R.Žiskar Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 Прешево, Бујановац и Медвеђа су још увек Србија, зар не? Шта мислите о постављању споменика терористима? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 Provokacija drzava treba da reaguje i da srusi spomenik. Ignjatije, Лидија Миленковић and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 Čista provokacija. Ni u jednoj normalnoj državi ovako nešto ne bi bilo moguće, što nam još jednom pokazuje u kojoj mi smejuriji od države živimo. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 О чему се ради? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 cist bezobrazluk ! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 О чему се ради? http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=11&dd=22&nav_category=206&nav_id=662614 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 Čista provokacija. Ni u jednoj normalnoj državi ovako nešto ne bi bilo moguće, što nam još jednom pokazuje u kojoj mi smejuriji od države živimo. tačno nažalost postavlja mi se pitanje, da li naša država postoji? gde su joj granice? vojsku nemamo već izvesno vreme, a ona je deo definicije države "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 evo jos jedan link http://www.blic.rs/Vesti/Politika/354420/Musliju-Neka-Dacic-dodje-da-ukloni-spomenik-OVPBM-u-Presevu-ako-sme није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 Фора са провокацијама је да не наседнеш. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 pa kad im dopuštamo, bolje im isprašiti te bube iz glave, apsana i dobre batine! Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 One man's hero is another man's terrorist. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 gde su joj granice? vojsku nemamo već izvesno vreme, a ona je deo definicije države Није. Дефиниција државе је суверенитет, становништво, територија. А војску имамо солидну. Модернизовану, уређенију и опремљенију него што је била. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 А војску имамо солидну. Модернизовану, уређенију и опремљенију него што је била. Не дао Бог да Удружење ловаца дигну неку побуну, има их три пута више него војске, а верујем и да имају више оружја. Туга. Sudija, feeble and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 Није. Дефиниција државе је суверенитет, становништво, територија. А војску имамо солидну. Модернизовану, уређенију и опремљенију него што је била. И "оружана сила које је брани", тако су нас учили. Да се разумемо, нисам милитантан нити ми је до ратовања, али ова прича ми делује јако "необећавајуће" Тим људима који су поставили те споменике очигледно нема ко да се супротстави, или да каже ово НЕ може Чим су они то поставили значи да или имају леђа па их није страх или су луди 200 посто "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Новембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 Sramota , ovo je samar svima nama koji smo se borili protiv terorista 1998-1999 i direktno pljuvanje na sve zrtve terorista . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука