antics Написано Јануар 26, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 Hajde da malo vratimo loptu na zemlju. Šta mislite? Vi na ovoj temi (neki od hriščana) ste prešli granice u vrijeđanju i ponižavanju muslimana. Nismo ni mi cvječke uvijek, znamo i mi donaliti so na ranu. Međutim kuda nas sve ovo vodi.Hajde da se svi malo prekontrolišemo i da vidimo koliko smo fer jedni prema drugima. Vama što se ne sviđa stav u našoj vjeri to nije naš problem nama se sviđa i to je to. I nema razloga za ličnim vrijeđanjem.Možete reči to se nama ne sviđa a ne da nas nazivate svakakvim imenima. Kroz historiju je bilo svakakvih nepravdi koje smo činili jedni drugima to je historijski fakat. Zočin je negirati historijske fakte. Ne treba historiju zaboraviti ali nikako ne smije ona biti inicijalna kapsla za buduće sukobe. Ljudi ovo je naša vjera a to na čemu ste vi je vaša vjera. I držimo pravila:Vama vaša a meni moja vjera. Anastasijo:Ti si do sada bila jako umjeren i konstrukivan sagovornik, nema razlogada ovako pišeš pogotovo monou koji je sigurno jedan od najkulturnijih sagovornika. Nisi bona izbacivač! Mi smo ljudi vjernici, ne dolikuje nam da raspirujemo vatru, gasimo je. Što se tiče mene kao muslimana svima opraštam na uvredama koje su mi upučene osim jednom istaknutom članu foruma.To mu neću ni na Sudnjem danu oprostiti.ali i prema njemu bit ću kulturan ne možemo komunicirati i mimoići ćemo se! Hajde da se preispitamo i da malo tolerantnijim tonom pišemo jedni sa drugima inače ovo gubi svaki smisao. Ko se slaže sa zadnjom napisanom rečenicom neka lajkom potvrdi! Хајде ми кажи које су то увредљиве речи упућене муслиманима? Хајде ми кажи како је то "пређена граница"? Знаш - такве изјаве се тумаче као пасивна агресивност, која само чека прилику да се оствари. А, да - свештеномученик Данил Сисојев није убијен снајпером, него се повредио при бријању и од тога умро. И наравно да није истина што пише о исламу. Можете ви мислити о себи да сте нека аристократија, да сте блиски Богу, ал на драју остаје само страница на википедији: http://de.wikipedia.org/wiki/Potur DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Јануар 26, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 Ne verujem da ne shvataš.Pa šta si opet sad postavio sliku nekog tamo četnika koji ima veze s pravoslavljem ko ja sa nuklearnom fizikom? Тај " неко тамо " чију је слику Моно поставио има везе са четницима као што ти имаш везе са нуклеарном физиком. Да се зна. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јануар 26, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 Мука ми је више од свађе... Мука ми је. Господ нека суди свакоме. ratko and bosanac је реаговао/ла на ово 2 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јануар 26, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 E evo da se ja ubacim. Nije hrišćanstvo cvećka, koliko je samo pobijeno ljudi za vreme krstaških ratova, inkvizicija, koliko li je samo Stefan Nemanja ubio ljudi zto što su druge vere. Ali budimo realni Islam je najnasilnija religija trenutno. I još nešto ima svugde izuzetaka koji ubijaju u današnje vreme pod izgovorom Vere, ali u muslimanskim zemljama celo društvo je tako, ne pojedinac već društvo. I još nešto većina ovi ubistava i masakra (ako je ovo množina od masakar) koje su počinile druge religije dogodi se u srednjem veku kada je to više-manje bilo normalno (i opet reč normalno evo ga još jedan dokaz da zavisi od ljudi i vremena i da nije univerzalan), ali muslimani to što rade danas, savremeni svet kada su takve stvari u većini zemalja i religija prevaziđena, Islam i dalje ubija ako nisi jedan od njih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 26, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 Хајде ми кажи које су то увредљиве речи упућене муслиманима? Хајде ми кажи како је то "пређена граница"? Знаш - такве изјаве се тумаче као пасивна агресивност, која само чека прилику да се оствари. А, да - свештеномученик Данил Сисојев није убијен снајпером, него се повредио при бријању и од тога умро. И наравно да није истина што пише о исламу. Можете ви мислити о себи да сте нека аристократија, да сте блиски Богу, ал на драју остаје само страница на википедији: http://de.wikipedia.org/wiki/Potur Pa recimo kontinuirano se Muhammed a.s. naziva čovjek koga je đavo stisnuo..., ja sam nazvan čedomorcem... ako imaš vremena samo na ovoj temi pogledaj koliko sam puta uvrijeđen i koliko je puta bilo ismijavanje na račun islama. Da, čitao sam o Danilu Spasojevu, njegovo ubistvo osuđujem i znam da onaj ko je to uradio nije učinio uslugu islamu.Taj ne zna da je Allah dž. š. strogo zabranio ubistva svečenika, časnih sestara, monaha, rušenje crkava itd. A sada pitanje sa druge strane:Da li za tebe znači išta podatak da je samo u Bosni preko 120 imama -hođa koji su bili ekvivalent u njegovom zvanju njemu ubijeni. Mnogima je metak u potiljak bio privilegija. Vidiš ja kao musliman kažem onaj ko je ubio svečenika Danijela treba da odgovara i ja to osuđujem. Da li ti osuđuješ one koji su ubili toliki broj hodža. Antiks ja te pozivam kao musliman kao teolog- teologa hajde da pričamo o miru i onome što nas neće svađati. Ako prilazimo nekom teološkom pitanju u mojoj i tvojoj vjeri hajde da to teološki i obradimo.Stav je takav i to je to. Ako nas je Bog obojicu sačuvao da skrnavimo ruke o nekoga, hajde da mi ne skrnavimo naše jezike o tome ko je kome šta učinio. Opet kažem nismo izbacivači nego smo vjernici, ponašajmo se tako. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mono Написано Јануар 26, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 Хајде ми кажи које су то увредљиве речи упућене муслиманима? Хајде ми кажи како је то "пређена граница"? Знаш - такве изјаве се тумаче као пасивна агресивност, која само чека прилику да се оствари. А, да - свештеномученик Данил Сисојев није убијен снајпером, него се повредио при бријању и од тога умро. И наравно да није истина што пише о исламу. Можете ви мислити о себи да сте нека аристократија, да сте блиски Богу, ал на драју остаје само страница на википедији: http://de.wikipedia.org/wiki/Potur Do sada nije utvrdjeno ko je ubio svestenika Danila Sisojeva,ali mislim da su ovi siti... Rusija: Odredi smrti za likvidaciju islamskih daija Srijeda, 23 Januar 2013 18:28 Rusija je jedina zemlja na svijetu u kojoj se vrši organizirano ubijanje islamskih imama, odnosno islamskih misionara. Ruski novinar Ruslan Kurbanov detaljno je istražio ovu pojavu. Prema Kurbanovu u Rusiji postoje tajni odredi smrti koji organizirano ubijaju islamske daije (misionare). Te odrede smrti organizirale su ruske tajne službe. “Tokom proteklih godina pokazalo se da su na meti odreda smrti bili svi oni koji su uspješno radili na islamskoj davi, tj. propovijedali islam”. Najviše je ubijeno imama na sjevernom Kavkazu, u Dagestanu, Čečeniji, Kabardinu, Sjevernoj Osetiji. Zanimljivo je da odredi smrtinakon izvršenog atentata na nekog od islamskih daija u javnosti objave video poruku sa izrečenim obećanjem da će nastaviti ubijati sve one koji propovijedaju islam i na taj način pomažu džihadskim pokretima na sjeveru Kavkaza. Odredi smrti su veoma brutalni. Vjeruje se da iza klanja imama u Moskvi stoje odredi smrti. Posljednje ubistvo koje je izveo ruski odred smrti dogodilo se u Sjevernoj Osetiji krajem decembra prošle godine kada je ubijen poznati daija Ibrahim Dudarov, koji je bio zamjenik osetijskog muftije. Izvor: Saff.ba http://www.islambosna.ba/vijesti/vijesti-svijet/43268-poruka-mira-odredi-smrti-za-likvidaciju-islamskih-daija Sulejman Bugari http://www.youtube.com/results?search_query=sulejman+bugari&oq=sulejman+bugari&gs_l=youtube.3..0l10.25325.31145.0.32190.15.8.0.6.6.0.460.2431.2-5j1j2.8.0...0.0...1ac.1.11.youtube.4DhhDQeCYuw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јануар 26, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 Тај " неко тамо " чију је слику Моно поставио има везе са четницима као што ти имаш везе са нуклеарном физиком. Да се зна. pa ustvari ima veze jer ga je to inspirisalo da se onako ponaša. Ako ćemo takvom logikom ni jedna država nema veze sa komunizmom, jer ustvari onaj komunizam teoriski nigde nije praktično sproveden. Ali ipak je taj komunizam inspirisao Staljina da pobije one grdne ljude. Ako ćemo tako onda ni on ima veze sa komunizmom ko Anastasija sa nuklearnom fizikom (a i odkud ti znaš koliko ona poznaje nuklearnu fiziku ). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 26, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 E evo da se ja ubacim. Nije hrišćanstvo cvećka, koliko je samo pobijeno ljudi za vreme krstaških ratova, inkvizicija, koliko li je samo Stefan Nemanja ubio ljudi zto što su druge vere. Ali budimo realni Islam je najnasilnija religija trenutno. I još nešto ima svugde izuzetaka koji ubijaju u današnje vreme pod izgovorom Vere, ali u muslimanskim zemljama celo društvo je tako, ne pojedinac već društvo. I još nešto većina ovi ubistava i masakra (ako je ovo množina od masakar) koje su počinile druge religije dogodi se u srednjem veku kada je to više-manje bilo normalno (i opet reč normalno evo ga još jedan dokaz da zavisi od ljudi i vremena i da nije univerzalan), ali muslimani to što rade danas, savremeni svet kada su takve stvari u većini zemalja i religija prevaziđena, Islam i dalje ubija ako nisi jedan od njih. Nije za to kriv islam! Krivi su oni koji zloupotrebljavaju islam. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mono Написано Јануар 26, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 Тај " неко тамо " чију је слику Моно поставио има везе са четницима као што ти имаш везе са нуклеарном физиком. Да се зна. Bilo je vise slika...i imaih jos vise...isto tako one karikature jos manje imaju veze sa Islamom... Sulejman Bugari http://www.youtube.com/results?search_query=sulejman+bugari&oq=sulejman+bugari&gs_l=youtube.3..0l10.25325.31145.0.32190.15.8.0.6.6.0.460.2431.2-5j1j2.8.0...0.0...1ac.1.11.youtube.4DhhDQeCYuw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 26, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 Мука ми је више од свађе... Мука ми је. Господ нека суди свакоме. Pa što se svađaš.Ja kontinuirano govorim nemojmo se svađati a ti stalno muku nekakvu imaš. .smesko. Ko da si trudan! .smesko. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јануар 26, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 На вашем је језику дволичење. Ја тај језик не знам. Кад се ослободите лицемерне слаткоречивости, можда и попричамо искрено. Овај што цитира Saff сâм је све о себи рекао. С њим никаква комуникација даље. Ћао, ђења. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 26, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 На вашем је језику дволичење. Ја тај језик не знам. Кад се ослободите лицемерне слаткоречивости, можда и попричамо искрено. Овај што цитира Saff сâм је све о себи рекао. С њим никаква комуникација даље. Ћао, ђења. Ti se pitaš koje su to uvrede bile?Eto ti jedna izleti iz usta:Optuži nas za licemjerstvo. Halali brate jesi li ti svjestan koliko si teške optužbe ovim nama rekao? A što se tiče citiranja saffa, možeš se ne složiti sa tom informacijom ali onoga muslimana nema među živima.Neko ga je ubio! I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 26, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 Kao teolog musliman tebi teologu hriščaninu kažem: Nemoj se svađati, hajde da u duhu mira i tolerancije ko ljudi pričamo. Mono је реаговао/ла на ово 1 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mono Написано Јануар 26, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 На вашем је језику дволичење. Ја тај језик не знам. Кад се ослободите лицемерне слаткоречивости, можда и попричамо искрено. Овај што цитира Saff сâм је све о себи рекао. С њим никаква комуникација даље. Ћао, ђења. Odakle znas da je dvolicnjastvo,licemerstvo?Ti si Bog pa znas sta je u srcima ljudi?Iskreno neko treba da vidi kako drugi razmisljaju... Sta ti smeta citiranje Saffa ili Islambosne?Zasto? Sulejman Bugari http://www.youtube.com/results?search_query=sulejman+bugari&oq=sulejman+bugari&gs_l=youtube.3..0l10.25325.31145.0.32190.15.8.0.6.6.0.460.2431.2-5j1j2.8.0...0.0...1ac.1.11.youtube.4DhhDQeCYuw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mono Написано Јануар 26, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 Ako Bog da bice rata!!!??? 2.5.2011 Sulejman Bugari http://www.youtube.com/results?search_query=sulejman+bugari&oq=sulejman+bugari&gs_l=youtube.3..0l10.25325.31145.0.32190.15.8.0.6.6.0.460.2431.2-5j1j2.8.0...0.0...1ac.1.11.youtube.4DhhDQeCYuw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука