Jump to content

Сменили Наташу Кандић

Оцени ову тему

Ромејац

Препоручена порука

Сандра Орловић заменила Наташу Кандић на челу ФХП

orlovic_310x186.jpg

Нова извршна директорка Фонда за хуманитарно право је Сандра Орловић, која је на тој функцији заменила Наташу Кандић, саопштио је данас ФХП

БЕОГРАД - Нова извршна директорка Фонда за хуманитарно право (ФХП) је Сандра Орловић, која је на тој функцији заменила Наташу Кандић, саопштио је данас ФХП.

Сандра Орловић, досадашња заменица Кандићеве, одлуком Управног одбора ФХП за извршну директорку те невладине организације именована је јуче, истиче се у саопштењу.

Наводи се и да ће историчарка Маријана Тома, која је такође "одрасла" у ФХП-у, бити заменица нове извршне директорке.

Кандић, која је основала ФХП и 20 година водила ту организацију, остаје у Управном одбору и водиће регионалне пројекте РЕКОМ и Попис људских губитака у оружаним сукобима у бившој Југославији, додаје се у саопштењу.

Подели на овим сајтовима

Meni se ova devojka (žena) dopada. Ali to sam ja, Isak.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Ova što ju je smenila. Mislim na fizikus, ne laćam se u njenu politiku.

Подели на овим сајтовима

Koliko uopste clanova ima ta organizacija kad zauzimaju OVOLIKI medijski prostor? Zaista mi nije jasno na koju foru svaka promenica i izjava njenih clanova biva propracena TOLIKOM medijskom paznjom, dok neke druge mnogo vaznije stvari koje se desavaju i odluke koje znacajno uticu na svakodnevni zivot gradjana prodju gotovo nezapazene...

Подели на овим сајтовима

Сад ће тебе тетка Наташа да научи. Видиш овако, успеш мало неке љуте у флашицу од воде да нико не зна па ти се онда развеже језик и удри сестро њиме. Него хај' нас две да дрмнемо по једну па да видиш како се пљује по свему што има српски предзнак.

295320_natasa-kandic-sandra-orlovic-foto

Подели на овим сајтовима

Meni je baš slatka ova Sandrica. Ima lep osmeh.

Copy_of_DSCF1182.jpg

Ovo je slika od pre tačno godinu dana, kada su u poseti bili mladi novinari sa Kosova. U prostorijama Fonda za humanitarno pravo.

53_karterites.jpg

Sandrica

Подели на овим сајтовима

Одвратна је као и све што има везе са том сектом...

А ова кретенка што ће пописом да се бави, вероватно има да броји усташке и турске жртве...

Далеко им лепа кућа...  Тамо далеко из седам мора и седам гора...

.

..

...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...