Jump to content

Patrijarh: Ako nas EU ne želi s Kosovom, hvala na pozivu, nastavićemo da živimo teško i mukotrpno

Оцени ову тему

Препоручена порука

То би било лепо, тако нешто бих помогао колико могу и већ постоји нека врста дружења, у виду организације "мала матура, велико срце",али неко провоцирање и гурање прста у очи би било , у овој ситуацији , идиотизам исте размере као и признавање Косова.

Nisam mislio na provociranje tipa da drzava ili vojska takvo sta radew ali da oni iuz euleksa ili natoa znaju uvek da nisu dobrodosli.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Evo, sada kada klepe ove secikese po srbiji ( privatizacije, malverzacije i slicno ) uzeti novac i izgraditi kampove po jugu. Brvnare, radionice, vezbaonice pod otvorenim nebom. Da razmenjuju znanje, da se upoznaju.

Подели на овим сајтовима

Vrlo rado. Trebala bi drzava srbija da organizuje takvo sto. Recimo kampove na jugu uz Kosmet u koje bi isli ljudi iz Srbije i u koje bi dolazili srbi sa Kosmeta. Obucavati ljude u svemu i svacemu, pripremati mlade narastaje da budu cvrsti , svakog polaznika sa Kosmeta nagraditi nakon obuke sa jednim dobrim CZ99 itd. To bi bila prava stvar.

Нисам сигуран да ли ти је термин непостојања суверенитета РС на Косову баш јасан.

Али када би Србија организовала тако нешто међународна заједница би ударила на нас а ту рачунам и све оне који су НА НАШОЈ СТРАНИ.

Дакле ту би на нас удариле и Русија и Кина и Шпанија и све остале земље које нису призначе косово јер би то било намерно и насилно кршење резолуције 1244.

Другим речима план ти ј глуп ко ноћ.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

И да се сви Шиптари неким чудом одселе шта би ми радили са Косовом, ето и овако се са југа Србије сви који могу селе за Београд. Без јаке и младе Србије смешно је и размишљати о повратку Косова.

О "повратку" Косова најлаше размишљају Београђани и Војвођани који добро живе и ови гастабајтери.

Слабо ко из јужне Србије...

Без економски стабилне, дипломатски подржане Србије нема уопште ништа од косова.

А да би био економски стабилан и дипломатски подржан мораш да Сарађујеш са другим земљама. Што укључује и НАТО и ЕУ и све остале.

Подели на овим сајтовима

Што би се тебе тицало шта прича наш Патријарх?

Aj mu onda, keve ti, kazi da me vise ne uzima u usta i da se bavi onim za sta je placen... tj. crkvom. Mene i moje politicke odluke da ne dira...

A i sto se tebe tice sta se mene tice sta prica vas patrijarh?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Другим речима план ти ј глуп ко ноћ.

Mislis da svet ima nesto protiv druzenja? I da bi sprecavao kampovanje po Srbiji? Mislkis da bi nam uveli sankcije zato sto se pale logorske vatre? Bravo majstore ....

Подели на овим сајтовима

Волео бих да неко од вас што заговарају независност Космета оде доле до Косовске Митровица или Штрпца и кажете људима који тамо живе да што се вас тиче,они више нису у Србији па да видим како ћете проћи.Требао би неко од вас да се прикључи некој хуманитаној организацији па да оде доле да види те људе и видите како се боре за егзистенцију а воле Србију више од свих нас.За мене докле је год и један Србин тамо,то је моја света земља.Био сам,видео,помогао и кад сте већ овде сви некакви Хришћани,чуди ме да би тек тако олако браћу и сестре препустили шиптарским екстремистима заједно са нашим светињама.

А овај атеиста што има теорију да је шиптара 90% и да им треба због тога предати територију види се да или је злонамеран или је не баш паметан.

И на северу Војводине је већина Мађара,хоћемо и то да им дамо? Ево Санџак,већина су ткз Бошњаци,цепај и то.Кад би се државе делиле само због тога ко има већину настао би хаос и 14344534 нових држава.Али наравно српским атеситима и чедистима овај пример служи да би се растосиљали Космета.

Кад су моји преци који су живели 1000 пута сиромашније од мене могли 500 година да сањају и чекају повратак на Космет вала могу и ја а притом радим све што је у мојој моћи да помогнем нашим људима који су тамо доле.То је мој допринос,урадите и ви нешто и докле год то радио сваки Србин,Космет ће остати наш.

Равно,нигде брда све је равно...

Подели на овим сајтовима

А овај атеиста што има теорију да је шиптара 90% и да им треба због тога предати територију види се да или је злонамеран или је не баш паметан.

A ako obratis paznju videces da ovaj princip nikada nece primeniti na srbe pa reci, u Kninu je bila vecina srba i srbija je trebala da podrzi u njihovom slucaju ono sto on podrzava u albanskom slucaju. Uvek se to primenjuje na stetu srba a u korist drugih. Pa ti izvici zakljucak ...

Подели на овим сајтовима

Mislis da svet ima nesto protiv druzenja? I da bi sprecavao kampovanje po Srbiji? Mislkis da bi nam uveli sankcije zato sto se pale logorske vatre? Bravo majstore ....

Ако би правили кампове на косову - скочила би цела међународна заједница. Посебно ако делимо тетке и цезеове. Војно обучавамо и сличне глупости које си ти описао.

Подели на овим сајтовима

У институту Сервантес, званичној институцији шпанске владе, предају професори Каталонци који се отворено залажу за сепаратизам и не фали им длака с главе.

Да - само либерал ( либертаријанац - или како се већ међусобно препознајете ) може овако нешто да изјави.

Хајде, благо нама, да не будеш лењ, поразмислиш, прочиташ шта си написао............

Браћи Каталонцима не фали длака са главе - шта им недостаје ?

Да се не мучиш - недостаје им независна држава.

Могу они да се залажу али када би ујутро пробали са речи да пређу на делу - увече би се нашли у Француској.

Подели на овим сајтовима

Да - само либерал ( либертаријанац - или како се већ међусобно препознајете ) може овако нешто да изјави.

Хајде, благо нама, да не будеш лењ, поразмислиш, прочиташ шта си написао............

Браћи Каталонцима не фали длака са главе - шта им недостаје ?

Да се не мучиш - недостаје им независна држава.

Могу они да се залажу али када би ујутро пробали са речи да пређу на делу - увече би се нашли у Француској.

Нашли би се мало сутра, исто као што ће се мало сутра Шкоти наћи у сјеверном мору кад одрже реферндум за независност.

Иначе не подржавам настојања ни Каталонаца ни Шкота да се отцјепе.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Нашли би се мало сутра, исто као што ће се мало сутра Шкоти наћи у сјеверном мору кад одрже реферндум за независност.

Иначе не подржавам настојања ни Каталонаца ни Шкота да се отцјепе.

Чуј чим кажеш нешто супротно ономе што Недељко и његова екипа истомишљеника не воли - ти се одмах залажеш са сепаратизам. Без обзира што су то све легитимне и реалне изјаве и ти се не залажеш за сепаратизам.

Тако да пази, постји могућност да ће мозак аутоматски да игнорише задњу реченицу.

А суштина овог "сепаратизма" је да ли народ има право на самоопредељење на територији или нема.

И ту се своди генерална прича.

Ако узмемо да има, онда је легитимна и Крајна и РС за одцепљење али и Косово .

Ако узмемо да нема онда су нелегитимне и Крајна и РС и Косово и шта већ.

Мени се искрено јако не свиђа што наш народ подржава рецимо Крајну али не подржава Косово, те су ми ту исто лицимерни као американци који подржавају право Косова на самоопредељење а не неких других. Једно је тражити да се казне људи за злочине у крајни, друго је бранити право крајне на самоопредељење.

Дефинитивно по том питању влада лицимерје и филозофија - ако се одцепљују од наших пријатеља или ако су наши - имају право... а ако се не одцепљују или ако нису наши - немају право.

Са друге стране и косовска власт је лицемерна. Ако подржавају право на самоопредељење онда би комотно од Косова могле да се одвоје северне Српске општине.

Е сад пази ову варијанту, да је Србија спровела гласање за самоопредељење грађана косова, са свим србима којима се пребивалиште води на косову..... шта мислиш да ли би албанска страна добила већину за независност? :) наравно да не би јер не би имали довољну већину.

Међутим да је то Српска власт иакд урадила, Недељко, Радикали, Двераши и слични би толико жестоко критиковали опозицију и ако би многи о дњих капирали који је политички маневар ту у питању.

Подели на овим сајтовима

Дакле ту би на нас удариле и Русија и Кина и Шпанија и све остале земље које нису призначе косово јер би то било намерно и насилно кршење резолуције 1244.
Preterujes u vezi Rusije a pogotovo Kine, zato sto bi te zemlje imale svoje tumacenje rezolucije 1244 po kome bi nasle opravdanje za

vojno angazovanje Srbije. Drugo Srbija na Kosmetu ima pogotovo njen severni deo svoje obavestajne i po mnogim procenama cak policijsko bezbednosne snage.

Подели на овим сајтовима

Мени се искрено јако не свиђа што наш народ подржава рецимо Крајну али не подржава Косово, те су ми ту исто лицимерни као американци који подржавају право Косова на самоопредељење а не неких других.
Valjda znas da nacionalne manjine nemaju pravo na samoopredeljenje do otcepljenja.
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...