Аурор Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 Ma on je slab igrac, nije on lizard-man 100%. The title is self-explanatory. Lik je još i izbegavao straight-forward odgovor, što jasno potvrđuje hipotezu, ali ne menja činjenicu da ga je pitao in da fejs. Neverovatno brate. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ САДА!!! ОВО ЈЕ НЕВЕРОВАТНО ВАЖНО!!! СПОЈ ПРАВОСЛАВЉА И НАУКЕ!!! МОНАХИЊА НИНА (КРИГИНА) И ЊЕНА ФАНТАСТИЧНА ПРЕДАВАЊА!!! ВЕЛИКО ОТКРИЋЕ!!! Монахиња Нина (Кригина) је монахиња Средњеуралског женског манастира. У свету је била православни психолог, кандидат психолошких наука, професор Магнитогорског државног универзитета. Она данас држи предавања широм Русије, а најпознатија је по својој серији лекција "Топлота домаћег огњишта". Оно што говори монахиња Нина (Кригина) је прави православни поглед на свет дечака и девојчица и на њихово васпитање које треба да буде различито, а у зависности од разлика између мозга мушкарца и жене као и других ствари. Овде можете чути шокантне ствари из модерне психологије и науке о полу које потпуно одговорају православном погледу на пол и да тако кажем православној антропологији. Ево једне њене сјајне лекције: Мени је жао што ја ово не могу све да преведем и да поставим србски превод јер је једноставно дугачко, а ја немам времена. Монахиња Нина (Кригина) на интернету: http://vk.com/nina_krigina Истина је да они који проповједају ово имају дефинитивно другачији мозак. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ САДА!!! ОВО ЈЕ НЕВЕРОВАТНО ВАЖНО!!! СПОЈ ПРАВОСЛАВЉА И НАУКЕ!!! МОНАХИЊА НИНА (КРИГИНА) И ЊЕНА ФАНТАСТИЧНА ПРЕДАВАЊА!!! ВЕЛИКО ОТКРИЋЕ!!! Монахиња Нина (Кригина) је монахиња Средњеуралског женског манастира. У свету је била православни психолог, кандидат психолошких наука, професор Магнитогорског државног универзитета. Она данас држи предавања широм Русије, а најпознатија је по својој серији лекција "Топлота домаћег огњишта". Оно што говори монахиња Нина (Кригина) је прави православни поглед на свет дечака и девојчица и на њихово васпитање које треба да буде различито, а у зависности од разлика између мозга мушкарца и жене као и других ствари. Овде можете чути шокантне ствари из модерне психологије и науке о полу које потпуно одговорају православном погледу на пол и да тако кажем православној антропологији. Ево једне њене сјајне лекције: Мени је жао што ја ово не могу све да преведем и да поставим србски превод јер је једноставно дугачко, а ја немам времена. Монахиња Нина (Кригина) на интернету: http://vk.com/nina_krigina 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Prvo kazes da je ovo pravoslavni pogled na svet decaka i devojcice a onda kazes da odgovara pravoslavnom pogledu. A ako te pitamo koji je to pravoslavnim pogled sa kojim se ovo poklapa ti ces reci pa ovo i tako ad infinitum. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ САДА!!! ОВО ЈЕ НЕВЕРОВАТНО ВАЖНО!!! СПОЈ ПРАВОСЛАВЉА И НАУКЕ!!! Нема већег споја православља и науке од модерне науке, модерне космологије и свих модерних научних теорија па и теорије еволуције. Нема бољег и већег споја, не само православља него хришћанства и науке. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 Истина је да они који проповједају ово имају..... Despite all evidence to the contrary. Sherlock H. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 @Дарко Па мислим да морамо да пођемо од принципа слободе па да онда решавамо проблеме насиља у које наравно спада екстремна индоктринација итд. Значи, основни принцип је да родитељи имају искључиво право да одлучују о образовању своје деце, не може неко други да им било шта намеће. Где је граница насиља можемо да расправљамо, али померање те границе не мења основни принцип. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 @Дарко Па мислим да морамо да пођемо од принципа слободе па да онда решавамо проблеме насиља у које наравно спада екстремна индоктринација итд. Значи, основни принцип је да родитељи имају искључиво право да одлучују о образовању своје деце, не може неко други да им било шта намеће. Где је граница насиља можемо да расправљамо, али померање те границе не мења основни принцип. А шта ти тачно заступаш? Ја мислим да родитељи не смеју да одлучују да ли ће им дете бити писмено или неће и да ли ће научити основне ствари из математике, физике, хемије. Мислим да је то нешто што је сваки родитељ дужан да пружи свом детету, и да онај који то не жели да пружи шкоди свом детету. Све остало је ирелеватно. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 @Дарко Па мислим да морамо да пођемо од принципа слободе па да онда решавамо проблеме насиља у које наравно спада екстремна индоктринација итд. Значи, основни принцип је да родитељи имају искључиво право да одлучују о образовању своје деце, не може неко други да им било шта намеће. Где је граница насиља можемо да расправљамо, али померање те границе не мења основни принцип. Da, naravno da imaju pravo da odlučuju o obrazovanju svoje dece, ali da li misliš da imaju pravo da ih pošalju u školu u kojoj će ih učiti da je 2+2=3? Propis kojim bi se uredilo tako nešto u suštini brani od nasilja, uz prezervaciju osnovnog principa naravno. Tako da bih ja verovatno bio za tako nešto, isto kao što sam protiv privatnih sudova, privatnih puteva, za sanitarnu inspekciju etc. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 Da, naravno da imaju pravo da odlučuju o obrazovanju svoje dece, ali da li misliš da imaju pravo da ih pošalju u školu u kojoj će ih učiti da je 2+2=3? Propis kojim bi se uredilo tako nešto u suštini brani od nasilja, uz prezervaciju osnovnog principa naravno. Tako da bih ja verovatno bio za tako nešto, isto kao što sam protiv privatnih sudova, privatnih puteva, za sanitarnu inspekciju etc. Пази, у праву си за основни принцип, међутим не можеш забранити неким људима да уче да је креационизам тачан али можеш рећи да то није школа, да нема акредитацију да ти људи сутра дан предају биологију или да раде науку из области биологије или било којих других наука. Не можемо забрањивати да родитељи образовање деце усмеравају тако, али можемо забранити да се то образовање назива академским. Ја искрено и не видим шта ће било шта уз биологију на тему еволуције/креационизма у основном образовању. Основно образовање је основна математика, основе писмености и књижевности, развијање талената за уметност сликарство и музику, основе хемије, основе физике, основе биолошке поделе. Компликоване теорије као еволуција, релативитет, биг банг, формација звезда, основни модел атома, квантна теорија нису за основно образовање. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 Ма јасно, слажем се да мора да се поставе неке границе и услови. Али да не тролујемо човеку тему... Овде је прича о одвојеним одељењима. Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 Пази, у праву си за основни принцип, међутим не можеш забранити неким људима да уче да је креационизам тачан али можеш рећи да то није школа, да нема акредитацију да ти људи сутра дан предају биологију или да раде науку из области биологије или било којих других наука. Pa kad bi sve bilo privatno, to bi se prirodno regulisalo, ne bi npr. imalo potrebe da se formira državna "služba za akreditaciju". Niko normalan ne bi zaposlio te budale. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 Da, naravno da imaju pravo da odlučuju o obrazovanju svoje dece, ali da li misliš da imaju pravo da ih pošalju u školu u kojoj će ih učiti da je 2+2=3? Propis kojim bi se uredilo tako nešto u suštini brani od nasilja, uz prezervaciju osnovnog principa naravno. Tako da bih ja verovatno bio za tako nešto. Upravo o tome govorim. I to nema nikave veze sa nasiljem nego sa OBMANOM i to monstruoznom odmbanom nad nekim ko nije u starnju da se brani. Nek svako uci decu da je 2+2=9 ali to nikako ne sme zvati matematikom. Nek izmisli naziv za to novo sabiranje i nek predaje do mile volje ali nek bude jasno da to NIJE MATEMATIKA i kraj price. Tako da ti sto hoce da tumace na svoju ruku bi mogli da uce jedni druge tim glupostima u nedogled ali ne bi mogli da prikazu nigde da su polozili bilo sta od matematike, fizike, biologije etc. Isto kao sto ne mozes da prodajes rolere za ferari tako ne mozes astrologiju za astronomiju. Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 Niko normalan ne bi zaposlio te budale. Ја мислим да би. Ево ти погледај овде какви се све запошљавају у приватним фирмама? Нико успешан не би, али нису сви способни да буду успешни. Знаш колико је њих пропало што је запошљавало таштине рођаке са села.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 Знаш колико је њих пропало што је запошљавало таштине рођаке са села.... Pa ali oni su propali! Nema tu šta dodatno da se reguliše nešto, ako odlučiš određene pogrešne stvari propašćeš i to je to. Ne mogu ni svi biti uspešni u nečemu, niti država treba da tera nekoga da odluči ispravno. I koji je smisao da ti propišeš kaznu za kada neko nešto uradi ako će on već propasti ako to uradi? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 Ја мислим да би. Ево ти погледај овде какви се све запошљавају у приватним фирмама? Нико успешан не би, али нису сви способни да буду успешни. Знаш колико је њих пропало што је запошљавало таштине рођаке са села.... Ovo je potpuno netacno. SVI su sposobni da budu uspesni samo treba to da zele i treba da provale kako. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука