Grizzly Adams Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 11 минута, Avocado рече ... kao i oni koji im čuvaju sve bližnje na sigurnim lokacijama dok sa neba pada otrov... Који загађује храну коју после једу... чудо једно... Juanito, Avocado and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 11 минута, Рапсоди рече па зато нам постављају милион и један услов за улазак у ЕУ Као и свима, а нас нико не тера у ЕУ. То је наша одлука да уђемо у ЕУ. пре 12 минута, Рапсоди рече Толико смо неприметни, да медијска стигматизација Срба, је сигурно још једна ујдурма теоретичара завере... Србија се уопште не појављује у медијима већ једно дваес година... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 2 минута, Grizzly Adams рече Који загађује храну коју после једу... чудо једно... E pa to sve vreme hožu da pitam. Gde žive organizatori ( kogod da su ) ove ujdurme, njihove porodice, prijatelji? Imali neko od ovih upućenih ideju? Grizzly Adams and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 14 минута, cloudking рече Ceg se pametan stidi... Доообро..." парадо поноса " Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 11 минута, cloudking рече ma zivi nisu bez nas... kad vucic kine ceo svet stane u mestu.... Вучић кад кине, има очас посла Београд да буде на води.... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 7 минута, Grizzly Adams рече То је наша одлука да уђемо у ЕУ. Чија...моја и твоја ? Мааа ајдеее. пре 7 минута, Grizzly Adams рече Србија се уопште не појављује у медијима већ једно дваес година... Па наравно... толико су нас медијски дотукли, да нама треба још бар толико, да се заборави колико смо медијски стигматизовани.... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 13 минута, Grizzly Adams рече Као и свима, а нас нико не тера у ЕУ. Nije tačno,nikome nisu tražili da izručuje svoje državno rukovodstvo i da se odriče dela svoje teritorije kao uslov.Kipar je primljen kao jedinstvena država al za Srbiju izgleda važe posebna pravila. Давор73 and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 A koliko su bolesni ti evrotalibani iz EU jeste i podrška Kosovu da otme srpsko kulturno nasleđe na KiM.Ej bre nije im dovoljno što su nas bombardovali,oteli teritoriju,zatrovali svim i svačim još bi i istoriju i svaki trag tamo da nam izbrišu.Znači čist satanizam koji veze nema sa politikom jer su već svoje geostrateške interese ostvarili ali im to nije dovoljno.Treba Srbima iščupati i dušu i srce. Рапсоди and Давор73 је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 43 минута, Давор73 рече @Obi wan Званични саобраћај јесте такав, али како ти објашњаваш постојање и до десетак паралелних трагова истовремено, конкретно изнад БГ? Испада да смо имали десетак полетања у кратком размаку на истој рути са Тесле, а толико их можда нема и цео дан. 1) Trag inace traje na visini podugo, ako nema jakog vetra, pa se onda naredja vise njih. 2) To NISU poletanja, nego PREletanja. Ne idu sa naseg aerodroma, nego sa raznih drugih i idu PREKO nas. Da su sa naseg aerodroma, ne bi ni mogli da se vide na ovoj visini - valjda je bar to jasno - jer ne bi mogli nikako da postignu toliku visinu odma` iznad Bgda iz kog bi poleteli. 2+2, to je ova prica, samo da se malo ljudi smire i promisle polako... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 14 минута, Рапсоди рече Чија...моја и твоја ? Мааа ајдеее. Одлука власти РС. пре 14 минута, Рапсоди рече Па наравно... толико су нас медијски дотукли, да нама треба још бар толико, да се заборави колико смо медијски стигматизовани.... Људи бре... Морате да се отргнете више из те 1995-е. Време је код нас некако стало у тим 90-тим и не мрда. Нико није стигматизован, никога више није брига за то. То је сад историја. Још само у Србији у једном делу народа цела та прича још увек постоји. Свет је отишао даље. Прошло је 20 година. 20 година после Другог светског рата била је 1965. Немачка је поново била нормална и веома успешна земља у којој су живели нормални људи, наши ишли тамо да раде. Дајте бре саберите се мало. Јесмо ми Срби емотивци, ал нисмо баш толико ирационални... Снежана, obi-wan and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 4 минута, Grizzly Adams рече Одлука власти РС. Одустајем дефинитивно. Које бре власти...пирамидалне власти.Опозиција док не дође на власт против евро интеграција, када дођу на власт сасвим друга прича..... пре 7 минута, Grizzly Adams рече Јесмо ми Срби емотивци, ал нисмо баш толико ирационални... Па баш зато што смо емотивци, опраштамо али не заборављамо... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 28 минута, obi-wan рече Da su sa naseg aerodroma, ne bi ni mogli da se vide na ovoj visini - valjda je bar to jasno - jer ne bi mogli nikako da postignu toliku visinu odma` iznad Bgda iz kog bi poleteli. Иза Тупољева се види траг док слеће, на јако малој висини. Само црни... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 8 минута, Juanito рече Иза Тупољева се види траг док слеће, на јако малој висини. Само црни... ... Pa da, svi imaju tamne tragove na poletanju i sletanju, zbog male visine, a Rusi i malo vise, jer su kod starijih njihovih modela takvi motori da malo vise cadje. Juanito је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 6 минута, obi-wan рече ... Pa da, svi imaju tamne tragove na poletanju i sletanju, zbog male visine, a Rusi i malo vise, jer su kod starijih njihovih modela takvi motori da malo vise cadje. А тек како звуче... У БГ сам на слетној путањи и једино Рус и један карго Азербејџанац B747 успевају да ме пробуде. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 11 минута, Juanito рече А тек како звуче... У БГ сам на слетној путањи и једино Рус и један карго Азербејџанац B747 успевају да ме пробуде. Bili mi na moru 2007.-me godine, u Radovicima kod Tivta. I jedan dan prosetamo do varosi, a ja - naravno - sa mojima skoknem do medje aerodroma da uslikam neki jeroplan. Te godine, u sezoni, subotom su imali 28 letova za Tivat, od cega 20 iz Rusije. I stali mi tako na nekoj plazi tu, skoro pa uz ogradu aerodroma, i slikam ja, i vidim da se jedan Jak-42 sprema da poleti. Pridjem jos malo, da uslikam iz blizine, i kad je u`vatio zalet i u zadnjoj trecini piste poceo da se podize, vrlo sam se iznenadio kako mu je buka prilicno mala. Ocekivao sam neku grmljavinu da mi probije usi, ali nista od toga. Tako da je ta velika buka i cadj izgleda bila kod starijih modela, a znam da je onaj drugi Londonski aerodrom, sto je prakticno usred grada, jos tamo 80-ih dobio vrlo stroge propise glede buke, tako da mnogi ondasnji avioni (i zapadni) nisu mogli tamo da slecu. A kad smo vec kod buke, da dodam - civilni nisu nista, da vi`s kad ti zagrmi jedan vojni tu blizu tebe... Juanito је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука