Ромејац Написано Децембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 Сандра Орловић заменила Наташу Кандић на челу ФХП Нова извршна директорка Фонда за хуманитарно право је Сандра Орловић, која је на тој функцији заменила Наташу Кандић, саопштио је данас ФХП БЕОГРАД - Нова извршна директорка Фонда за хуманитарно право (ФХП) је Сандра Орловић, која је на тој функцији заменила Наташу Кандић, саопштио је данас ФХП. Сандра Орловић, досадашња заменица Кандићеве, одлуком Управног одбора ФХП за извршну директорку те невладине организације именована је јуче, истиче се у саопштењу. Наводи се и да ће историчарка Маријана Тома, која је такође "одрасла" у ФХП-у, бити заменица нове извршне директорке. Кандић, која је основала ФХП и 20 година водила ту организацију, остаје у Управном одбору и водиће регионалне пројекте РЕКОМ и Попис људских губитака у оружаним сукобима у бившој Југославији, додаје се у саопштењу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Децембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 Где их налазе све исте...клиширане... петопарке... Каква моћ селекције... Давор73 је реаговао/ла на ово 1 الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 Liči na mlađu verziju NK. 4chsmu1 Dugousko, Crveni Baron, Ромејац and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Децембар 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 Клонирање... Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 Маријана Тома, која је такође "одрасла" у ФХП-у Permanently damaged... Crveni Baron and R.Žiskar је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 I to teze .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 Meni se ova devojka (žena) dopada. Ali to sam ja, Isak. Andre Williams and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 Meni se ova devojka (žena) dopada. Ali to sam ja, Isak. Natasa? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 Ova što ju je smenila. Mislim na fizikus, ne laćam se u njenu politiku. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Децембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 Smijenili je jer je puno srbovala.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Децембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 Koliko uopste clanova ima ta organizacija kad zauzimaju OVOLIKI medijski prostor? Zaista mi nije jasno na koju foru svaka promenica i izjava njenih clanova biva propracena TOLIKOM medijskom paznjom, dok neke druge mnogo vaznije stvari koje se desavaju i odluke koje znacajno uticu na svakodnevni zivot gradjana prodju gotovo nezapazene... https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Децембар 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 Сад ће тебе тетка Наташа да научи. Видиш овако, успеш мало неке љуте у флашицу од воде да нико не зна па ти се онда развеже језик и удри сестро њиме. Него хај' нас две да дрмнемо по једну па да видиш како се пљује по свему што има српски предзнак. Ignjatije and Рилски је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 Meni je baš slatka ova Sandrica. Ima lep osmeh. Ovo je slika od pre tačno godinu dana, kada su u poseti bili mladi novinari sa Kosova. U prostorijama Fonda za humanitarno pravo. Sandrica Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 Одвратна је као и све што има везе са том сектом... А ова кретенка што ће пописом да се бави, вероватно има да броји усташке и турске жртве... Далеко им лепа кућа... Тамо далеко из седам мора и седам гора... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука