Ратко :( Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 Pre oko nedelju dana je prešišao Džastina Bibera - Biberčeta koji je do tada bio najposećeniji klip (nešto oko 810 miliona klikova). Ja mislim da će za manje od mesec dana biti milijarda. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 Отприлике 21.12.2012. Mironosica and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 Zapravo 20.12.2012. Shvatite, ljudi, nema 21.12.2012! Mironosica and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 Ma samo još jedna keči pesmičica koja na foru hvata. Daleko da je to pesma koja će se pamtiti za godinu-dve. Bio je Ekrem, bili su Debeli i Mršavi, bili su ona dvojica sa Makarenom, bila je Lambada... i sad da nekog pitaš zašto? Nema pojima. Prosto neka pesma upali i bez razloga se proslavi. Mora uvek postojati neki hit. Mada je meni ovogodišnji mnogo veći hit (ako izuzmemo američko-engleske mejnstrimere) onaj slatki brazilac Mišel Telo i ono njegovo... Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 On 29. 11. 2012. at 19:19, Александар Радовановић рече Отприлике 21.12.2012. Dvadesetiprvovci su u zabludi! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 Ма то су све аматери... http://www.youtube.com/watch?v=KxxuSiC4wNw Јаков. and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Новембар 29, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 Heeeeeeeeeej ne diraj mi Lambadu, ja i danas volim da je pustim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 Jao kako volim Matešaha, sad je obrijan. nema više bradu. Nije loše uklopila Džej Lo, Lambadu u onaj svoj hit On d flor RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 On 29. 11. 2012. at 19:22, drvce рече Zapravo 20.12.2012. Shvatite, ljudi, nema 21.12.2012! Немачи појма, дошли сте и овде да трујете! Каах Н Дар није веродостојан, јер је направио малу грешку у прорачуну, и онда је испало да ће свет да нестане ДО 21.12. Међутим, ако прочиташ Хррн Н Даана, схватићеш где се налази Каахов пропуст и да ће свет уствари да нестане НА 21.12.2012., а не ДО 21.12.2012. Овде си дошао да шириш панику и заблуде! drvce and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 Za sad je sve OK. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука