DYNABLASTER Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Па ниси ми брат у Христу, логично. Auuu "brate"... odjavljujem se iz teme. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sergian Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Nadam se da nisi cak i od onih.... Brate nek se viju zastave jednu po jednu oduzimacu te(ti) Не разумем ово... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sergian Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 значи, ја ти дођем као иноверац? Нисмо браћа у Христу јер нисмо исте вере. Ти си у јереси а ја сам хришћанин. То што си у јереси не значи да те не волим, и да ти расту рогови на глави, у јереси су многи из моје фамилије па их опет све волим као подобија створена по лику Божијем. Pontifex Emeritus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Не разумем ово...Cak je i meni tesko da razumem tu vrstu ljudi odjavljujem se i ja iz teme... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sergian Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 разумем. питао сам те због Миомире, јер сматра да ми према ''зилотима'' примењујемо двоструке стандарде (у односу на римокатолике и остале)- тј. да смо према вама неправедни и искључиви. тако сам и ја мислио, док нисам упознао тебе. не увиђа, да не одричемо ми вас као једноверну браћу, него ви нас. Не одричем се ја своје фамилије и пријатеља из СПЦ, заједно сарађујемо на многим другим пољима. Миомира је нешто друго мислила, колико сам схватио, али то са њом рашчисти. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sergian Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 а кад одеш на Славу код неког рођака и кад седнете за трпезу, да ли устанеш да се помолиш заједно са њима или изађеш напоље па се вратиш након молитве? Не, ја се претходно кући помолим а на самој трпези се само прекрстим и закрстим јело. Једем и њихово жито и славски колач, само закрстим (јер већина Слава где идем не носе колач и жито у цркву већ сами кући окрећу и "освећују"). Они се не моле уопште на својим Славама, ту се само једе и разговара. А кад дођу код мене, исто их не терам на молитву али некад се деси да дођу раније када брат и ја, са оцем, окрећемо колач и читамо молитве, гости стоје поред и то испоштују. Срђан Шијакињић and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 pa ispada da si ti neka umerena struja matejevaca nikolazmaj је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 pa ispada da si ti neka umerena struja matejevaca То се спрема нови синод да ступи на сцену! Шансе за епископску хиротонију код припадника ових група су прилично велике. nikolazmaj, Александар Милојков and Pontifex Emeritus је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Ако се не покаје, ићи ће.. Nema zasta da se pokaje. Njegovim molitvama je isceljeno mnogo ljudi i cak mislim da je jednom pricao da je po njegovoj molitvi vaskrsao covek. U Ostrogu se desavaju cuda koja uvek mogu da budu proverena, a kod vas se ne desava nista. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Не, ја се претходно кући помолим а на самој трпези се само прекрстим и закрстим јело. Једем и њихово жито и славски колач, само закрстим (јер већина Слава где идем не носе колач и жито у цркву већ сами кући окрећу и "освећују"). Они се не моле уопште на својим Славама, ту се само једе и разговара. А кад дођу код мене, исто их не терам на молитву али некад се деси да дођу раније када брат и ја, са оцем, окрећемо колач и читамо молитве, гости стоје поред и то испоштују. Zakrstavas jelo? U cemu je razlika, ako neko ne odnese da se osvesta ili odnese da se osvesta u "jereticku crkvu", od toga kada ti zakrstis jelo? Ovdje se vidi sav fanatizam od koga bolujete, gdje vjeru posmatrate kroz ritualno magijski cin. I sta ti si zakrstio jelo, i toboz si odagano "jereticki zloslov", ma svakako. Pontifex Emeritus, Александар Милојков and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 3 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Zakrstavas jelo? U cemu je razlika, ako neko ne odnese da se osvesta ili odnese da se osvesta u "jereticku crkvu", od toga kada ti zakrstis jelo? Ovdje se vidi sav fanatizam od koga bolujete, gdje vjeru posmatrate kroz ritualno magijski cin. I sta ti si zakrstio jelo, i toboz si odagano "jereticki zloslov", ma svakako. Зли духови обитавају у јеретичкој храни... А на тај начин се одагнају зли духови који се крију у јелу па када истински православац прогута јело а зли дух уђе у његову душу. Овако закрсте па су сигурни... Pontifex Emeritus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sergian Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Zakrstavas jelo? U cemu je razlika, ako neko ne odnese da se osvesta ili odnese da se osvesta u "jereticku crkvu", od toga kada ti zakrstis jelo? Ovdje se vidi sav fanatizam od koga bolujete, gdje vjeru posmatrate kroz ritualno magijski cin. I sta ti si zakrstio jelo, i toboz si odagano "jereticki zloslov", ma svakako. Увек закрштавам храну и кад једем ону коју ја спремам код куће или кад одем у госте било којим поводом. То нема везе са неким страхом од јеретичког злослова већ је то прост хришћански чин (да би ми храна била здравија јер је доказана научно дејство силе крста на воду и храну). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Нисмо браћа у Христу јер нисмо исте вере. Ти си у јереси а ја сам хришћанин. То што си у јереси не значи да те не волим, и да ти расту рогови на глави, у јереси су многи из моје фамилије па их опет све волим као подобија створена по лику Божијем. Klasican sektaski um zatvoren u paranoju svoje zablude da je samo on nosilac istine i na pravoj strani..... Pontifex Emeritus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sergian Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Зли духови обитавају у јеретичкој храни... А на тај начин се одагнају зли духови који се крију у јелу па када истински православац прогута јело а зли дух уђе у његову душу. Овако закрсте па су сигурни... Одговорио сам малопре на то, мани се тог цинизма и глупих коментара... Klasican sektaski um zatvoren u paranoju svoje zablude da je samo on nosilac istine i na pravoj strani..... Докажи да нисам на правој страни, и повући ћу сваку своју реч. Овако само безвезе осуђујеш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Докажи да нисам на правој страни, и повући ћу сваку своју реч. Овако само безвезе осуђујеш. Sta zelis da ti dokazem? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука