RYLAH Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 To sto te brane admini i sto su mi obrisali post ne znaci da cu da promenim svoj stav prema tebi... znas ti dobro sta je pisalo, @, ! Не знам, нисам видео, дошо сам кад је већ све било побрисано, нисам видео твој пост. Мош на пвт ако ти није мука, јербо ће га опет избрисати. drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 Ajd brzo, Dejan nije na temi, ispisite sve sto vam lezi na srcu greengrin drvce, Милан Меденица :), Аурор and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 Ja nekad prosto, kada neko pokrene temu kažem: "nemoj pričati sa mnom o tome" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 А што се саме теме тиче, нема потребе. Раније сам нешто као био у фазону да причам, ал капирам да нема вајде никакве, јер је то једноставно поглед на живот, који се не мења под утицајем било какве приче, већ под утицајем некакве унутрашње промене, која је углавном независна (макар кад гледамо директну везу) од других људи. Тако само можемо да губимо време и живце и једни и други и/или да изгубимо неке добре људе који свет не виде на исти начин као и ми. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 Oćete da vam prićam šta se sve izdešavalo one noći kad je Dzenan nastupao u NS? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 Moja bliska prijateljica veruje u denbraunovsku verziju hriščanstva, tj. da je Hristos bio oženjen i dr. Kad god dođem, a da sam, recimo, dan ili dva pre toga lajkovala na FB bilo šta religioznog karaktera, ona krene da se čudi kako ja verujem u to što mi Crkva servira. Ostali iz društva krenu da srešuju nokte, dube na trepavicama i slično, dok se ona ne smiri. Ja mirno odslušam sve (dobro, ne baš sve ), jer mi je draga i znam da nema drugog načina. Prvoh 15ak puta sam joj objašnjavala kako i zašto verujem u to što verujem, ali mislim da više nemam snage. Sad se samo molim za nju, pošto mi je mnogo draga... Имам и ја једну такву,хоћу рећи сличну,водиле смо расправе највише о посту а кад ми је рекла : Ти твоји попови ништа не знају,паметнија сам ја од нјих.,тад сам одлучила да одустајем убудуће од расправе. А кад неко каже,"тако је моја баба радила" е тад је расправа најслађа. DankaM and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 Oćete da vam prićam šta se sve izdešavalo one noći kad je Dzenan nastupao u NS? Ajde http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 Oćete da vam prićam šta se sve izdešavalo one noći kad je Dzenan nastupao u NS? Ае. Јел има неких аброва које нисмо могли да видимо у Скандалу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 Pričo bi vam al se ne sećam ničeg oćete da vam pričam nešto čega se sećam,tipa kako sam se selio nedavno i kako mi je sad u drugom stanu? Николa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 Јок. Ту нема ни секса ни насиља, шта ће то на православном форуму? Милан Меденица :), Natasa. and drvce је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 Ае. Јел има неких аброва које нисмо могли да видимо у Скандалу? Spasili smo Slobu Vasića i nekog lika iz prvog glasa srbije,neki su teli da ih biju zbog nnekih devojaka Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 Pričo bi vam al se ne sećam ničeg oćete da vam pričam nešto čega se sećam,tipa kako sam se selio nedavno i kako mi je sad u drugom stanu? NE!!! HOCEMO DZENANA catfight catfight catfight catfight catfight catfight !!!! Sta nas trolujes ovde!!!! RYLAH, DankaM and Дејан је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 Јок. Ту нема ни секса ни насиља, шта ће то на православном форуму? Jes vala,totalno nezanimljivo za ovdašnje čalnove,al da tračartimo i prepucavamo se to je cool RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 Odustajem od rasprava o Bogu, jer imam troje koji ne idu hram . Prica i rasprava sa njima ne pomazu nikako .Bolje posaljem molitvu po telegrafu vere . Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 А кад неко каже,"тако је моја баба радила" е тад је расправа најслађа. Sećam se kad se jednom moj brat raspravljao sa drugom zašto nije dobro brijati se nožem (!), pa mu ovaj kaže "kakve veze ima, i moj deda se brijao nožem, što ne bih i ja", a moj brat mu odgovori "pa tvoj deda je furao sa ribama sa dlakavim nogama, a ti ipak više voliš da furaš sa onima koje briju noge" Kad god neko priča o tome šta su njegovi stari radili, ja mu ispričam ovu anegdoticu... Јадранка-Дервента and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука