Баба Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Можда Владимир воли тамнопуте дечаке... Да,да , биће да је то , хахахахахаха!!! Звоно , морам ти признати стварно увек имаш добру вољу , све ме више одушевљаваш, мора да је то утјецај америке на тебе, овде брате , да ти се пожалим , код нас у Србистану све неки очајници , немају весеља ни радости, џаба се ти шалиш кад се они на то још и љутеду. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Што причаш енглески на ћирилици ич те не разумем ? Модеран сам момак, брате. Наравно да контролишу, контролишу цео свет , што не би и њих, али не контролишу свакога у истој мери. Неко има мало слободе, неко мало више, неко нема никако као ми рецимо, и тако... Видиш како се Путин шлихта оном црнцу како се оно рече Хусеину Обами. Те као ето можемо ми заједно , те лепше је у двоје, те боље је са кујтуром и све тако... Што би се он њему шлихто да овај нема силу нада њим? Искрено, почиње да ме буде брига и за Хаг и све, ово ми је последње истресање на ствари које ме љуте а то је бежање од једне неправде ка другој у овој земљи. И просто не могу да разумем како људи не схватају да ће филозофија око за око оставити цео свет без очију. Како многи беже од чињенице да јесу раидли неправду над нама, али да смо и ми радили неправду над другима. Како се одлазу опет у сулуду идеју да је свет против Срба. Да је запад против Срба. Да су сви против Срба. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Најбитније је да се све то заврши. Како год, само да се заврши. Јер ми више времена да се бавимо тим пацијентима одавно немамо. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Ма ... а ми као нисмо до јуче играли на карту Хаага - да ће нам нешто ипак ''добро'' донети ако жртвујемо чак и неке потпуно непотребно процесуиране ликове... Шешеља рецимо.. Који је приде цело време говорио ИСТИНУ о Хагу и о свему што с еовде дешавало.. А и Русија.. па д аје само то русија што се види званично.. као и све остало... ма... Ја данас мислим да је то самоостварјуће пророчанство. Као када си песимистичан пред меч у фудбалу , мислиш да ће противник да те победи. И када те победи ти кажеш ЕТО ЗНАО САМ. А да си мало живље и мало енергичније играо, са више наде и труда, можда би ти победник био. Сада то никада нећемо знати. Чињеница је да је Хаг од почетка био политички коришћен од анти хаг прича. Можда наше слабо учешће у дипломатији и лобирању против туђе стране и донело ово. Али опет кажем сада то никад нећемо занти. То је неко моје размишљање. Најбитније је да се све то заврши. Како год, само да се заврши. Јер ми више времена да се бавимо тим пацијентима одавно немамо. У Србији је, плашим се, тек почело. Посебно односи у региону. Дај Боже да грешим. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Модеран сам момак, брате. Искрено, почиње да ме буде брига и за Хаг и све, ово ми је последње истресање на ствари које ме љуте а то је бежање од једне неправде ка другој у овој земљи. И просто не могу да разумем како људи не схватају да ће филозофија око за око оставити цео свет без очију. Како многи беже од чињенице да јесу раидли неправду над нама, али да смо и ми радили неправду над другима. Како се одлазу опет у сулуду идеју да је свет против Срба. Да је запад против Срба. Да су сви против Срба. Ма јок није свет против Срба то је будалаштина, већи део света ни не зна ко су Срби. Али су Хрвати против Срба а они су гарише од Немаца па су онда и Швабе против Срба , а пошто Шваба држи економију онда и Французи морају бити или против или да ћуте, с друге стране Енглези нису против Срба већ против Руса али су им Срби некако сујмиви у том смислу па ко веле боље играти на карту хрвата јер су Срби ипак мали Руси . И онда ти је то сине знаш то се зове геополитика, и није та дисциплина завера, то је реална дисциплина која се изучава реално фор врили, ако ме не разумеш на српском. Даклем то ти је та геополитика а то ти је као кад би некако мого да начиниш шаховску таблу за 8-15 играча па кад се ту оплету савези и развези и остало онда добијеш геополитику. С тим што мораш имати у виду да постоје традиционални савези, цивилизацијске разлике, верске разлике, језичке разлике културне разлике итд. Тако смо ми у неким моментима ближи турцима него немцима а у другим моментима ближи немцима него русима, док смо обрни окрени свима некако сумњиви као да смо мали руси па онда амери и кад немају кога да њакну њакну нас чисто да русима покажу шта их чека. У суштини како год окренеш ми нахебасмо. Чак и да имамо неку супергигамегатурбо лобистичку подршку не би бог зна колико боље прошли , сигурно је да не би ни оволико издували, али нисам баш сигуран да нас опет не би много изгинуло. Ето рецимо у првом светском рату смо имали много савезника па нас је изгинуло тушта и тма а тако и у другом рату, сад ми се чини и да је боље да немамо савезнике макар нећемо морати да гинемо за друге . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Најбитније је да се све то заврши. Како год, само да се заврши. Јер ми више времена да се бавимо тим пацијентима одавно немамо. Е ал то не зависи од нас ...мислим ако си сватио ... Саша M. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Како се одлазу опет у сулуду идеју да је свет против Срба. Да је запад против Срба. Да су сви против Срба. Pa šta ćeš, kućeš dalje kad Grci i Rusi čak i medalje za to dijele i daju! Svijet je zao. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Нначе оно са бојкотовањем хрватских производа је одлична ствар, ми смо им не превелики али значајан извозни партнер а они су нама небитни. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Pa šta ćeš, kućeš dalje kad Grci i Rusi čak medalje za to dijele i daju! Марс зове зајрона, марс зове зајрона, јави се ! Зајроне опет си промашио тему , врати се 600 година уназад па почни испочетка. Саша M. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Нначе оно са бојкотовањем хрватских производа је одлична ствар, ми смо им не превелики али значајан извозни партнер а они су нама небитни. Па то је тачно ,али ето зајрон то неће прихватити. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Ајмо браћо!!! https://www.facebook.com/groups/166897673452975/ БУДИМО СВЕСНИ НАШЕ МОЋИ И ЗНАЧАЈА КАО ПОТРОШАЧИ! Ignjatije, nedeljko and Баба је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Невероватно да је овај судија Мерон као дете био у нацистичком логору и нацисти су му побили добар део породице. Александар Милојков је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Zaboravilo se. Bio mali. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Марс зове зајрона, марс зове зајрона, јави се ! Зајроне опет си промашио тему , врати се 600 година уназад па почни испочетка. Ništa ja nisam promašio! Ja sam tačno tamo gdje treba! To s tim ti je ko u ovom filmu, jedni griješe a drugi se kaju! Jedne osuđuju a druge puštaju ko heroje i sa medaljama. Zavisno od toga na kojoj si strani, jedna je prava, druga pogrešna. http://www.tubechop.com/watch/678804 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Па то је тачно ,али ето зајрон то неће прихватити. Taman posla, sutra vam može past na pamet da bojkotujete češko pivo! Hiljade flaša piva popadalo s kamiona u rijeku na veliku radost ribara koji umjesto riba počeše iz vode lovit flaše piva. Članak. http://zpravy.idnes.cz/havarie-pivovarskeho-auta-na-moste-potesila-vodaky-lahve-lovili-z-reky-13m-/krimi.aspx?c=A100830_162923_vary-zpravy_alt Fotogalerija: http://zpravy.idnes.cz/foto.aspx?r=vary-zpravy&c=A100830_162923_vary-zpravy_alt&foto=ALT35796f_153845_2123563.jpg Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука