Владо М Написано Октобар 7, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2012 "Sledeće godine neće biti opravdanja da se otkaže Parada ponosa", rekao je Nikolić BEOGRAD -Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je u nedelju da je Vlada Srbije "rovita, tanka i krhka" i da "ne zna ko vlada policijom i tužilaštvom", jer "nije ušla u sve strukture". "Vladi treba vremena", rekao je Nikolić, povodom zabrane Parade ponosa. Nikolić je naveo da bi bio na čelu kolone da je Prajd održan. "Sledeće godine neće biti opravdanja da se otkaže Parada ponosa", rekao je Nikolić. Predsednik Srbije je naveo da je odluka o zabrani Parade motivisana bezbednošću i da bi on podigao svoj glas da je motiv za zabranu drugačiji. "Ne bi valjalo da nam kažu da je bezbednost ugbrožena, a da mi kažemo "baš nas briga"", dodao je Nikolić televiziji B 92. Nikolić je rekao da Aleksandar Tijanić ne bi više trebalo da bude direktor Radiotelevizije Srbije ali da on ne utiče na Vladu "u tom pogledu". "Da sam ja predsednik Vlade, Tijanić bi otišao. Kada bih se ja pitao, Tijanić ne bi ostao na tom mestu, a kako to ide, na koje je vreme izabran... da li oh shvata da su svi oni kojima je pomagao da vladaju otišli odavno i da nije otišao još on", rekao je predsednik. Nikolić je istakao da postoji vreme kada čovek treba da radi i kada da se skloni, a da Tijanić to nije shvatio. "Sutra ću da doživim još jedno otvoreno pismo (od Tijanića)", rekao je Nikolić. Nikolić je naveo da je očekivao poziv iz RTS-a da gostuje na toj televiziji. izvor:http://www.kurir-info.rs/nikolic-bio-bih-na-celu-parade-ponosa-clanak-447757 Јеванђелски говорити значи говорити из душе; било да говориш, било да ћутиш, осећа се вера. И још значи, не наметати се њоме, нити се због чега стидети. Свака реч је на своме месту и тече. А она је таква зато што се преносила с колена на колено, па се и укоренила. Таква вера нас је одржала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 7, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2012 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Октобар 7, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2012 Је л' ово Њуз.нет?? Дуња and Александар С је реаговао/ла на ово 2 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владо М Написано Октобар 7, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 7, 2012 ne Јеванђелски говорити значи говорити из душе; било да говориш, било да ћутиш, осећа се вера. И још значи, не наметати се њоме, нити се због чега стидети. Свака реч је на своме месту и тече. А она је таква зато што се преносила с колена на колено, па се и укоренила. Таква вера нас је одржала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Октобар 7, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2012 Nikolić: Bio bih na čelu Parade ponosa Лепо је кад човек зна где му је место. nedeljko, Душка, Dugousko and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Октобар 7, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2012 Nikolić: Bio bih na čelu Parade ponosa Лепо је кад човек зна где му је место. :lol: Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Октобар 7, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2012 Ово је рекао само пошто је отказана парада, да није отказана, никад ово не би изјавио и не би био на челу параде. Типично за политичаре са ових простора, дају изјаве у зависности како је "стање на терену", а ставове и партије мијењају као чарапе Andre Williams, Александар С, Grizzly Adams and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Октобар 7, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2012 ... а ставове и партије мијењају као чарапе Уф, гадно, мењају чарапе на три месеца... "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Октобар 7, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2012 Nikolić: Bio bih na čelu Parade ponosa Лепо је кад човек зна где му је место. Ako Srbi ne uvazavaju svoje predsednike nece ih uvazavati ni drugi. Ово је рекао само пошто је отказана парада... Ne pratim nesto vesti, ali ne vidim taj navod da on tu licno kaze da bi sada bio na celu parade?! Ove godine u emisiji ,,Rec na rec – Predsednicki izbori 2012″, na pitanje da li ce, ako postane predsednik Srbije stati na celo Parade, odgovorio: ,,Na celo te kolone ne mogu da stanem. Jedino ako bas postoji opasnost da ce biti premlaceni ja cu da stanem na celo.” Saborna odluka je da se parada ne odrzi, i on to postuje. Bezbednost "ponosnih" na paradi ne da je bas ugrozena, nego je krajnje ugrozena, a to zbog revolta gradjana koji je izazvan uvredljivim plakatima koji direkno vredjaju veru i njihova verska osecanja. Tako je, sta da se radi... O tome je vise govorio g. Ivica Dacic. Da je kojim slucajem odluka bila drugacija, verovatno bi stao na celo kolone i iz razloga da posvedoci svetu da on jeste predsednik svih gradjana Srbije, a ne samo predsednik svoje stranke tj. svojih glasaca, za razliku od svog prethodnika. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 8, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 https://www.pouke.org/forum/topic/21402-zrullznet/page__st__192#entry725919 Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука