Jump to content

Да ли је каменовање израз вере?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Dejan je u pravu. Naš odnos prema SZ nije isti kao i vaš prema Kuranu i hadisima. I kako pedofilija i kamenovanje dece mogu biti milost ?! Čuješ li ti sebe šta pričaš ? !

negde, bas danas valjda, procitah da je Muhamed oteo zenu od svog druga ili brata, ne secam se, a pod izgovorom da mu je bog naredio, eto da dodamo onda i preljubu i prevaru u pravom smislu reci...

a ako se ne varam jedna od dzenetskih opcija su i mali decacici za obljubljivanje, ovo nisam siguran, ali mislim da i to pise negde...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

negde, bas danas valjda, procitah da je Muhamed oteo zenu od svog druga ili brata, ne secam se, a pod izgovorom da mu je bog naredio, eto da dodamo onda i preljubu i prevaru u pravom smislu reci...

a ako se ne varam jedna od dzenetskih opcija su i mali decacici za obljubljivanje, ovo nisam siguran, ali mislim da i to pise negde...

To što si ti pročitala mogla si samo u starom zavjetu u 2.Sam.(11:2-27).

Tu se detaljno opisuje kako je David oteo ženu Uriju Hetejinu snjom spavao pa onda poslao Urija na najžešće ratište i naredio svojim vojnicima da ga ostave kako bi on poginuo.Tako je i bilo.

Подели на овим сајтовима

Ja neznam o kakvoj ti pedofiliji pričaš niti o kamenovanju djece.

Ovdje se radi o braku a ne pedofiliji bez obzira kako to tebi zvučalo.

Niko ne kamenuje djecu.

Kada se odrastao čovek oženi devojčicom od 9 godina, kao što se Muhamed oženio sa Ajšom, i ona počini preljubu i zasluži kamenovanje... Šta je to ? Milost ili pedofilija sa monstruoznim ubistvom deteta ?

Подели на овим сајтовима

@ istrazilac

jeste da sam u celibatu ali sam i dalje musko :lol:

izvinjavam se sto sam pobrkao tekstove, nisam ni razmisljao dok sam citao, nego po navici sve sto mi je bezumlje trpam u isti kos, pa se eto desilo

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Tu se detaljno opisuje kako je David oteo ženu Uriju Hetejinu snjom spavao pa onda poslao Urija na najžešće ratište i naredio svojim vojnicima da ga ostave kako bi on poginuo.Tako je i bilo.

Sve je to lepo,ali to nije pozitivan već loš primer,kako ne treba raditi

Подели на овим сајтовима

To što si ti pročitala mogla si samo u starom zavjetu u 2.Sam.(11:2-27).

Ali pise da se i pokajao zbog toga, i to pokajanje je izrazio i kroz jedan broj pokajničkih psalama.

Dakle, Bog to  ne opravdava. A Kur´an pokusava slicne stvari da opravda.

Kada sam tebe ili koga vec, pitao na jednoj temi sta ce reci zena o svom muzu kada na onom svetu shvati da druge ipak vise voli od nje, tj. da su mu draze devojke "dzenetske", odgovor - tako je Allah rekao i mi tako verujemo i tamo je drugacije,

na onom svetu, nece biti ljubomore i sl.

Mozda ce tamo i perverzija sa decacima (sem ove pomenute) kao biti OK.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Kada se odrastao čovek oženi devojčicom od 9 godina, kao što se Muhamed oženio sa Ajšom, i ona počini preljubu i zasluži kamenovanje... Šta je to ? Milost ili pedofilija sa monstruoznim ubistvom deteta ?

Čovječe o kakvoj ti preljubi ovdje pričaš i o kakvom kamenovanju.

Ženidba u gore pomanutom slučaju je brak.

Подели на овим сајтовима

Ali pise da se i pokajao zbog toga, i to pokajanje je izrazio i kroz jedan broj pokajničkih psalama.

Dakle, Bog to  ne opravdava. A Kur´an pokusava slicne stvari da opravda.

Kada sam tebe ili koga vec, pitao na jednoj temi sta ce reci zena o svom muzu kada na onom svetu shvati da druge ipak vise voli od nje,

tj. da su mu draze devojke "dzenetske", odgovor - tako je Allah rekao i mi tako verujemo i tamo je drugacije, na onom svetu,

nece biti ljubomore i sl.

Mozda ce tamo i perverzija sa decacima (sem ove pomenute) kao biti OK.

Upravo to Kur'an nigdje ne opravdava.Daj dokaz za to.

Kur'an upravo sapire ljagu sa poslanika Davuda a.s.

Da li je u raju bio samo čovjek ili čovjek i žena?

Подели на овим сајтовима

Citat iz Kur'ana koji

odobrava i

podstiče

robovlasništvo i

odobrava seks sa

robinjama:

33. 50. O

Vjerovjesniče, Mi

smo ti dozvolili da

budu žene tvoje

one kojima si dao

vjenčane darove

njihove, i one u

vlasti tvojoj koje ti

je Allah dao iz

plijena...

Ovdje se jasno

odobrava prisilni

seks sa robinjama

koje navodeni Bog

Allah dao iz

plijena... Kao što

vidite pod plijen ne

spadaju samo

materijalne stvari,

već i ljudi, a često i

deca...

Zar se Muhamed pokajao možda zbog ovoga ? Ma ne, njemu se sve može i pripada mu petina od plena. UŽAS !

Подели на овим сајтовима

Upravo to Kur'an nigdje ne opravdava.Daj dokaz za to.

Kur'an upravo sapire ljagu sa poslanika Davuda a.s.

Da li je u raju bio samo čovjek ili čovjek i žena?

Nema ko drugi da sapira ličnu ljagu sa nekog, već njegovo preumljenje i pokajanje.

a koje je pokazao, Sveto Pismo objektivno govori  i o Davidu, ali i o sinu mu Solomonu i Sv. prorocima Božijim.

Bog ga je dobro iskritikovao zbog toga što je učinio, iako je bio jedan od najvecih u veri i poboznosti,

ali bludna strast uspeva da pomraci i najcistiji um, i to bas kada covek pomisli da je odneo bitku sa tim.

I ne samo o njemu objektivno, nego i o sinu mu Solomonu, i ostalima, čak i o svetim prorocima se gvori bez skrivanja njihovih mana!

A kada sam rekao da Kur´an i Hadisi zele slične stvari da opravdaju mislio sam na osnovu zivota Muhameda i kalifa!

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...