kordun Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 E pa već si tugo na forumu misliš li da se mi forumaši plašimo nuklearnog oružija? ne mislim brate nista , samo imam zelju da ga imam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Здушан Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 brate, projekti metereoloske kontrole su stari preko 50 godina i radile su ih razne drzave, najvise amerika i rusija, to nije iz domena zavjera vec cinjenica, ali ne treba od toga praviti dzina.... jesu bacali teske metale u atmosferu, jesu, srbija to cini svake godine protugradnim raketicama koje imaju aerosolnu glavu u kojoj se nalazi neko jedinjenje srebra, ruski izum star 100 godina, ali ne treba od toga praviti naucnu fantastiku. ja sam licno protiv mjenjanja stvari u prirodi , samo mene niko nista ne pita , a posto mi nije ispunjena zelja da imam licno nuklearno naoruzanje ne slusaju me cak ni ovdje po forumu Брате, не говорим о противградним ракетама и једињењу сребра, него се тиче енормних количина од стране Американаца алуминијума (изазива Алцхајмерову болест, демненцију, идиотизам,....), БАРИЈУМА; СТРОНЦИЈУМА; НАНОВЛАКНИМА, ГМ МИКРООРГАНИЗМИМА,..... итд. итд..... Да ли си ти уопште прочитао горе приложене линкове које сам ти дао? Сумњам да си ишта за веома кратко време прочитао. Погрешио сам у вези тебе јер од тебе нема вајде да ишта схватиш нити си уопште свестан о тренутном глобалном светском поретку Да ли си уопште приметио да у задње време све више суши дрвеће због тих запрашивања? Да ли уопште примећујеш све више вештачких "паучина" око нас? Да ли си уопште свестан шта значи повећана концентрација алуминијума на површини тла за чак 20.000 пута већи од МДК? Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Брате, не говорим о противградним ракетама и једињењу сребра, него се тиче енормних количина од стране Американаца алуминијума (изазива Алцхајмерову болест, демненцију, идиотизам,....), БАРИЈУМА; СТРОНЦИЈУМА; НАНОВЛАКНИМА, ГМ МИКРООРГАНИЗМИМА,..... итд. итд..... Како да се сачувамо? Имаш ли неко решење? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Брате, не говорим о противградним ракетама и једињењу сребра, него се тиче енормних количина од стране Американаца алуминијума (изазива Алцхајмерову болест, демненцију, идиотизам,....), БАРИЈУМА; СТРОНЦИЈУМА; НАНОВЛАКНИМА, ГМ МИКРООРГАНИЗМИМА,..... итд. итд..... Да ли си ти уопште прочитао горе приложене линкове који сам ти дао: Сумњам да си ишта за веома кратко време прочитао. Погрешио сам у вези тебе јер од тебе нема вајде да ишта схватиш нити си уопште свестан о тренутном глобалном светском поретку Да ли си уопште приметио да у задње време све више суши дрвеће због тих запрашивања? Да ли уопште примећујеш све више вештачких "паучина" око нас? Да ли си уопште свестан шта значи повећана концентрација алуминијума на површини тла за чак 20.000 пута већи од МДК? nisam procitao linkove iz razloga sto su mi sve te teorije od ranije poznate. jesam primjetio da su biljke oslabile, da se trava ljeti susi i gubi na boji, tako nije bilo ranije, dok sam bio klinjo, ali isto tako mi ove stvari iz tih teorija djeluju nerealno, prestrasno, ko bi to radio i zasto i kako sebe stiti, mislim kako moze cjeli svjet potrovati a sebe ne , objansi mi, ili su na sceni neke kamikaze koje ubijaju i sebe i nas ? sta mislis ti o tome Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Au ala sam ja dokona budala čim planiram sve ovo da isčitam, ali ajde da krenemo http://facebookrepor...-chemtrails-за/ Prvo primećujem da piše SrBski reporter, ne znam da li treba dalje čitati, obično ovi koji ne znaju gramatiku (konkretno ova greška) pišu velike gluposti, ali ajde da nastavimo. Neko iz NASA je rekao da pokušavaju da kontroluši prirodu i da pokušavaju da uspore/suzbiju globbalno zagrevanje i naslov je: "ДОКАЗ за скептике: И НАСА признала chemtrails запрашивање човечанства" Može da ses iskoristi u zle svrhe? Pa šta to ne može. Pošto sekira može da otseče ruku, da li to znači da je loše to što sekira postoji i što sa njom neki ljudi seku drva? http://www.vestinet....prasuje-planetu Opa ovo izgleda neki pismeni. Da lik negira pojavu globalnog zagrevanja na osnovu samo njemu znanih razloga i onda donosi nekakve zaključe bez ikakvog obrazloženja kako ih je doneo. http://facebookrepor...рено-признао-п/ Opet nepismeni... Gledao sam celo predavanje i izvučeno je sve iz konteksta, u suštini priča kojki su sve načini da se smanji emisija CO2 može da se smanji po jednačini koju je pre toga postavio. I onda oni izvuku kada objažnjava jednu promenljivu i to samo predstave kao priznanje on hoće da se broj ljudi samnji, a sve u cilju manipulacije ljudima da pomisle da je stvarno tako. http://facebookrepor...јер-кемтрејлса/ Isti tekst kao i jedan odozgo u suštini lik bez ikakvih razloga argumenata negira globalno zagrevanje i onda donosi nekakve nebulozne zakljukče zaključke. Ovaj video opet izvlačenje iz konteksta u cilju manipulacije. Isti kao i jedan od videa iz jednog iz tekstova gospodina nepismenog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Не филозофирај много. Све што сам изложио у првом посту који је НЕКО ОБРИСАО је све објашњено на веома једноставном србском језику који и лаик може разумети и схватити. Nisam se tebi obratila. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Да ли си ти уопште прочитао горе приложене линкове које сам ти дао? Сумњам да си ишта за веома кратко време прочитао. Погрешио сам у вези тебе јер од тебе нема вајде да ишта схватиш нити си уопште свестан о тренутном глобалном светском поретку A ti izvadio aluminijum.. krenuo da ga savijas u molersku kapu, da mu das da ga spasis od stetnih zraka i uticaja kemitrajelsa na mozak....kad te ono razocarao covek nema leba od njega.. kordun је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Здушан Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Nisam se tebi obratila. Ма ко тебе шта пита....... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Здушан Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 nisam procitao linkove iz razloga sto su mi sve te teorije od ranije poznate. jesam primjetio da su biljke oslabile, da se trava ljeti susi i gubi na boji, tako nije bilo ranije, dok sam bio klinjo, ali isto tako mi ove stvari iz tih teorija djeluju nerealno, prestrasno, ko bi to radio i zasto i kako sebe stiti, mislim kako moze cjeli svjet potrovati a sebe ne , objansi mi, ili su na sceni neke kamikaze koje ubijaju i sebe i nas ? sta mislis ti o tome О каквим теоријама ти заправо причаш? Овде се ради о РЕАЛНИМ ЧИЊЕНИЦАМА. Они који су ово организовали су БЕЗУМНИ НЕИЗЛЕЧИВИ ПОХЛЕПНИ ЛУДАЦИ који су заслепљени само за што више пара, а не мисле уопште о последицама својих недела по природу у целини. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Ма ко тебе шта пита....... Forum je, znači svi se pitaju Ako hoćeš da neko samo čita tvoje postove, onda otvoriš blog i zabraniš komentarisanje Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Здушан Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Opet nepismeni.... Ogromna i tajna baza, kako li samo neki lik iz Srbije sazna za nju? U suštini gomila nagađanja i spekulacijama slike kako para izlazi iz motora aviona. Mlađoni je postavio sliku sa objašnjenjm zašto se to dešava. Opa ovo izgleda neki pismeni. Da lik negira pojavu globalnog zagrevanja na osnovu samo njemu znanih razloga i onda donosi nekakve zaključe bez ikakvog obrazloženja kako ih je doneo. Ало атеисто, твој је проблем што мислиш на веома узак начин. Већ сам рекао млађонију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 О каквим теоријама ти заправо причаш? Овде се ради о РЕАЛНИМ ЧИЊЕНИЦАМА. Они који су ово организовали су БЕЗУМНИ НЕИЗЛЕЧИВИ ПОХЛЕПНИ ЛУДАЦИ који су заслепљени само за што више пара, а не мисле уопште о последицама својих недела по природу у целини. stani malo, nemoj mi govoriti u stereotipima, o kakvim cinjenicama govoris, gdje su ti dokazi da je to sve tacno, a ne manipulacija? daj me uvjeri, evo otvoren sam za to, samo nije moguce a znas zasto, sve to ti je stvar koju je tebi ili meni nemoguce dokazati, mi nismo u mogucnosti da to provjerimo, pa da sa sigurnoscu kazemo to su realne cinjenice a ne teorija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Здушан Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Forum je, znači svi se pitaju Ako hoćeš da neko samo čita tvoje postove, onda otvoriš blog i zabraniš komentarisanje Сви ви се питате, али СЕ НЕ ТРУДИТЕ ДА ДОЂЕТЕ ДО ИСТИНЕ, А ЈА ВАМ НЕ МОГУ ПОМОЋИ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 26, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Добро брате Здушан, барем си покушао да нам укажеш на истину... Margareta је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Како да се сачувамо? Имаш ли неко решење? Pobornici chemtrejlsa, haarpa i antivakcinacija da se udruze u sopstveni verski kult... Suicidalni naravno. Problem solved for everybody... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука