Драгана Милошевић Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 pedantno zavezana :bleh: Znala si za caku jel? Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 2. gomila djubreta prosipa se po ulici Eto , to bijaše opcija koja mi se na prvi pogled učinila "mojom" . Ima tu i neke istine . Драгана Милошевић and Жедни је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
миркан Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Што сам год старији сви ови и слични тестови ми личе на непотребно одузимање времена. Јер се сви тестови своде на исто да ставе људе у калупе, да их каналишу и слично. А сваки човек је један једини и ту нема копије, нема калупа, ... човек је створен по лику божијем. И онда те ови и слични тестови терају да размишљаш по шаблонима што се коси са једним од основних ствари а то је да је човек слободан, и да више времена посвети слободним мислима а не шаблонским. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Ovo pod 2 vuče na mene, a zamislio sam nešto slično trojci "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Znala si za caku jel? ne uopste. Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Онда је најотпорнији на провоцирајуће ситуације Odahviing, он се не мрдне, а ситуација сломи ногу ) (мада ми то баш личи на њега ) успут, ова двојка нешто личи на мене Odahviing је реаговао/ла на ово 1 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Ja sam kec.Nema nista. Караконџула and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Мени двојка лежи. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 Test 2Zamislite vedro plavo nebo bez ijednog oblacka. Sama pomisao na to trebalo bi da vas odobrovolji. Sada spustite pogled i primetite pejzaz oko vas. Koji vas od ovih prizora najvise umiruje i opusta:1. belilo ravnica pod snegom2. plavetnilo mora3. zelenilo planina4. polje zutog poljskog cvecaRESENJE:Pejzaz koji ste zamislili kao kontrast cistom plavom nebu otkriva skriveni talenat koji postoji u dubini vaseg neprobudjenog uma.1. Belilo ravnice pod snegom - Obdareni ste izuzetnim senzibilitetom koji vam pruza mogucnost da na prvi pogled razumete situacije i da desifrujete slozene probleme bez dodatnih dokaza i objasnjenja. Posedujete ono sto je potrebno za uspesnog rukovodioca a pomalo ste i vizionar.2. Plavetnilo mora - Prirodno ste obdareni za odnose medju ljudima. Ljudi postuju vasu sposobnost za dobru komunikaciju i to kako vi spajate razlicite grupe ljudi. Samo vase prisustvo pomaze ljudima da im rad bude laksi i uspesniji, cineci vas neprocenjivim clanom svakog tima.3. Zelenilo planina - Dar koji vi imate je izrazena sposobnost za komunikaciju. Uvek ste u stanju da pronadjete reci koje ce izraziti vasa osecanja i ljudi oko vas brzo shvate da se i oni upravo tako osecaju. Kaze se da se udvoje zadovoljstvo duplira a bol deli. Vi uvek znate kako da pomognete ljudima da se nadju na pravoj strani te jednacine.4. Polje zutog poljskog cveca - Vi ste magacin znanja i kreativnosti, prepuni ideja i beskonacnog potencijala. Osluskujte i dalje osecanja drugih ljudi i nikada nemojte prestati da radite i sanjate snove, jer onda nema stvari koju ne mozete postici. Hajde, deco! Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 . Plavetnilo mora u kombinaciji sa zelenom travnatom plažom :.mislise. Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 зеленило планина, ал - ниси морала одма решења Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 4. polje zutog poljskog cveca Nisam virio, ali sam utrefio! Ovo je istinito. Драгана Милошевић and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 1. belilo ravnica pod snegom Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 Volim belilo, zelenilo, pih al sam neodlucna. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 Свиђа ми се опис Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука