Jump to content

Спомен обележје или провокација

Оцени ову тему

R.Žiskar

Препоручена порука

Čista provokacija. Ni u jednoj normalnoj državi ovako nešto ne bi bilo moguće, što nam još jednom pokazuje u kojoj mi smejuriji od države živimo.

tačno

nažalost postavlja mi se pitanje, da li naša država postoji?

gde su joj granice? vojsku nemamo već izvesno vreme, a ona je deo definicije države

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

gde su joj granice? vojsku nemamo već izvesno vreme, a ona je deo definicije države

Није. Дефиниција државе је суверенитет, становништво, територија.

А војску имамо солидну. Модернизовану, уређенију и опремљенију него што је била.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

А војску имамо солидну. Модернизовану, уређенију и опремљенију него што је била.

Не дао Бог да Удружење ловаца дигну неку побуну, има их три пута више него војске, а верујем и да имају више оружја.

Туга.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Није. Дефиниција државе је суверенитет, становништво, територија.

И "оружана сила које је брани", тако су нас учили.

Да се разумемо, нисам милитантан нити ми је до ратовања, али ова прича ми делује јако "необећавајуће"

Тим људима који су поставили те споменике очигледно нема ко да се супротстави, или да каже ово НЕ може

Чим су они то поставили значи да или имају леђа па их није страх или су луди 200 посто

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...