cloudking Написано Октобар 19, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 Ово је посебан случај, сад терају људе да дођу да једу и да пију. Срам их било! Стока талибанска! Bravo, da sam ja ovo napisao smesio mi se ban... ovako samo lajk od mene Nije bilo gibanice ne lupajte... posna slava je u pitanju Kad smo razvukli punjene posne paprike i salatu od tunjevine ihaaa... mirsalo preduzece na vonj tamjana sa belim lukom do Nove Godine Александар Милојков је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 koliko vidim ovde će i razmenjivanje recepata da krene Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Октобар 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 Мало смо се занели, заборавили , да пате и верујући и не верујући, да обољевају једни и други, да умиру и једни и други, свако од нас тражи начин бољег живота и достојног краја. Зато; Погледајмо се онако као људи, сваког нешто тишти, боли, што не значи да треба да се мрзимо и неподносимо, и чинимо оно што нама неко жели или је чинио. Будимо бољи од оних које осуђујемо и немој мо их осуђивати. Ово обраћање је написана да , Било би и добро и корисно и продуктивно да се нађемо на две три тачке које нас повезују јер су свима значајне а које ће омогућити да уз различитост свако својим путем напредује. и Погледајмо се сви међусобно испуњени љубављу и поштовањем и покушајмо да се разумемо бар онолико колико је потребно да свако од нас буде добро. Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 19, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 Ако је фирма приватна, дај отказ и решио си проблем. Ако је фирма државна, тако ти и треба кад се петљаш с њима. Firma je drzavna ... a ne mogu da je ostavim jer je to pozoriste... pozoriste koje oko slave mirise na beli luk, bob i kiseo kupus... Euripid se predao, Sofokle zanemeo... A vi me prosvetljujete kako je mnogo cool da se priprema ritualna gozba u foajeu drzavne firme... moj naklon. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 19, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 Firma je drzavna ... a ne mogu da je ostavim jer je to pozoriste... pozoriste koje oko slave mirise na beli luk, bob i kiseo kupus... Euripid se predao, Sofokle zanemeo... A vi me prosvetljujete kako je mnogo cool da se priprema ritualna gozba u foajeu drzavne firme... moj naklon. волим позориште смеш да кажеш које? "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Октобар 19, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 Firma je drzavna ... a ne mogu da je ostavim jer je to pozoriste... pozoriste koje oko slave mirise na beli luk, bob i kiseo kupus... Euripid se predao, Sofokle zanemeo... A vi me prosvetljujete kako je mnogo cool da se priprema ritualna gozba u foajeu drzavne firme... moj naklon. Пријатељу, држава и њене ”фирме” су ти саме по себи један велики циркус. Ти си добровољно прихватио да у том циркусу учествујеш и уопште те не жалим. Теби је та слава једном годишње (и бар за то дуготрпљење и превелико мучеништво кроз које мораш да прођеш добијеш на крају плећку и купус као награду), а ми остали вас све у пакету и ваш циркус морамо да трпимо 365 дана години и још вас ми плаћамо да нас јашете. Што се мене тиче, право жалбе немаш. Ако ти се не свиђа, напусти тај циркус и ради нешто продуктивно. Убићеш две муве једним ударцем. Ем неће бити те тескобне славе, ем ћеш урадити нешто од свог живота. -Владимир- and zuti car је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 19, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 E da... sitna zanimljivost... slavimo salvu sv. Joana Zlatoustog... onog koji je rekao sledece o pozoristu: - Posećivanje predstava rađa preljubu, neuzdržanost i svaku bestidnost (sv. Jovan Zlatoust). - Uzdržavanje od pozorišnih predstava može biti nazvano početkom celomudrenosti (sv. Jovan Zlatoust). - Reci mi: čega ima dobrog u tome da ss bude predmet predstave za mnoge? To je taština, i ništa više... (sv. Jovan Zlatoust). Cak i da jesam vernik nikada ne bih slavio osobu koja je bila u stanju da izgovori ovakve... khm recenice... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 19, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 Пријатељу, држава и њене ”фирме” су ти саме по себи један велики циркус. Ти си добровољно прихватио да у том циркусу учествујеш и уопште те не жалим. Теби је та слава једном годишње (и бар за то дуготрпљење и превелико мучеништво кроз које мораш да прођеш добијеш на крају плећку и купус као награду), а ми остали вас све у пакету и ваш циркус морамо да трпимо 365 дана години и још вас ми плаћамо да нас јашете. Што се мене тиче, право жалбе немаш. Ако ти се не свиђа, напусти тај циркус и ради нешто продуктивно. Убићеш две муве једним ударцем. Ем неће бити те тескобне славе, ем ћеш урадити нешто од свог живота. Pozoriste nije neproduktivno... zao mi je sto ucen covek ima takvo misljenje o kulturi. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Октобар 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 Da, sve se vraca sve se placa... to je taj hriscanski koncept А шта би ти да вас орденујемо, за сва недела Голи оток, ДБ, за преке судове, за политички подобне време када је кројач био ЦК-ау по пропорционалности, али пошто ништа није знао само је дизао руку... Жао ти што је све прошло, а ти би да поново то радите ... е свачија свећа догори, па се памти по томе шта је чиниио за живота... А тај бели лук ће ти једног дана бити једини лек који ће те ако промениш став о њему излечити... немој прерано да га одбацујеш... Драшко and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 19, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 Немојте да дирате човека! Срам вас све било! Човек се откида тамо од посла и још га терају да учествује у некаквим РИТУАЛИМА! Имајте макар мало обзира, кад сте већ од државе направили црквену прћију! Имајте обзира за ове озбиљне и радне људе, који рмбаче овде да бисмо сви ми напредовали. Имајте обрзира за све јадне атеисте овог света, који имају права да их не терају силом да иду да једу и да пију! Оооо, зар се и то може?! Благовесник and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 19, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 А шта би ти да вас орденујемо, за сва недела Голи оток, ДБ, за преке судове, за политички подобне време када је кројач био ЦК-ау по пропорционалности, али пошто ништа није знао само је дизао руку... Жао ти што је све прошло, а ти би да поново то радите ... е свачија свећа догори, па се памти по томе шта је чиниио за живота... А тај бели лук ће ти једног дана бити једини лек који ће те ако промениш став о њему излечити... немој прерано да га одбацујеш... Trebalo ti je 4 strane da pokazes pravi razlog za otvaranje ove "pomirljive"teme... frustracije nisu neizlecive... ne predaj se! Немојте да дирате човека! Срам вас све било! Човек се откида тамо од посла и још га терају да учествује у некаквим РИТУАЛИМА!Имајте макар мало обзира, кад сте већ од државе направили црквену прћију! Имајте обзира за ове озбиљне и радне људе, који рмбаче овде да бисмо сви ми напредовали. Имајте обрзира за све јадне атеисте овог света, који имају права да их не терају силом да иду да једу и да пију! Оооо, зар се и то може?! /šala/ Ne se*i Aleksandre /šala/ пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 19, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 Пријатељу, држава и њене ”фирме” су ти саме по себи један велики циркус. Ти си добровољно прихватио да у том циркусу учествујеш и уопште те не жалим. Теби је та слава једном годишње (и бар за то дуготрпљење и превелико мучеништво кроз које мораш да прођеш добијеш на крају плећку и купус као награду), а ми остали вас све у пакету и ваш циркус морамо да трпимо 365 дана години и још вас ми плаћамо да нас јашете. Што се мене тиче, право жалбе немаш. Ако ти се не свиђа, напусти тај циркус и ради нешто продуктивно. Убићеш две муве једним ударцем. Ем неће бити те тескобне славе, ем ћеш урадити нешто од свог живота. Zamilsi jednu drzavu na nasoj planeti koja je najbliza socio/ liberalno/ drutvenim idealima koje zastupas... i ta drzava ima pozoriste... drzavno... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 19, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 сад на Жрулзнету вест "атеисте терају да се хране и друже са колегама! шокантно!" "како сазнајемо једном атеисти ја позлило од треће ванилице коју је силом прилика морао да поједе и удели комплимент колегиници која је направила" RYLAH је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Октобар 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 Драги пријатељи, немојте облак је уметник, или можда вљасуљар, или сценарист или дублер... ко год да је немојте више, доста је било. будите хришћани, он рачуна на то. Облак неко се Старог завета држи, чувај се ти њих... Зуб за зуб, око за око! Џаба упомоћ , на џарај боље ће ти бити. Сад морам да те браним, е мој облаче.... Драшко је реаговао/ла на ово 1 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 E da... sitna zanimljivost... slavimo salvu sv. Joana Zlatoustog... onog koji je rekao sledece o pozoristu: - Posećivanje predstava rađa preljubu, neuzdržanost i svaku bestidnost (sv. Jovan Zlatoust). - Uzdržavanje od pozorišnih predstava može biti nazvano početkom celomudrenosti (sv. Jovan Zlatoust). - Reci mi: čega ima dobrog u tome da ss bude predmet predstave za mnoge? To je taština, i ništa više... (sv. Jovan Zlatoust). Cak i da jesam vernik nikada ne bih slavio osobu koja je bila u stanju da izgovori ovakve... khm recenice... pozorište hehehe brate moj... upoređivati današnje i ondašnje vreme su dva "različita" sveta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука