Гости Guest - . . .- Написано Октобар 31, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 31, 2012 Мој пријатељ и сабрат у цркви светог Ђорђа у Крушевцу пева стихиру српским светитељима. Јавите како вас се допада: https://www.pouke.org/audio.php?id=5410&cid=500&do=view https://www.pouke.org/upload/media/muzika/Stihira%20srpskim%20svetiteljima.mp3 Отац Пера је мој школски друг, један од најбољих појаца које сам ја у животу слушао. Orthophill, Andre Williams, bnenad92 and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 31, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 31, 2012 Е сада можете и да гласате за Поуке.орг јер МИ испуњавамо ваше музичке жеље https://www.facebook.com/wfest?sk=app_469968219690299&app_data=idPredloga_428 Лепо би било ако неко има текст у дигиталном формату да поставимо овде. Baba Neda је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Октобар 31, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2012 Отац Перица заиста дивно пева. До душе, нисам имала прилике да га слушам нигде осим на Литургији .smesko. и сада овде. Посебно ми се свиђа његово "МиИиИИир свимаааа" .smesko.. Код њега то звучи другачије него код осталих (бар у нашој цркви). Још бих додала да је изузетно пријатан и љубазан свештеник. Baba Neda је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Orthophill Написано Октобар 31, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2012 Прелепо отпевано. Хвала Богу што овај свештеник има тако леп глас. Али, који је тај светац Иларион Осоговски? У диптихе постоје преподобни Јоаким Осоговски и свети Иларион еп. Мегленски. Ти ме волиш, ал ја не осећам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Октобар 31, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2012 Овакви нам појци требају, а ретки су! "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 31, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 31, 2012 Е Перице, Перице...хехехе поздрав за мог школског о.Перкана Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 31, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 31, 2012 @@Martirije, И ти брате имаш поздраве од њега. Ускоро ће нам се отац Перица придружити и овде. Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Октобар 31, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2012 Лепо. Dragana Neg and Andre Williams је реаговао/ла на ово 2 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Октобар 31, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2012 Дао Господ таланте обилато! Поздрав за комшилук. .smesko. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragana Neg Написано Октобар 31, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2012 Lepo, divan glas! 0442_feel Baba Neda је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2012 Сјајно! .hvala. Baba Neda је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2012 Predivno :nene: Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Baba Neda Написано Новембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 дивно појање,срце му поје. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ел Нињо Написано Новембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 Коју парохију он држи сада? Присуствовао сам једној Литургији када је био ђакон, заиста има невероватан глас Док чита Еванђеље, просто се човек цео најежи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 имао сам прилике да уживо чујем о Петра, заиста му Бог дао глас "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука