Млађони Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Лобирати можеш, када је правда у питању, само са битангама. Платиш - и истина је оно што пожелиш и што ти је потребно. Дакле, ово твоје и иде у прилог мојој причи. Моја прича ти је да је тако у међународним односима. Свидело се то неко или не. Да смо ми лобилари, можда би победили. Ако хоћеш да ти земља добро дипломатски стоји, мораш да имаш добре дипломатске односе т.ј да лобираш. Мишљења, пристици, лични ставови у међународним односима увек има да стану на пут правди. Ми на личном плану у судовима не можемо праву да добијемо ни близу савршености, а камоли у таквим међународним односиам где су велик иинтереси у питању. Истинску правду само Бог може да дарује. Нико више. Зато преостају (по мом мишљењу) два избора. Да тотално игрноришеш било шта, чекајући Божију правду. Или да се сам избориш за сопствену док Божија не дође. Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 "nasa deca" A tek ce ih biti na utakmici sto sledi. Da smo pametni koliko nismo ne bi ni isli na SP kad znamo da je fudbal visestruka polizacija svega i svacega od cega imamo samo stetu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Нема рационалног објашњења, узалуд се мучиш. Фашизам никада није стојао на рационалности. Има рационалног објашњења. Хрвати оће што већи углед па се више и труде да намиришу свој прљав веш. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Има рационалног објашњења. Хрвати оће што већи углед па се више и труде да намиришу свој прљав веш. Mislio je na racionalno u smislu onoga stose moze dedukovati iz prava, a toga nema. Александар Милојков је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Ето александре ти си на основу овога донео одлуку да више не желиш Србију у еу, а ај тебе питам какве везе Еу има са хагом? И знаш ли да су Европске судије управо подржали првостепену пресуду и одбацили жалбу? , е волео бих да сам млад као ти, било би ми лакше. И ја сам до скора веровао да бити у ЕУ значи бити са другим и другачијим људима, радити и попштовати све на добро свих. Увидео сам да су то само илузије које треба да гута сиротиња. ЕУ је савремени логор, "Холокауст" чиси су шефови и идеолози исти они (са истим умом) који су били шефови и идеолози правог Холокауста. Часним појединцима, као што су поменуте неискомпромитоване судије, сбака част. Али, ЕУ нису појединци већ МАШИНЕРИЈА моћника. Ignjatije and nedeljko је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Часним појединцима, као што су поменуте неискомпромитоване судије, сбака част. Али, ЕУ нису појединци већ МАШИНЕРИЈА моћника. Ајде ми објасни какве везе ЕУ има Хашким трибуналом? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Ајде мало се патетично позивај на ЖРтве и игнориши чињнице. Не мој деда је, сви Срби тамо су живели мирно са својим комшијама хрватима. Прихватили су власт коју су прихватали до јуче и уопште није било тежњи да се РСК одвоји од Хрватске. Свака акција има реакцију. Требало је пар година да до тога дође, пар година Шешељевог лајања о великој Србији и малој Хрватској. Могли су неки болесници да причају шта хоће да нису имали аргументе наших болесника, не би ти болесници ни добили потребну подршку да учине злочине које су учинили. Мени је савест чиста ја осуђујем психопате са свихс трана, док ви користите жртве са наших страна да би осудили њихове психопате и оправдали наше. Ја Ђорђе за разлику од тебе жртве не злоупотребљавам. То је твој крст. Ја сам жртви свестан али сам свестан и шта је разлог тих жртви и са наше и са њихове стране. А разлози су управо таква размишљања. О чему ти причаш, о некаквом знању и објективности, а тврдиш да су грађани Србије подигли побуну на територији Хрватске. Никакви грађани Србије нису деведесетих година дошли на територију Лике, Баније, Далмације, Кордуна, Славоније... да би грађани Хрватске морали да се бране од великосрпске агресије. Ти људи само нису дали да се усташки барјак поново завијори у њиховим градовима и селима. А то су били грађани Хрватске, православне вериосповести, српске националности, чији су родитељи, браћа, сестре, деде и бабе и даље несахрањени у крашким јамама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Часним појединцима, као што су поменуте неискомпромитоване судије, сбака част. Али, ЕУ нису појединци већ МАШИНЕРИЈА моћника. Ајде ми објасни какве везе ЕУ има Хашким трибуналом? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 .... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 .. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 О чему ти причаш, о некаквом знању и објективности, а тврдиш да су грађани Србије подигли побуну на територији Хрватске. Никакви грађани Србије нису деведесетих година дошли на територију Лике, Баније, Далмације, Кордуна, Славоније... да би грађани Хрватске морали да се бране од великосрпске агресије. Ти људи само нису дали да се усташки барјак поново завијори у њиховим градовима и селима. А то су били грађани Хрватске, православне вериосповести, српске националности, чији су родитељи, браћа, сестре, деде и бабе и даље несахрањени у крашким јамама Ајмо, замена теза.. вози. Јели а са ким су то хрвати ратовали? Ко је то под контролом држао крајну? Како је то Шешељ хтео ВЕЛИКУ СРБИЈУ и МАЛУ ХРВАТСКУ? Ko je 91 причао да ће да коље Хрвате зарђалим кашикама 91? Права граница, Србија Италија, Нема хрватске? "Тамо има Срба спремних да се боре" Ало човече... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gaša Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Dal kapiraš da je to kod Minimaksa bilo zezanje? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gaša Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 A kad nemaju šta da kažu protiv Šešelja svi se pozivaju na tu emisiju. Ne branim ja njega,ali po čemu je on zaslužio da sedi u Hagu a ovi generali su pušteni? Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Ајмо, замена теза.. вози. Јели а са ким су то хрвати ратовали? Ко је то под контролом држао крајну? Како је то Шешељ хтео ВЕЛИКУ СРБИЈУ и МАЛУ ХРВАТСКУ? Ko je 91 причао да ће да коље Хрвате зарђалим кашикама 91? Права граница, Србија Италија, Нема хрватске? Ало човече... Polako, znaš da se taj klip stavlja kad je Bilbija online. Ovako nije zanimljivo 4chsmu1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Dal kapiraš da je to kod Minimaksa bilo zezanje? Аха, како није. Посебно прича о Великој Србији која отима део Републике Хрватске и БиХ које не постоје. Друга ствар, ко се у сред оваквих односа зеза са клањем? Јел сте ви људи нормални??? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука