obi-wan Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 znaci, ceca tvrdi da je mazanje uljem u svrhu lecenja neka vrsta magije... ti se ne slazes... zasto se ti ne slazes? sta jeste a sta nije magija za tebe? sto se mene tice, to dozivljavam kao meni magijski pristup bogu i veri... kad me boli glava popijem kafetin, i mogu da se pomolim bogu da deluje,,, nemam obicaj da se mazem osvestanim uljem jer ne vidim vezu izmelju ulja i boga, tj tu neki svestenik citao molitvu, ili je to iz nekog kandila i sad to ulje ima cudotvorna dejstva... ja se uzdam u boga a ne u cudotvorna dejstva ulja... jer mi takav pristup zaista deluje magijski... Kakav dualizam i nedoslednost. Pa osveceno ulje, bas kao i npr. bogojavljenska voda, ima celebna svojstva samo i iskljucivo zahvaljujci dejstvu Duha Svetog, a ne samo po sebi. Po tome kako kazes ispalo bi da su besmisao i mosti, i cudotvorne ikone, i stosta jos u Crkvi. Covece, iskasapili su vam svest pojedini profesori... -Владимир-, Дијана., keka and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Otac Joil kaže da jelejosvećenje može da izleči čoveka koji je oboleo od neke teške polesti i koji je skoro mrtav. Ne verujem, ali ne znači da neću verovati ako budem video. Nije on ni prvi ni jedini monah ili uopste hriscanin koji o tome prica. Pravoslavna Crkva prepuna je ovakvih primera, i to svuda, sirom sveta... Благовесник and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 18, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Магија је у суштини слична као технологија. За одређени инпут добијаш одређени аутпут. Значи ако правилно одрадиш ритуал добијаш ефекат, ако не делује онда си нешто погрешио у ритуалу. Po tome je magijski obred korisniji od religijskiog. Koga ne interesuje spasenje, nema sta da izgubi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Jakov, 5. glava 14 Boluje li ko među vama, neka dozove starešine crkvene, te neka čitaju molitvu nad njim, i neka ga pomažu uljem u ime Gospodnje. 15 I molitva vere pomoći će bolesniku, i podignuće ga Gospod; i ako je grehe učinio, oprostiće mu se. 16Ispovedajte, dakle, jedan drugom grehe, i molite se Bogu jedan za drugog, da ozdravljate; jer neprestana molitva pravednog mnogo može pomoći. očigledno je da nije poenta u samom ulju Николa, Јадранка-Дервента and Boba је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 MUDr. Vladislav Dolgušin - KNĚZ A LÉČITEL (ČT, Kosmopolis, 1.2. 2006) Sveštenik i lječitelj, Prag http://www.youtube.com/watch?v=Mjg0OVDQBIA Ukončil praxi v porodnici v Moskvě a odjel do Česka. Používá alternativní způsoby léčby, i psychosugesci a psychoterapii. Zároveň je pravoslavným knězem. http://www.mudrdolgusin.o1.cz/ Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука