Jump to content

Време је за бебе

Оцени ову тему

Маша

Препоручена порука

• Одговори 454
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

slab je ovo bum,još smo u minusu,nismo dostigli nulu,više nas umire nego što nas se rađa !

stopa nataliteta povećana sa 9,0 na 9,3 živorođenih na 1.000 stanovnika, a stopa mortaliteta ostala je na nivou od 14,2 umrlih na 1.000 stanovnika, kao i 2011. godine, saopštio je Republički zavod za statistiku.

Подели на овим сајтовима

Брате Источниче, да ли би био делатан да своју тврдњу поткрепиш прецизним и тачним цифрама?

Подели на овим сајтовима

• Гости

@@Istochnik,

сигурно је и то у питању - пресељавање...

него, пратио сам прошле 2013.г. око рађања по већим градовима, мислим да овде има једна тема - мислим да сам је поставио где рецимо у септембру месецу у Новом Саду оборен рекорд по питању рађања и знам да су тад навели , да је овакав раст порођаја није замележен задњих 20-30.год. и да већ у септембру тај рекорд оборен.

Тако по медијима су исто причали за ове веће градове да је пораст рађања.

Дај Боже да их се рађа што више па било где да је у питању - град , мање место, село...

Подели на овим сајтовима

On 6. 1. 2014. at 1:23, kordun рече

slab je ovo bum,još smo u minusu,nismo dostigli nulu,više nas umire nego što nas se rađa !

stopa nataliteta povećana sa 9,0 na 9,3 živorođenih na 1.000 stanovnika, a stopa mortaliteta ostala je na nivou od 14,2 umrlih na 1.000 stanovnika, kao i 2011. godine, saopštio je Republički zavod za statistiku.

Bejbi bum se jedino desava medju Srbima na Kosovu.... Valjda zato sto su u boljem financijskom stanju ljudi? :)))

Подели на овим сајтовима

On 6. 1. 2014. at 1:23, kordun рече

Рађај брате, нико ти не брани. И треба. Само напред!

Подели на овим сајтовима

On 6. 1. 2014. at 1:26, Martirije рече

@@Istochnik,

сигурно је и то у питању - пресељавање...

него, пратио сам прошле 2013.г. око рађања по већим градовима, мислим да овде има једна тема - мислим да сам је поставио где рецимо у септембру месецу у Новом Саду оборен рекорд по питању рађања и знам да су тад навели , да је овакав раст порођаја није замележен задњих 20-30.год. и да већ у септембру тај рекорд оборен.

Тако по медијима су исто причали за ове веће градове да је пораст раћања.

Дај Боже да их се рађа што више па било где да је у питању - град , мање место, село...

da,a koliki je novi sad bio prije 20 godina,duplo manji nego danas!

isto tako Beograd,on sam je pola Srbije!

ovdje se radi o tome da se tokom 2013 godine uspjeo zaustaviti rast razlike između mortaliteta i nataliteta, još uvijek nas umire 50 % više nego što nas se rađa, znači za jednu generaciju ćemo da se prepolovimo, ukoliko se nešto ne promjeni, a ja ne vidim da hoće s obzirom na svijest ljudi u svojoj okolini, daj Bože da grešim

Подели на овим сајтовима

On 6. 1. 2014. at 1:27, Милан Ракић рече

Рађај брате, нико ти не брани. И треба. Само напред!

Ja sam te pitao da razjasnis ovaj stav jer mi se cinilo da kritikujes nekoga ko mozda nema svoju djecu a zalaze se za povecanje nataliteta. Ako tako razmisljas to ti nema smisla, ako neko nema djecu a zalaze se za veci natalitet to je sasvim ispravno i nema tu nista licemjernog.. Ova tvoja kritika je isto kao kad bi tebi neko reko da mu se svidja ferari a da ti kazes ''idi i kupi ga onda, jer je licemjerno zalagati se za nesto sto nemas''..

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 6. 1. 2014. at 1:26, Милан Ракић рече

Брате Источниче, да ли би био делатан да своју тврдњу поткрепиш прецизним и тачним цифрама?

Koliko se ljudi preseli u Beograd svake godine? Za to nemam neke cifre, to je ono sto fali u istrazivanju.

Подели на овим сајтовима

On 5. 1. 2014. at 23:46, Martirije рече
2013. godini rekordan je u poslednjih 25 godina.
зато што БГ у последњих 25 година никад није имао више  становника него сад, та видите ли колико се БГ повећао за последњих 25 година? Ал кад би се мало више улагало у Војводину и овде би био бејби бум сваке године! 

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...