Juan Valdez Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 to je odgovor Ivice, zato se oni na onom videu lomataju da se dokopaju necega povoljnije... Лепо ти је Звонко одговорио (само што ти одговоре по обичају игноришеш), то је јако мали део популације, а и ти врло често уопште нису сиромашни. То је нешто у глави што је тешко објаснити. Као они морони што чекају за iPhone неколико дана у редовима и шаторима. Уживају у томе, то им је нека дрога. Pa nisam zaobisao Ivice. Ti si bio u USA i znas kako je. Kazes da si primao oko 2000 $. Pa sada vidi sam da imas zenu i dvoje dece recimo a zena ne radi. У САД је са мојим квалификацијама екстремно тешко (граничи се са немогућим) имати тако малу плату у било којој фирми. Ја сам је имао на студијама. Само је у мојој формалној струци почетна плата више него дупло већа, а да не говорим о томе што имам неколико неформалних квалификација (Амери те често уопште и не питају за диплому, веровао или не) које бих могао да уновчим вероватно боље од формалних. А заобишао си одговор и те како. Рекао си ”замисли колику плату ја морам да имам”. А при том имаш барем један iMac и барем један iPad, можда и више комада. Што ће рећи да ти вероватно имаш сасвим довољне приходе. У Србији је то што ти имаш огроман луксуз. Огроман. То што ти причаш је чисто вређање туђе муке зарад демагошке и патолошке мржње према ”западу”. Знам да је Италија у кризи и без твоје демагогије, нисам блесав. Али није у кризи ”због капитализма”, него баш обрнуто. Погледај где је Италија по слободи економије, у групи "Mostly Unfree". http://www.heritage.org/index/ranking?src=home То ваљда говори само за себе. Али чак у тој и таквој Италији ти си успео да зарадиш да можеш да се играш са iИграчкама и просипаш којекакве празне приче овде. Таша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 Vracamo se iz skole nas par, i vidimo neka guzva- otvaranje Novog Merkatora... ajde i mi da vidimo sta je to toliko zanimljivo stanemo u guzvu... proslo je nekih pola sata i jos puno ljudi je doslo, kada su otvorili kapije. Takav stampedo u zivotu nisam doziveo... ljudi urlaju jaucu... na par metara od mene neka baba je pala i samo su ljudi pretercali preko nje. Ja sam se vise puta odvojio od zemlje... samo te ponese rulja. Uzas Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 У САД је са мојим квалификацијама екстремно тешко (граничи се са немогућим) имати тако малу плату у било којој фирми. Pa dobro, pusti sebe, kolika je radnicka plata u SAD? I koliki su troskovi za cetvoroclanu porodicu? Stan, hrana, struja, odeca, obuca, kredit za kola, namestaj ... ? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 Vracamo se iz skole nas par, i vidimo neka guzva- otvaranje Novog Merkatora... ajde i mi da vidimo sta je to toliko zanimljivo stanemo u guzvu... proslo je nekih pola sata i jos puno ljudi je doslo, kada su otvorili kapije. Takav stampedo u zivotu nisam doziveo... ljudi urlaju jaucu... na par metara od mene neka baba je pala i samo su ljudi pretercali preko nje. Ja sam se vise puta odvojio od zemlje... samo te ponese rulja. Uzas Znaci i Srbi puni k'o brod kao Ameri .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 Jedno vreme je bila moda u Srbiji da nemas leba da jedes a da u kuci imas 1-2 LCD televizora, mislim da je to ludilo malo popustilo zadnjih godinu dve! Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 Ма какви брате "гладни радници"... Знаш ли ти шта продаје Victoria's Secret? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 Chuck Norris knows Victoria's secret... https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 Е, једном купим тамо нешто жени за рођендан, поклон сакријем кући, али кесу заборавим у прегради испред сувозача... И замисли ситуацију, возим по аутопуту преко стотке, а жена тражи нешто и налази празну Victoria's Secret кесу... Па ти сад објасни одакле ти то и шта ради ту. Кад сам то преживео брааате... Aquilius Cratus, sqny, Juan Valdez and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 0102_laugh Mogu samo da kazem, hvala forumu sto postoji, pa "stvari" koje vi citate ja ne moram da slusam sHa_sarcasticlol dance67890 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука