Jump to content

"Хемијска запрашивања"-још једна манипулација овим народом, или не!?

Препоручена порука

And yet another cute troll...

Sta ovo treba da znaci?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Eto ovoga sam se plasio xD  ... A i realno admini mogli biste malo da smanjite cenzuru...uskoro ce biti vise admina nego ostalih clanova...

Неким админима не одговара да истина изађе на видело где сам лепо све детаљно изложио у првом посту. Тај админ не доноси добро србском народу. Тај админ је плаћеник.

Подели на овим сајтовима

Našem polupismenom i neobrazovanom narodu je sasvim dovoljno dati  tekst sa ,,komplikovanim'', naučnim i kvazinaučnim rečima i poverovaće da je kokošije jaje sastavljeno od teških metala i kartona, a kamoli neke ozbiljnije stvari o kojima inače nema pojma.

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Sta ovo treba da znaci?

obi-wan, сасвим је очигледно да овај који је написао на енглеском покушава да се прави да је паметан, а испада је он тај прави "трол" ..... 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Неким админима не одговара да истина изађе на видело где сам лепо све детаљно изложио у првом посту. Тај админ не доноси добро србском народу. Тај админ је плаћеник.

Hahahah ipak si trolcina.

Подели на овим сајтовима

Našem polupismenom i neobrazovanom narodu je sasvim dovoljno dati  tekst sa ,,komplikovanim'', naučnim i kvazinaučnim rečima i poverovaće da je kokošije jaje sastavljeno od teških metala i kartona, a kamoli neke ozbiljnije stvari o kojima inače nema pojma.

Не филозофирај много.

Све што сам изложио у првом посту који је НЕКО ОБРИСАО  је све објашњено на веома једноставном србском језику који и лаик може разумети и схватити.

Подели на овим сајтовима

Не филозофирај много.

Све што сам изложио у првом посту који је НЕКО ОБРИСАО  је све објашњено на веома једноставном србском језику који и лаик може разумети и схватити.

brate ako mozes napisi iznova, sad ima nas koje zanima sta je to zabranjeno

Подели на овим сајтовима

Напиши бре србским језиком "да те цео свет разуме".

Тј. преведи све што си дао на линку да сви овде на форуму разумеју. 

Подели на овим сајтовима

brate ako mozes napisi iznova, sad ima nas koje zanima sta je to zabranjeno

Хоћу мало сутра. 

Уложио сам пола сата на стварање првог поста да би неки админ обрисао мој узалуд уложени труд.

Јел видиш сад да овај доле Odahviing само тролује са циљем да обезвреди тему?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...