Jump to content

Na Marsu snimljen veliki hrišćanski krst?

Оцени ову тему

Владо М

Препоручена порука

Specijalno vozilo "Kjuriositi" snimilo veliki objekat koji je u obliku krsta

krst-na-marsu-1352303285-227502.jpg

U toku istraživanja Marsa otkriven je ogroman hrišćanski krst, objavljeno je na Jutjubu. Specijalno vozilo "Kjuriositi" snimio je veliki objekat koji je u obliku krsta, ali se NASA nije oglasila ovim povodom.

Video je okačio korisnik pod imenom StephenHannardADGUK, koji nema sumnju da je reč o krstu.

Pogledajte video i procenite.

izvor http://www.kurir-info.rs/na-marsu-snimljen-veliki-hriscanski-krst-clanak-498884

Јеванђелски говорити значи говорити из душе; било да говориш, било да ћутиш, осећа се вера. И још значи, не наметати се њоме, нити се због чега стидети. Свака реч је на своме месту и тече. А она је таква зато што се преносила с колена на колено, па се и укоренила. Таква вера нас је одржала.

Подели на овим сајтовима

А у сунце ти пољубим, па то је оно " знак крста на небу који ће видети сав свијет" ... значи апакалипса !!!

Подели на овим сајтовима

Ако је ово горе облик крста, не звао се ја Хемфри Богарт....а и не зовем се тако.

А и да постоји доњи дио, шта би то требало да представља?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Ništa, moramo mi muslimani tražiti muslimanski Mars jer ovo je očigledno hriščanski(heheh)

Izvinite ali kod mene se vide tri kraka.Morat ćete morati modifikovati izgled vašeg krsta ili onome gore nacrtati jedan krak.

Kakav krst kakvi bakrači.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

išta, moramo mi muslimani tražiti muslimanski Mars jer ovo je očigledno hriščanski(heheh)

Cuti more. Imate mesec i jednu zvezdu, malo li je. E pa Mars je nas ! Ne damo Mars :)

Подели на овим сајтовима

Ja sam ubjeđen da će ako bude gore kakvog krsta to biti pravoslavni a ne katolički ili protestantski....A nebi me iznenadilo kada bude malo još savremenija tehnologija da između krakova krsta bude i četiri S napisano.Ko zna?(šalim se)

Подели на овим сајтовима

Cuti more. Imate mesec i jednu zvezdu, malo li je. E pa Mars je nas ! Ne damo Mars :)

Jao, hahaahhahaahhahahaha.Svaka ti čast brate nasmijao si i mene i moju porodicu do suza.aferim ti bilo.

Подели на овим сајтовима

poruka o krstu na nebu i apokalipsi, izgleda poprima sasvim novi smisao prorocanstva:

kad videite da ljudi u svemu vide "krs' na nebu" znajte da je doslo poslednje vreme kolektivnog ludila pa prema tome ocekujte game over.

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

Krajnje si nevaspitan i bezobrazan. Koristiš gostoljublje na ovom forumu. Da neko od nas tako nešto napiše za Kur"an na nekom islamskom forumu, odmah bi bio banovani.

Сматрам да си у праву.

Могао је босанац тај свој скептицизам изразити и другим речима. Иначе ја сам до овога поста био убеђен да је то нека превара али сад кад чујем босанца , некако проради српски инат у мене и одједном ми се каза да то заиста јесте Крст!

Дакле на марсу нађен Крст.

А нема шансе на Марсу да нађу месец, просто је јер је то физички немогуће а у осталом амери нису месечари.

1:1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...