keka Написано Новембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 ovo je moj prvenac sto bi rekli :10900: akrilne boje,na drvetu 20x26cm Sophrosyne, Дуња, Мара and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 Чек секана да поставим , да се лепше види... keka је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Мени се свиђа, лепо је. Само ми није јасно зашто је огртач црне боје. Или је то тегет ? keka је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Новембар 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 hvala! inace teget je upitanju! "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Новембар 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 @@Martirije, Hvala! "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Ne znam koliko ti moje misljenje znaci jer se u likovnu umetnost ne razumem ni malo ami mogu ti reci da mi se svidja . keka and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Za prvenac nije loše samo ivice moraju da su jasnije i ne sme ova ,njemu desna ruka, da je ovako falična,kao da je invalid keka је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Па и за првенац није нимало лоше , мада што рече жути цар , .mense. keka је реаговао/ла на ово 1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Новембар 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 pa pravo da vam kazem,i ne znam zasto tu ruku ostavih tako bzv .mislise. hvala! "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 За првенац - генијално. Мени се посебно допадају очи и обрве. keka је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 ovo je moj prvenac sto bi rekli :10900: akrilne boje,na drvetu 20x26cm možda da za mišljenje pitaš nekog ko se bavi ikonopisom. da ti da smernice, savete... keka је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Новембар 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 da naravno,al bas sam zelela da vidim i vase komentare .hvala. "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 znam nekoliko ikonopisaca i svi imaju stav da ikonopisom ne može da se bavi bilo ko, tek tako, bez nekakvog obrazovanja (nije nužno formalno) i bez blagoslova. ako si zainteresovana, mogu da ti dam neke kontakte i navali keka је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Новембар 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 naravno da jesam .hvala. i ja sam istog stava,pa mi je bas trebalo mnogo godina da se usudim da da pocnem "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 poslaću ti na PP "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука