Jump to content

Преварена породица Матићи, полиција апси за ружну реч.

Оцени ову тему

Млађони

Препоручена порука

Подршка Матићима.

Иначе моји бака и дека су жртве сличне преваре, такође су избачени из стана. Добили су после процесе и жалби али нико нигде паре да им врати.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Pazi murju na 2:00. Lepo ženu pravo u maricu zato što je rekla "sram vas bilo!". Prave junačine, nema šta...

Подели на овим сајтовима

Каква је ствар са власништвом стана не знам, али овај полицајац који је привео жену без икаквог разлога би требало да одговара. Недопустиво!

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ја све капирам Жељко да се ти зај.....ш! Јер ако то не чиниш....

Нећу коментарисати разлог исељења. При том сам убеђен да та адвокатица која је "пре" њих "купила" стан има још таквих станова једно 5. Такође нећу ни помишљати да она има икакве везе са правдом. То је стране реч за већину правника.

Али ћу итекако да коментаришем оног задриглог пандурчину кога треба уштројити јер му оно што има међ ногама одавно и не треба и усахло је. Пази на коме он спроводи закон! На деци!!! Њима прети! При томе, не сме, драги Жељко, без присуства родитеља ни попреко да их погледа! Тако вели закон! Али он је изнад њега! Ако њега у вршењу дужности омета жена која га критикује и с правом каже да треба да га буде срамота, онда је заиста свест овог пандура чак и испод нивоа свести оних СА одреда из 30-их година прошлог века, а његов министар не далеко од Геринга, или његов пајташ Аца од Гебелса!!!

Е зобг оваквих ствари где се показује да Србије нема као државе и да је ово фарса где живимо, ја мојим ђацима говорим да кад заврше школу беже одавде и да се не осврћу ко Лот што се није освртао за Содомом!

Подели на овим сајтовима

Пази на коме он спроводи закон! На деци!!! Њима прети! При томе, не сме, драги Жељко, без присуства родитеља ни попреко да их погледа!

Sto se tice dece ona su trebala biti u skoli jer su ih tamo roditelji poslali. A nastavnike i direktora skole treba prekontrolisati i videti ko je odgovoran sto maloletnici sluze za manipulaciju u imovinskom sporu oko necijeg stana umesto da rede kontrolni.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ni ovi tvoji zemljaci nisu neke cvećke. Tuku naše samo zato što su ih pobedili u fuzbalu. Bravo Osteriš.

http://www.youtube.com/watch?v=CEaKsbxKYUs

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Sta je briga, bila je na TV-u. Vecera u stanici pa posle kod sudije za prekrsaje. Nema ometanja drzavnih organa dok stite Svojinu. To i jeste osnovna uloga drzave .

Ајде да не улазимо у дискусију ко овде штити својину, ово што је жена урадила нема ни говора о ометању државног органа.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Sviđa mi se ovaj nemački naglasak sa Dragijevog snimka.

Nekako je mekši i "prijatniji" koliko to može od onog nemačkog-nemačkog.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Каква је ствар са власништвом стана не знам, али овај полицајац који је привео жену без икаквог разлога би требало да одговара. Недопустиво!

Непријатна ситуација. Још јој је ту била ћерка, и то је сигурно велики стрес за то дете. Можда је жена требала мало да буде опрезнија, одмеренија, просто пандур је на дужности, а овај опет ни пет, ни шест, приводи изнервираног родитеља (!), ништа друго. Баш непријатно, и глупо.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...