički - lepota novog u žargonu tv pinka- najnoviji trač rts - najnovija vest samo na vašoj televiziji da ne redjam dalje ali ja sam zaista imao uvek osećaj da nas Hristos iznova stvara i to je onaj osećaj koji imamo kad primećujemo da smo bolji nego što smo bili...to traje celog života....grci to zovu metanoja, rečnik grčkog ga prevodi kao pokajanje ili preumljenje...ja to zovem-radost 0104_cheesy na ovom putu vidimu razliku izmedju nas starih i nas kakvima nas Bog želi..tj. savršene Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 12, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2009 Молитва, 1991 Автор: Юрий Сергеев Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 12, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2009 www.artandphoto.ru Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Октобар 12, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2009 Samo da se nadovezem na tavitinu konstataciju sto se REMBRANTA tice zaista je originalan i ta njegova igra svetla i tame,on je jedan od mojih favorita pa evo da prilozim i ja jedno njegovo delo..... Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 12, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2009 a ovo...nije rembrant ali je vrh Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Октобар 12, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2009 Још један геније http://www.virtualdali.com/ . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 12, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2009 dali je likčina...meni se svidja ona najofucanija alio je extra.....iskušenje sv.antonija vidi čega sve tu ima...al svi na tankim,da ne kažem staklenim nogicama Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 12, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2009 http://media.kickstatic.com/kickapps/images/21864/photos/PHOTO_5519633_21864_7067906_main.jpg ovo je dalijev muzej,slika je velika pa kliknite na link.....ovo po fasadi su kroasani neki,kao kifle...to je obožavao da doručkuje...ludo,a..................... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Октобар 12, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2009 Моја вереница и сестра су биле пре две године тамо на екскурзији... покупићу слике па да их окачим... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 12, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2009 onda stavi i gaudija...on je tek likčina...otvoriću temu o njemu Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 ???? ???????? ? ?????? ?? ???? ??? ??? ?????? ???? ?? ??????????... ???????? ????? ?? ?? ?? ??????... ???????? 0311_womens ?? ??? ????? ??????? ???? ??? ???????? ????????????, ???????????, ??????? ????, ??????????? ? ??????? ???? ?? ???? 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 11, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2009 Ево стојим на вратима и куцам; ако ко чује глас Мој и отвори врата, ући ћу к њему и вечераћу с њим и он са Мном. (Откривење 3,20) Познати сликар Холман Хунт насликао је предивну слику Исуса Христа, на којој га је осликао како куца на врата. Сликар је врата представио на мало чудан начин, она су обрасла коровом и на њима нема кваке. Сликар је овим хтео да прикаже људску реалност. Јер врата представљају људско срце, и на њему нема спољашње кваке. Исус не може ући, осим ако му се врата не отворе изнутра и дозволи му се да уђе. Прихватање Исуса Христа у своје срце значи и прихватање Божјег спасења. Бог га нуди свакоме од нас. Прихватање или одбацивање Исуса је пресудно и најважније животно питање, за свакога од нас. Јер одговор на њега утиче на нашу вечну судбину. Тако, за вечно добро Ваше властите душе, отворите врата свога срца Исусу и позовите Га да уђе унутра... "Сваки човек је господар куће свога срца и то је његова тврђава; једино он сам може отворити њезина врата. Он има вредно жаљења искључиво право и повластицу да може и одбити отворити. Али ако одбије отворити, слепо је одбацио примити блаженство па остаје само бедни победник." Извор: преузето са forum.verujem.rs Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 11, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2009 aj sad da uporedimo sa ovim....ne sliku kao sliku već duh koji su umetnici iz sebe preneli šta primećujemo................ klapklap Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука