Jump to content

Избори су. Коме иде ваш глас?

Оцени ову тему

Баба

Glasajte kao da su sad izbori  

65 члановâ је гласало

1. 1. За кога бисте гласали да су сад избори?

• ДСС+Двери
      38
    • ДС
      17
    • СНС+СНП+ПУПС
      31
    • СПС
      3
    • СДС-СЛВ-ЛДП
      3
    • ДЈБ
      37
    • ЈС
      0
    • СРС
      22
    • Родољуби
      2
    • Неко други, нећу гласати
      40

Препоручена порука

ISTRAŽIVANJE EU! SNS trenutno na 35.3% i PADAJU!

vucic-grafikon-pad-890x395.jpg

Istraživanje je rađeno na uzorku 3145 ispitanika i pokazuje da SNS beleži pad rejtinga. 

SNS je prema ovom istraživanju na 35.3% što je za trećinu manje od onoga šta SNS reklamira! SNS rejting je prema ovom istraživanju u padu!

Demokratska stranka po ovom istraživanju ima 11.4%, sledi koalicija Dveri-DSS sa 9.2%, Srpska radikalna stranka sa 6.9% i koalicija SDS-LDP sa 5.4%. Dosta je bilo po ovom istraživanju ima podršku 3.7%.

Screen-Shot-2016-03-29-at-14.23.35.png

CeqqINLXIAAkEYZ.jpg

http://opozicionar.com/istrazivanje-eu-sns-rejting-trecinu-manji-trenutno-na-35-3-i-padaju/

Подели на овим сајтовима

ISTRAŽIVANJE EU! SNS trenutno na 35.3% i PADAJU!

vucic-grafikon-pad-890x395.jpg

Istraživanje je rađeno na uzorku 3145 ispitanika i pokazuje da SNS beleži pad rejtinga. 

SNS je prema ovom istraživanju na 35.3% što je za trećinu manje od onoga šta SNS reklamira! SNS rejting je prema ovom istraživanju u padu!

Demokratska stranka po ovom istraživanju ima 11.4%, sledi koalicija Dveri-DSS sa 9.2%, Srpska radikalna stranka sa 6.9% i koalicija SDS-LDP sa 5.4%. Dosta je bilo po ovom istraživanju ima podršku 3.7%.

Screen-Shot-2016-03-29-at-14.23.35.png

CeqqINLXIAAkEYZ.jpg

http://opozicionar.com/istrazivanje-eu-sns-rejting-trecinu-manji-trenutno-na-35-3-i-padaju/

Доста је било!

Ја нисам гласао у анкети и зато не признајем буржоаски суд!

(Упс, јел требало да нагласим да цитирам, и наведем извор?)

:)))

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Одступила сам од Двери нећу им дати глас,  нећу ни Шешељу,  основала сам властиту странку по препоруци Клаудића  :smeh1:  

ПСП / Параноична странка поука /  12:smeha:

Па ко жели нек изволи, може да се учлани, отворена за све предлоге, сугестије и конструктивна мишљења... :smeh1:  

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

ПСП / Параноична странка поука / 

Придружио бих се, али нисам параноичан.

Додуше, нису ни напредњаци напредни, па опет се називају таквим.  

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

Придружио бих се, али нисам параноичан.

Придружи се ћеш постанеш....

Ова друга реченица ти је за афоризам... :)

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...