Jump to content

Mišković: Vučić neće dočekati veče

Оцени ову тему

GeniusAtWork

Препоручена порука

Људи се мењају; идеје се мењају. Ако је Вучић нешто и погрешио раније, то не мора да буде апсолутно меродавно данас - јер мора се шанса увек дати и дали су му грађани на изборима.

Ко се бре "променио"!? Да се тај човек променио, он би се заувек повукао из политике и затворио негде до краја живота да плаче и моли за опроштај. Није се он променио, он је само променио причу. Како сте толико наивни људи моји.

То што су му грађани "дали шансу" је као да педофила поставиш за директора дечјег вртића. Ето, мора да му се да шанса, људи се мењају...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Srpski narod ima ekstremno kratko pamćenje :)

Праве смо златне рибице...

Срећом па има и оних који све то много боље виде, сагледавају, анализирају и који нам преносе своја искуства и знања.

Тако да, није све изгубљено...нешто је и бачено...

Подели на овим сајтовима

Кад видим ове постове, просто ми дође жао јадног малог привредника, који је само поштено хтео да заради парче леба за себе и своје запослене, никог није дирао и ником ни на сенку није хтео да стане, и онда се на њега намерио зли, љути, моћни ВУЧИЋ, и стрпо га у затвор да би показао колко је моћан и зао.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Нема код нас бољитка. Исту причу смо имали са Карићима. Да ли је живот у српској држави постао бољи (поштенији, лакши) без Карића? Није, а исто ће бити и када склоне Мишковића. Отимачина, национализација, се наставља после 45. Очеви су им отимали, сада то раде синови. Следећи је вероватно Костић. Циљ је да сав крупан капитал оде мултинационалним компанијама, а успут ће се створити нови богаташи, који ће бити паметнији, и неће бити толико експонирани.

Подели на овим сајтовима

@,

Трагично је да ти као правник дајеш такав партизански коментар. Ја не знам какав је човек Мишковић, нити да ли је прекршио закон - ако јесте нека одговара. Али на основу овога што се објављује у медијима, укључујући и изјаве г. тужиоца лично, ово изгледа као најобичнија политичка хајка. И у таквом случају више није битно ко је тај човек. Данас је Мишковић, сутра можемо бити ти или ја. Значи држава нема права то да ради. Не да нема права, него је скандалозно.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Нема код нас бољитка. Исту причу смо имали са Карићима. Да ли је живот у српској држави постао бољи (поштенији, лакши) без Карића? Није, а исто ће бити и када склоне Мишковића. Отимачина, национализација, се наставља после 45. Очеви су им отимали, сада то раде синови. Следећи је вероватно Костић. Циљ је да сав крупан капитал оде мултинационалним компанијама, а успут ће се створити нови богаташи, који ће бити паметнији, и неће бити толико експонирани.

Имао сам прилике да радим са Карићевим фирмама пре десетак година. Браћа јесу мало "рурални типови", али Богољуб је све само не глуп човек. Он је био направио одличне фирме у којима је запошљавао најпаметније људе и плаћао их веома добро. Човек јесте био веома способан предузетник, без обзира на остало.

• Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

@,

Трагично је да ти као правник дајеш такав партизански коментар. Ја не знам какав је човек Мишковић, нити да ли је прекршио закон - ако јесте нека одговара. Али на основу овога што се објављује у медијима, укључујући и изјаве г. тужиоца лично, ово изгледа као најобичнија политичка хајка. И у таквом случају више није битно ко је тај човек. Данас је Мишковић, сутра можемо бити ти или ја. Значи држава нема права то да ради. Не да нема права, него је скандалозно.

Трагично је да неко ко са правом нема везе, а по институцијама система пљује, и ко не познаје довољно околности у овој земљи, даје коментаре у којима позива институције система да одбране човека који је за сићу покуповао, а онда и намерно упропастио на десетине фирми, а своје конкуренте захваљујући политичким везама трпао у затвор да би им после тога преузимао фирме. А то је само један део онога што је радио. Да ли ће за све то одговарати? Вероватно неће. Ал то је као да браниш Капонеа онда када су га ловили због утаје пореза.

И не капирам вас либерале са форума овде. Вама макар није никад био ни најмањи проблем да било кога пљунете, да лепите најгоре могуће етикете свакоме ко се у било чему не слаже са вама, али сад, кад је ухапшен човек за кога цела Србија добро зна и ко је и шта је, онда нећете да се лепе етикете, позивате се на право и правду, на претпоставку невиности, и браните јадног малог привредника од великог злог тлачитеља.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Трагично је да неко ко са правом нема везе, а по институцијама система пљује, и ко не познаје довољно околности у овој земљи, даје коментаре у којима позива институције система да одбране човека који је за сићу покуповао, а онда и намерно упропастио на десетине фирми, а своје конкуренте захваљујући политичким везама трпао у затвор да би им после тога преузимао фирме. А то је само један део онога што је радио. Да ли ће за све то одговарати? Вероватно неће. Ал то је као да браниш Капонеа онда када су га ловили због утаје пореза.

Трагично је да неко ко са правом има везе избаци овакву паушалну "оптужницу" и њом правда самовољу властодржаца. Правник би требало да зна како те ствари функционишу и да аргумент "цела Србија добро зна" на нормалном суду нико не би ни помињао јер је то крајње неозбиљно.

И ја не пљујем по институцијама система. Пљују они који их злоупотребљавају и понижавају. Ја тражим да се тим институцијама поврати достојанство.

И не капирам вас либерале са форума овде. Вама макар није никад био ни најмањи проблем да било кога пљунете, да лепите најгоре могуће етикете свакоме ко се у било чему не слаже са вама, али сад, кад је ухапшен човек за кога цела Србија добро зна и ко је и шта је, онда нећете да се лепе етикете, позивате се на право и правду, на претпоставку невиности, и браните јадног малог привредника од великог злог тлачитеља.

Ово са "либерализмом" нема никакве везе. Ради се о елементарним појмовима које је и моја баба разумела. Већ сам објаснио у претходном јављању, паметном доста.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Трагично је да неко ко са правом има везе избаци овакву паушалну "оптужницу" и њом правда самовољу властодржаца. Правник би требало да зна како те ствари функционишу и да аргумент "цела Србија добро зна" на нормалном суду нико не би ни помињао јер је то крајње неозбиљно.

И ја не пљујем по институцијама система. Пљују они који их злоупотребљавају и понижавају. Ја тражим да се тим институцијама поврати достојанство.

Ово са "либерализмом" нема никакве везе. Ради се о елементарним појмовима које је и моја баба разумела. Већ сам објаснио у претходном јављању, паметном доста.

А оно горе "психопата", на пример, ти је промакло? Или оно кад си ти неког поредио са педофилом који чува дечји вртић, и то је ОК? Или све те ствари не важе када се ради о некоме ко ти није баш прирастао за срце? Или је у реду када најгоре черупање државне имовине и терања на десетине хиљада људи у пропаст зарад десет хектара грађевинског земљишта правдамо, јер су таква била "правила игре", и неко због свега тога не треба да одговара?

Уосталом, иди пар страница назад, где смо причали и о правним аспектима ове оптужнице, и због чега јесте утемељена, само да оптужницу опет не заступа неки ретардирани тужилац, па ћеш да видиш и тај аспект, који очигледно не разумеш. 

И не ради се о либерализму, него о вама који тај либерализам заступате, који први немате права да се јављате када се било коме спочитава било шта, јер лепите најцрње могуће етикете најопуштеније.

И очигледно да нисам паметан кад су ми ти аргументи смешни.

Подели на овим сајтовима

Уосталом, иди пар страница назад, где смо причали и о правним аспектима ове оптужнице, и због чега јесте утемељена, само да оптужницу опет не заступа неки ретардирани тужилац, па ћеш да видиш и тај аспект, који очигледно не разумеш. 

Има нас појединих који читамо пажљиво. Ти си рекао да оптужница јесте утемељена (али идиотски формулисана као злоупотреба службеног положаја) и дао нека три члана кривичног законика да поткрепиш аргумент, а Авокадо (који ”тај аспект” разуме) је рекао да прва два немају везе са овим случајем, док је трећи чист комунистички и крајње бесмислен у тржишној економији.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Има нас појединих који читамо пажљиво. Ти си рекао да оптужница јесте утемељена (али идиотски формулисана као злоупотреба службеног положаја) и дао нека три члана кривичног законика да поткрепиш аргумент, а Авокадо (који ”тај аспект” разуме) је рекао да прва два немају везе са овим случајем, док је трећи чист комунистички и крајње бесмислен у тржишној економији.

Авокадо је рекао да је први цитирани члан КЗ ОК ако је фирма отишла у стечај (јесте), да је и други ОК ако има противправне користи (има, објашњено у претходним постовима), а да је трећи реликт комунизма, али није рекао да ипак није законска одредба.

Такође, да се разумемо: Злоупотреба службеног положаја јесте кретенска формулација, и ускоро ће бити укинута, и нервирао сам се због тога што има хиљаду других основа, а наши тужиоци, због своје неспособности, најпре посегну за тим идиотским чланом, а не због тога што овде има неког политичког прогона.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...