Solomon Kane Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Када се од тог броја одузму ромска деца и свих осталих, велико је питање колико има српских беба и да ли то има икаквог значаја у поређењу са бројем умрлих Срба у току једне године. Наравно, нека су сва деца жива и здрава! :0442_feel: Candy Butcher, Manolis, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Како ме је Источниче брате Кордун схватио, а ти ниси и спочитаваш ми неке Ферарије? Дакле, уопште нисам размишљао да је моја изјава могла да повреди некога ко можда не може да има децу, а залаже се за наталитет. У тој мери се извињавам, али сва остала прича, а како је Кордун схавтио,мислим да стоји... И нисам се теби обратио, твој брачни статус не знам, али Кордунов знам и зато сам му и рекао. Млад, здрав, прав, жени се брате и рађај децу, шта је ту погрешно? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 дај Боже да ове године дође на свет пуно, пуно оваквих бебаца.... РадованД, Данче* and Драшко је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вељко Н. Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Дајте податак за целу Србију, овај београдски нам баш и не говори не знам ни ја колико, иако је леп за чути свакако. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Како ме је Источниче брате Кордун схватио, а ти ниси и спочитаваш ми неке Ферарије? Дакле, уопште нисам размишљао да је моја изјава могла да повреди некога ко можда не може да има децу, а залаже се за наталитет. У тој мери се извињавам, али сва остала прича, а како је Кордун схавтио,мислим да стоји... И нисам се теби обратио, твој брачни статус не знам, али Кордунов знам и зато сам му и рекао. Млад, здрав, прав, жени се брате и рађај децу, шта је ту погрешно? Ne, nisam te shvatio tako, znam ja na sta si mislio i nema razloga da se izvinjavas. Ja i kordun smo te na isti nacin shvatili, ja i on se poznamo i izvan foruma godinama i licno se znamo tako da ja dobro znam kako je on shvatio, nema veze sada u redu je. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Najviše, od 19.517 beba, na svet došlo je u septembru, odnosno devet meseci posle novogodišnjih praznika Dobro je da bude neka korist i od te "najludje" noci... Драшко, feeble and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ламех Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 to je samo igovor,Hristos se u pećini rodio,niko u srbiji ne može biti go i gladan ako se imalo potrudi.... nego neće ljudi djecu izgleda, hoće al pod nekim specijalnim uslovima sa filmova izgleda Да важи! То ложи неког другог са том причом. Који је то аргумент, Христос с родио у пећини?! Колико има незапослених и колико људи једв се крпе и немају где да живе. У Србији итекако можеш да будеш и го и гладан! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Нека се још више рађају .СЛАВА БОГУ . Да ће Бог да и у осталим регионима наше земље порасте наталитет. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Мислим да је битније да ли имамо повјерења у Бога као онога који дарује дјецу, тј. повјерења да ће нам он даровати тачно онолико дјеце колико ми можемо да отхранимо, а да је мање битно имамо ли једно, двоје, петоро, десеторо дјеце. ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Фебруар 2, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2014 http://www.srbel.net/2013/01/07/uspesno-zavrsena-akcija-budimo-ljudi-srbskog-sabranja-bastionik/ http://www.sozeb.org/index.php?option=com_fireboard&Itemid=42&func=view&catid=21&id=5382 Битна ствар је да они који имају више материјалних средстава, имају осјећаја за оне који немају довољно, а не да кажу, што су их рађали толике, што су од дјеце правили сиротињу. ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Фебруар 2, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2014 Deca su super. Blago onima koji ih imaju. Verujem da su umnogome blagosloveni/e. Nije zalud ona pesmica, da su deca ukras sveta. Veliki ljudi u telu malecnog bića. Da nas je barem više. Jedva čekam i ja jednog dana, da imam svoju decu. Smatram, da su to bića koja oplemenjuju život, čine ga divnijim, lepšim i vedrijim. Ja recimo znam osobu, koja ima skoro pa desetoro. I svi su slatki. I svi su nasmejani. I svi su čisti. Nije im lako, ali ljudi se bore. Jedno drugom do uvceta, ali ljudi moji kada ih vidite na ulici, ja se raspametim, kako je to složna porodica. Inner Truth and @Amin је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Фебруар 23, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2014 Grad Beograd godinama pomaže da se rađa više dece! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 23, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2014 Grad Beograd godinama pomaže da se rađa više dece! Како град помаже? Око 40 000 људи се у просеку годишње досели у Београд, тако да ће и број новорођених бити већи. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Фебруар 23, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2014 Pa ako su se sva ta deca rodila baš od doseljenika, to je još veći plus za grad i borbu za natalitet. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 23, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2014 Bejbi bum u Beogradu :1479603ou32ggymb3: :slavaaa: :0442_feel: :0442_feel: :0442_feel: Данче* је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука