verum est in beer Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Buraaz sa takvim "dokazima" tamo za raznorazne gluposti od astrologije du UFO tehnologije se izlazi svaki dan. Evo ti naprimer "disclosure project" mislim da bi posle ovakvih priznanja trebalo da poverujes u UFO, jer su isti nivo "dokaza" kao i ovo sto si ti pruzio. Ја сам рекао за ртс. Ако су и из насе рекли да нас пљуцкају ради глобалног загревања, значи да има нешто. Осим ако и НАСА није нека глупа астролошка организација. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Е од мене је доста. Ја сам само покренуо ову тему пошто видим да сте се нешто успавали по овим питањима Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Ја сам рекао за ртс. Ако су и из насе рекли да нас пљуцкају ради глобалног загревања, значи да има нешто. Осим ако и НАСА није нека глупа астролошка организација. Objasnio ti je Ivica gore sta je u pitanju. Niko iz nase nije nista "rekao" niti priznao. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Ево предавање од тог инжињера из НАСА, на кога се позивају. А ево и скраћено издање теоретичара завере Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Стручњак NASA-е изложи могућу технологију (идеју) која је опште позната и о којој постоје детаљни радови које свако може да прочита. Прво мало изложи теорију, а онда како би то могло да се спроведе у пракси и коначно добре и лоше стране (и то врло наглашава могуће лоше стране, баш онако како би требало). И то је доказ да се такво запрашивање већ дешава и да фамозни трагови на небу доказују баш то. I'm out, мој мозак није умрежен за овакве ствари. Одох напоље да удишем прашак. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Стручњак NASA-е изложи могућу технологију (идеју) која је опште позната и о којој постоје детаљни радови које свако може да прочита. Прво мало изложи теорију, а онда како би то могло да се спроведе у пракси и коначно добре и лоше стране (и то врло наглашава могуће лоше стране, баш онако како би требало). И то је доказ да се такво запрашивање већ дешава и да фамозни трагови на небу доказују баш то. I'm out, мој мозак није умрежен за овакве ствари. Одох напоље да удишем прашак. Признај да си премотавао овај клип Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Признај да си премотавао овај клип Погледао сам сажвакану заверолошку верзију. Лик (наратор) је рођен за политичара. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Ајде бре соколови, у ком сте фазону? RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Шта? Неко је бомбардовао Србију у 21. веку осиромашеним уранијумом и касетним бомбама које су забрањене?!? Е, који сте ви заверолози и паничари...Је л` неко видео то зрачење? Није! Значи - нема. Готово. Crveni Baron, verum est in beer and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Паметном је све ово довољно, а будали не вреди објаснити...... Е сад ви паметни направите алуминијумске фолије и ставите на главе..... а нас будале Бог чува. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Здушан Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Е сад ви паметни направите алуминијумске фолије и ставите на главе..... а нас будале Бог чува. Већ после два минута си већ одговорио без да прочиташ горе са приложеним линковима? Свака ти част. Ако чуваш себе и ДРУГЕ, и БОГ НАС чува или обратно ако не чуваш себе и нас (или другим речима ако не знате тј немате информације о дешавањима око нас) Бог НАС не чува уопште. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 @@Млађони, Izgleda da previše zna, obavestio sam Ložu. Oni će dalje da preuzmu... Juanito and Пг је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Здушан Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 @@Млађони, Izgleda da previše zna, obavestio sam Ložu. Oni će dalje da preuzmu... Аха, ти си значи тај шпијун потказивач који прослеђује информације масонској ложи. Џабе. Има нас доста који знају много више од мене о томе, а ја знам тек само делић у "мору" песка. GeniusAtWork and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Већ после два минута си већ одговорио без да прочиташ горе са приложеним линковима? Свака ти част. Буразеру, одавно сам ја прочитао све те глупости. Боље ми овде да читам шта је Барон писао, макар ми представља неки колико толико изазов. Ти си тај који нема информација. Узми прочитај мало неки дебунк поред тога што си прочитао ово, па размисли два пута ко те ту фарба. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Здушан Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Буразеру, одавно сам ја прочитао све те глупости. Боље ми овде да читам шта је Барон писао, макар ми представља неки колико толико изазов. Ти си тај који нема информација. Узми прочитај мало неки дебунк поред тога што си прочитао ово, па размисли два пута ко те ту фарба. Ало, бре, нисам ти ја неки "буразер". Ако си као прочитао, онда то МНОГО говори о теби уопште тј. о неком ком уопште не интересује тј. мисли само на једну "много важну" ствар. Узгред, ко је тај Барон? Шта ти је то "дебунк"? Зар си и ти почео да квариш србски језик и поред тога што си као бајаги овде на форуму Србин што пишеш ћириличним писмом? А одакле ти надмена идеја да ја немам информација? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука