Штрумпфета Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 Да ли сте некад били у ситуацији да ваши професори од вас траже више него што сами могу да вам пруже? Или, пак преносе много знања да ви ни не можете да им узвратите? Реците им то, оцените и ви њих! Портал ОЦЕНИ ПРОФЕСОРА пружа ту могућност. http://oceniprofesora.com Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 Браво! Феноменална идеја. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 и ужасна ако не може да се спречи мобинг. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 Оцењивање професора и асистената су увели званично пре пар година, само што никога није брига за то. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 Mi smo na faksu ocenjivali svoje profesore... mada to je tako smešno... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 9, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 I mi imamo na faksu neku obaveznu anketu, ali ja to vidim kao formalnost i sprdnju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука