JESSY Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
blue Написано Новембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2013 Ne idem u teretanu, vežbam u kućnoj varijanti, onako amaterski. Ali zadovoljna sam (za sada). звончица је реаговао/ла на ово 1 "Naslikana voda ne gasi žeđ." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 29, 2015 Пријави Подели Написано Јул 29, 2015 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Јул 29, 2015 Пријави Подели Написано Јул 29, 2015 Елем, као млађан момак радио ти ја у теретани и једно јунско јутро улази ти неко пуначко дјевојче да се учлани у теретану. Ријешимо ти ми папирологију и у разговору спонтано долазимо до њених очекивања везаних за рад у наредном периоду. Каже ти она онако шарлатански: “па мислила сам да до сезоне купања скинем једно 15-20кг”. Рекох: “сестро није никакав проблем до идуће сезоне бићеш као праћка”. Kaludjerovic Sreten, ST.IVANA, Дејан and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 29, 2015 Пријави Подели Написано Јул 29, 2015 Ja skinuo 15 kg Kaludjerovic Sreten, JESSY and Снежана је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звончица Написано Јул 29, 2015 Пријави Подели Написано Јул 29, 2015 А може и овако! https://www.youtube.com/watch?v=WhuQuynI6W0&spfreload=10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 30, 2015 Пријави Подели Написано Јул 30, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ST.IVANA Написано Јул 31, 2015 Пријави Подели Написано Јул 31, 2015 Trebalo bi da posecujemo teretanu i dete i ja iz iskljucivo zdravstvenih razloga.Medjutim tu je finansijski momenat, pa 300 obaveza u kuci na poslu ...I ja onako smrvljena ,cetvoronoske treba da odmilim u teretanu...Pristalica sam teretane prvenstveno iz zdravstvenih razloga ali i misica.Nisam pristalica izazovnog zenskog tela jer smatram da zene tu grese.Pecanje muskarca na telo i obline je najgluplja stvar na svetu...Bez buducnosti.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 31, 2015 Пријави Подели Написано Јул 31, 2015 Pristalica sam teretane prvenstveno iz zdravstvenih razloga ali i misica. naravno....u tome i jeste poenta....ne vezbamo, a onda se cudimo sto boli kicma, ledja, noge....nismo tako vaspitani da je to normalna i regularna stvar, pa zato uvek imamo opravdanja i razloge da to izbegnemo.... ST.IVANA је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 31, 2015 Пријави Подели Написано Јул 31, 2015 Pecanje muskarca na telo i obline je najgluplja stvar na svetu... jedna od najglupljih....inace ima jako puno glupih stvari.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2015 A sto ne biste spojili ovu temu sa ovom drugom? Sve na jednom mestu... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука