Istochnik Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Samo nisu uzeli u obzir koliko se ljudi preseli u Beograd svake godine iz ostatka zemlje. Logicno je da ce broj beba biti veci svake godine kad se pola Srbije preseli u Beograd. w.a.mozart, Дуња, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 slab je ovo bum,još smo u minusu,nismo dostigli nulu,više nas umire nego što nas se rađa ! stopa nataliteta povećana sa 9,0 na 9,3 živorođenih na 1.000 stanovnika, a stopa mortaliteta ostala je na nivou od 14,2 umrlih na 1.000 stanovnika, kao i 2011. godine, saopštio je Republički zavod za statistiku. Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Брате Источниче, да ли би био делатан да своју тврдњу поткрепиш прецизним и тачним цифрама? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 6, 2014 Гости Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 @@Istochnik, сигурно је и то у питању - пресељавање... него, пратио сам прошле 2013.г. око рађања по већим градовима, мислим да овде има једна тема - мислим да сам је поставио где рецимо у септембру месецу у Новом Саду оборен рекорд по питању рађања и знам да су тад навели , да је овакав раст порођаја није замележен задњих 20-30.год. и да већ у септембру тај рекорд оборен. Тако по медијима су исто причали за ове веће градове да је пораст рађања. Дај Боже да их се рађа што више па било где да је у питању - град , мање место, село... РадованД, kordun, Istochnik and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 On 6. 1. 2014. at 1:23, kordun рече slab je ovo bum,još smo u minusu,nismo dostigli nulu,više nas umire nego što nas se rađa ! stopa nataliteta povećana sa 9,0 na 9,3 živorođenih na 1.000 stanovnika, a stopa mortaliteta ostala je na nivou od 14,2 umrlih na 1.000 stanovnika, kao i 2011. godine, saopštio je Republički zavod za statistiku. Bejbi bum se jedino desava medju Srbima na Kosovu.... Valjda zato sto su u boljem financijskom stanju ljudi? Никола Поповић and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 On 6. 1. 2014. at 1:23, kordun рече slab je ovo bum,još smo u minusu,nismo dostigli nulu,više nas umire nego što nas se rađa ! stopa nataliteta povećana sa 9,0 na 9,3 živorođenih na 1.000 stanovnika, a stopa mortaliteta ostala je na nivou od 14,2 umrlih na 1.000 stanovnika, kao i 2011. godine, saopštio je Republički zavod za statistiku. Рађај брате, нико ти не брани. И треба. Само напред! Зорица Бубало је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 On 6. 1. 2014. at 1:26, Martirije рече @@Istochnik, сигурно је и то у питању - пресељавање... него, пратио сам прошле 2013.г. око рађања по већим градовима, мислим да овде има једна тема - мислим да сам је поставио где рецимо у септембру месецу у Новом Саду оборен рекорд по питању рађања и знам да су тад навели , да је овакав раст порођаја није замележен задњих 20-30.год. и да већ у септембру тај рекорд оборен. Тако по медијима су исто причали за ове веће градове да је пораст раћања. Дај Боже да их се рађа што више па било где да је у питању - град , мање место, село... da,a koliki je novi sad bio prije 20 godina,duplo manji nego danas! isto tako Beograd,on sam je pola Srbije! ovdje se radi o tome da se tokom 2013 godine uspjeo zaustaviti rast razlike između mortaliteta i nataliteta, još uvijek nas umire 50 % više nego što nas se rađa, znači za jednu generaciju ćemo da se prepolovimo, ukoliko se nešto ne promjeni, a ja ne vidim da hoće s obzirom na svijest ljudi u svojoj okolini, daj Bože da grešim Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 On 6. 1. 2014. at 1:27, Милан Ракић рече Рађај брате, нико ти не брани. И треба. Само напред! Bi ja brate, što se mene tiče odma... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 6, 2014 Гости Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 evo pronašao sam tu vest na netu , ovde sam tražio ali nisam pronašao - verovatno drugačije sam naslov napisao 6.500 puta bravo: Najviše beba u poslednje dve decenije ova vest pisana je u oktobru mesecu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 On 6. 1. 2014. at 1:27, Милан Ракић рече Рађај брате, нико ти не брани. И треба. Само напред! Moze malo detaljnije brate? Nisam vidio gdje je on reko da je radjanje zabranjeno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 On 6. 1. 2014. at 1:34, Istochnik рече Moze malo detaljnije brate? Nisam vidio gdje je on reko da je radjanje zabranjeno. Nije Kordun aludirao na problem zabrane nego na jednu komediju Jovana Sterije Popovica. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 On 6. 1. 2014. at 1:27, Милан Ракић рече Рађај брате, нико ти не брани. И треба. Само напред! Ja sam te pitao da razjasnis ovaj stav jer mi se cinilo da kritikujes nekoga ko mozda nema svoju djecu a zalaze se za povecanje nataliteta. Ako tako razmisljas to ti nema smisla, ako neko nema djecu a zalaze se za veci natalitet to je sasvim ispravno i nema tu nista licemjernog.. Ova tvoja kritika je isto kao kad bi tebi neko reko da mu se svidja ferari a da ti kazes ''idi i kupi ga onda, jer je licemjerno zalagati se za nesto sto nemas''.. kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 On 6. 1. 2014. at 1:26, Милан Ракић рече Брате Источниче, да ли би био делатан да своју тврдњу поткрепиш прецизним и тачним цифрама? Koliko se ljudi preseli u Beograd svake godine? Za to nemam neke cifre, to je ono sto fali u istrazivanju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Nadam se da ima i malih Srba u ovim brojkama nana, Зорица Бубало and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 On 5. 1. 2014. at 23:46, Martirije рече 2013. godini rekordan je u poslednjih 25 godina. зато што БГ у последњих 25 година никад није имао више становника него сад, та видите ли колико се БГ повећао за последњих 25 година? Ал кад би се мало више улагало у Војводину и овде би био бејби бум сваке године! Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука