Гости Guest Написано Април 10, 2015 Гости Пријави Подели Написано Април 10, 2015 Glasao sam... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Април 10, 2015 Пријави Подели Написано Април 10, 2015 Glasao sam... Хвала пуно! Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 и ја, срећно Данче* and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 и ја, срећно Хвала! Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 Meni ovaj link ništa ne otvara, ali našla sam i glasala :-) Исправан је. Само треба да се кликне на "одаберите један од понуђених градова", да се одабере Нови Сад и да се пронађе ниже „Танке нити преплетаја, што их наша љубав спаја“, да се означи и ниже има "гласај". Може за још 2 пројекта да се гласа, ко жели, али не мора. Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 Клаус Кенет, Немац пореклом, данас професор, православни писац, мисионар, публициста и теоретичар религија, а некада трагалац за смислом живота, боготражитељ и пустолов који се православној вери окренуо после више деценија духовног лутања, променивши све вере, од католичанства, преко ислама, будизма и хиндуизма, посетио је терапијску заједницу ЗЕМЉЕ ЖИВИХ. У разговору са штићеницима је поделио своју животну причу и велики пут који је прешао у сваком смислу трагајући за Богом, да би се на крају, захваљујући сусрету са архимандритом Софронијем из Есекса (Енглеска) и Светој Литургији, коначно срео са Њим у Православљу. Објавио је више аутобиографских бестселера на немачком и француском језику који су преведени на више од 10 светских језика. Земља живих Ова порука се налази и на насловној страници Поука. Погледајте! nana, Н И Н Е, ИгорМ and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Мај 26, 2015 Пријави Подели Написано Мај 26, 2015 18. 05. 2015. обележена слава наше терапијске заједнице у Вилову - чудотворна икона Мајке Божије "Чаша која се не испија", престолни празник ЗЕМЉЕ ЖИВИХ. https://www.facebook.com/Zemlja.Zivih/posts/1122363304447167 nana, Данче* and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan023 Написано Мај 26, 2015 Пријави Подели Написано Мај 26, 2015 Игуман Стефан и Дионисије Ковиљац Обојица ми добро познати ПС. Ко их само састави?! sHa_sarcasticlol Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јун 3, 2015 Пријави Подели Написано Јун 3, 2015 Васпитачи и стручни сарадници Дечјег села "Др. Милорад Павловић" из Сремске Каменице, посетили нашу терапијску заједницу на Ченеју и том приликом се упознали са циљевима, методологијом и резултатима нашег рада. Земља живих Данче* је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јун 8, 2015 Пријави Подели Написано Јун 8, 2015 Мати Агрипина, игуманија манастира Ковиље са сестринством посетила нашу терапијску заједницу и том приликом донирала помоћ у виду хране и средстава за хигијену за наше штићенике. Земља живих Agaton Vuzman and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јун 8, 2015 Пријави Подели Написано Јун 8, 2015 Наша мати Христина Ех,та Жичка! Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јун 8, 2015 Пријави Подели Написано Јун 8, 2015 Da li je istina da se ovde 90% izleci od zavisnosti? Ako je istina onda je to... cudo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јун 9, 2015 Пријави Подели Написано Јун 9, 2015 @@pedja257, 90% оних који прођу цео програм. Има оних који остану целих 3 године, а слава Богу, има и оних који раније добију благослов за излазак из заједнице. Неки не издрже, па одустану, али је ту реч о наркоманима. Нисам до сада чуо да је неки зависник о интернет или коцку напустио раније. Adelaida, Данче* and Tumaralo. је реаговао/ла на ово 3 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јун 9, 2015 Пријави Подели Написано Јун 9, 2015 @@pedja257, 90% оних који прођу цео програм. Има оних који остану целих 3 године, а слава Богу, има и оних који раније добију благослов за излазак из заједнице. Неки не издрже, па одустану, али је ту реч о наркоманима. Нисам до сада чуо да је неки зависник о интернет или коцку напустио раније. Da li lecenju ucestvuju psihijatri ili samo svestena lica? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јун 9, 2015 Пријави Подели Написано Јун 9, 2015 @@pedja257, Постоји сарадња са психолозима, учествују свештена лица, али и штићеници који су пред крај свог боравка у заједници. Сваки нови штићеник који дође, он добија свог "старијег брата", а то је један од братије који су већ дуже време у заједници и који су се успешно рехабилитовали. Они све раде заједно и помаже му у свему. Ако једно од следећих питања буде: постоји ли некаква казна? Да, постоји. Казне су прање судова, чишћење просторија, ускраћивање прве јутарње кафе и слично. Све се заснива на љубави, подршци и искрености. Просторије заједнице су увек откључане и нико се не присиљава да остане, али онај ко оде без благослова, тај више не може да се врати у заједницу.Ако будеш у могућности, имаш брате на овој теми доста видео снимака о заједници, па их мало погледај. Доста су потресне приче. Ако те мрзи да листаш и тражиш по теми, има на јутјубу И, ако те било шта занима, ја ћу радо одговорити оно што знам И, најважније, хвала ти брате што се интересујеш за заједницу! Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука