Jump to content

Време је за бебе

Оцени ову тему

Маша

Препоручена порука

• Одговори 454
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 28. 12. 2011. at 23:50, ignjat рече

Enize,mi smo Nebeski narod.Nasa destinacija je Eshaton.

Ako ste nebeski narod gdje su vam krila pa da odletite ka nebesima.

Ja koliko vidim , vi hodate zemljom.A poslije smrti sve nas čeka onaj svijet a ovdje nije tema nebesa niti onaj svijet ovdje je tema natalitet Ignjate.Polahko nestajemo-te.Razmisli.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

On 29. 12. 2011. at 18:47, bosanac рече

Ako ste nebeski narod gdje su vam krila pa da odletite ka nebesima.

Ja koliko vidim , vi hodate zemljom.A poslije smrti sve nas čeka onaj svijet a ovdje nije tema nebesa niti onaj svijet ovdje je tema natalitet Ignjate.Polahko nestajemo-te.Razmisli.

Ja se iskreno nadam da se ignjat zeza covek..........

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

On 30. 12. 2011. at 13:34, iurisprudentia рече

Ja se iskreno nadam da se ignjat zeza covek..........

Naravno,mada je stvar zaista ozbiljna.Sto bogatija drzava i veci standard to manji broj radjanja dece kod domaceg stanovnistva koje dobro nadoknadjuju stranci.Beloj rasi preti izumiranje.

Za muslimane,kineze,crnce taj problem ne postoji.Kod njih se natalitet povecava.Paradoks,ali je tako.

Подели на овим сајтовима

Uzrok u našem natalitetu leži u našoj vjeri.Rekao je Allahov poslanik:Ženite one koje mogu rađati(rotkinje)Uistinu ću se ja ponositi mnoštvom svoga ummeta na Sudnjem danu.

Mi u korijenima naše vjere imamo podsticaj za natalitet.

Jedan moj kolega sa faksa mi je rekao podatak , ja sam zanijemio a to je:On ima osamnaest braće i sestara.E sad zamislite oni kad zasnuju porodicu u početku gdje god da se nađu bivaju pojedinci a za dvije generacije već postaju manjina , za pedeset godina postaju narod a poslije bivaju većina.... grouphug.gif' class='bbc_emoticon' alt='grouphug1' /> oleeeee

I onda ide ona pjesma: Nemože nam niko ništa

301

..

Подели на овим сајтовима

On 30. 12. 2011. at 20:27, ignjat рече

Naravno,mada je stvar zaista ozbiljna.Sto bogatija drzava i veci standard to manji broj radjanja dece kod domaceg stanovnistva koje dobro nadoknadjuju stranci.Beloj rasi preti izumiranje.

Za muslimane,kineze,crnce taj problem ne postoji.Kod njih se natalitet povecava.Paradoks,ali je tako.

Prvo beloj rasi ne sledi izumiranje, zato sto je boja koze nesto sto tvoje telo menja u onodsu na potrebu. Ako zivis na suncu dobijas pigment ako zivis u hladnom gubis ga. Ne vidim zasto mislis da su BELCI nesto znacajno drugaciji od CRNACA. Sem sto crnci iamju vecu sansu za diabetes ......

tako da je prica u startu besmislena jer smo i ja i ti susinski crnci (imamo africko poreklo i prvi ljudi su svi do zadnjeg bili crnci )

Drugo sa vecim standardom je mozda broj radjanja dece manji, ali je broj prezivelih veci.

Dakle nije bitan broj samo nataliteta nego i mortaliteta.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

On 30. 12. 2011. at 20:27, ignjat рече

Zato brate Ignjate zasuči rukave i prioni na posao.Popravi standard. oleeeee

Подели на овим сајтовима

Pricam ja.Citao sam knjigu Smrt Zapada koju je napisao Patrik Bjukenen covek koji je bio kanditat za predsednika SAD na izborima kada je pobedio Klinton(Bog mu vratio za ne\dela).Izneo je stavove i prognozu koja uopste nije sjajna.

Подели на овим сајтовима

On 30. 12. 2011. at 20:51, ignjat рече

... kada je pobedio Klinton(Bog mu vratio za ne\dela).

Благосиљајте оне који вас гоне: благосиљајте, а не куните.

Римљанима посланица, глава 12, стих 14

После учења о братољубљу и о љубави према својима, износи, најзад, поуку и о томе, како би требало да се понашамо према непријатељима. Није рекао: "не опомињите се увреде", него: благосиљајте, а затим је додао: не куните, како не бисмо проклињали, него само благосиљали. Ко благосиља оне, што га прогоне Христа ради, показује да он с радошћу трпи због Љубљеног. Онај пак који проклиње показује да се не радује и открива да не љуби Онога, због којег га прогоне.

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Svetopismo/PoslanicaRimljanima/12.htm

Свети ТЕОФИЛАКТ Охридски

ТУМАЧЕЊA ПОСЛАНИЦЕ РИМЉАНИМА

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
:) :) :) interesantna tema o podsticaju nataliteta. Pa za pocetak neka plate porodiljama budu redovne. ( Cekala sam tri meseca do prve plate i jos uvek kasne ). Naravno da me ova cinjenica nece spreciti da dalje radjam,ako Bog da, ali mnogim zenama bi ovo bila jedna od prepreka za sirenje porodice,mozda nemaju bake, deke i cice kojima mogu da dosadjuju sa pozajmicama :) .
Подели на овим сајтовима

On 28. 12. 2011. at 13:40, Иван Недић рече

Тотална бесмислица да се за треће дете добија, а за свако наредно не. Управо је то испод жита пропаганда против наталитета

Slazem se.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...