Богдановић Тамара Написано Децембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 лично не бих никада... мада је моје срце ,,истетовирано'' љубављу поодавно.. Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
MS01 Написано Децембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 TETOVAZA NE NE NE :excl2: .Bogorodica. MS Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 лично немам ништа против тетоважа, шта више, неке су стварно урађене одлично, али кад помислим на шта ће то да личи када човек остари и кожа се опусти и омлохави, најежим се. Зато добро промислите. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ratko Написано Децембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 Moje skromno mišljenje je NE . Da je trebalo da imaš neki beleg , bog bi dao da se tako rodiš . Ako pročitaš opet zadnju rečenicu , razmisli i ne postavljaj više podpitanja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 Tetovaza mora da bude ili pravo pravcato umetnicko delo ili neka varijanta zatvora (celo telo u nekim gangsterskim zvrljokama (ruska varijanta je hit!)), a one tunjave letnje varijante ili iritantne tribal zvrce treba zaobilaziti. Drugarica jedna, zaista divna osoba, istetovirana je sva vrhunskim tetovazama po rukama, nogama i telu. Ume to da nosi i iskreno je time zadovoljna. Svaki vazan dogadjaj iz zivota ona zabelezi na sebi u vidu odlicnog crteza. I muz joj je u istom fazonu, samo sincic malecki nije ko detlic . Nije sve za svakoga. Ja bih posle dva sata pozeleo novu slicicu umesto postojece, pa mi je zato nezamislivo da se zivopisem. Inace mi je strasnije kad vidim ostarelog prostaka, nego odlicnu tetovazu na zboranoj kozi. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 Другарица моја на Сребрном језеру видела Ромкињу која је носила дводелни купаћи костим. На стомаку имала написано "само за Рокија", и нацртану стрелицу која показује на доле (да се зна шта је то за Рокија, јел'те). Мислим да смо људи и да се мењамо, стално. И мислим да нико не може целог живота бити задовољан тетоважом, просто зато јер је то урадио у једном тренутку свог живота, тај тренутак прође, а теби остане то на телу. Иоанна је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Децембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 A šta bi to to moglo biti? A šta ako nije trenutna želja zbog mode, ambicije ili puberteta!!? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 "само за Рокија", и нацртану стрелицу која показује на доле (да се зна шта је то за Рокија, јел'те) Eto, to ti je ljubav! Eh, da je vise takvih! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 Па то је проблем што имаш једну кожу за цео живот... Значи није мудро тетовирати ствари које могу да се промене - имена момка/девојке и слично. Ако хоћеш да докажеш верност закажи венчање. Могу да прођу неки орнаменти, али што каже "Дрвце" - да буде квалитетно и уметнички. Најбоље је у сваком случају избегавати те ствари. Мада није забрањено. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 Значи није мудро тетовирати ствари које могу да се промене - имена момка/девојке и слично. Ime babe ili mame je OK, to se ne menja... Биљана, Grizzly Adams, Oglo and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Децембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 смислен корак? A šta ako nije trenutna želja zbog mode, ambicije ili puberteta!!? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Децембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 Ime babe ili mame je OK, to se ne menja... ни име тетке се не мења, стога тетоважа и тетеоважа је глупост! то је само површина и површински начин схватања живота... Па чак и ако живиш живот само површински и ако ти је до нечега заиста стало, урежи то у срце! Рецимо. има поприличан број људи који су урезивали на руци срце и у њему ЈНА! (док су били на служењу војног рока) Или, неки су чак урезивали Титов лик... питам се где су сад ЈНА и Тито? Ако живиш ПРАВОСЛАВНО и ако волиш Христа, нема потребе да га урезујеш на телу, нити да га урезујеш у срцу, него да Му отвориш врата свога срца, да се Он усели... и ако Христос заснује станарско право у нашем срцу, онда нам ни на крај памети неће падати глупости попут тетоваже... Центар моје свеколике активности неће бити Ја (и моје спољашње тело) него други и Други (мој надражи станар) ''јер не живим више ја...'' "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Децембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 A šta ako nije trenutna želja zbog mode, ambicije ili puberteta!!? Ali onda ide pitanje,za sta bi onda tacno bilo? Kao sto rekoh treba pitati zbog cega je tetovaza i da li je to zaista potrebno. Recimo znam za tipa koji je istetovirao imena svoje dvoje dece,jedno ime na jednoj ruci,a drugo ime na drugoj. To bi donekle razumeo,to su mu deca,ali opet pitanje stoji jel to zaista bilo potrebno. Osim takvog nekog donekle opravdanog primera ja ne znam ni jedan drugi opravdan razlog zasto bi se neko istetovirao. Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 то је само површина Nece biti, ubada se iglom sa pigmentom u kozu tako da je u pitanju zapremina. Ali sigurno postoji neki homeopatski rastvor koji uspesno brise tetovaze. Па чак и ако живиш живот само површински и ако ти је до нечега заиста стало, урежи то у срце! Pejsmejker! Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 Ево Јанку добро стоји... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука