Ненад Написано Март 23, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 23, 2010 vidim da je forum radio tek poslednjih godina ... jesi ulazio u raspravu sa.. Никада нисам гледао њихов форум. nije glavni problem da li je bog stvorio Mesec, nego da li ima boga! Ako bi bilo izvesno da ima boga , ne bi bilo teško poverovati da je i Mesec njegovo delo. Управо тако. Ако Бог постоји, Он је створио Месец. pa, možeš da dokažeš da je TE glupost , al' isto tako NE MOŽEŠ da dokažeš ovo drugo ! Ово прво је сасвим довољно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 23, 2010 Пријави Подели Написано Март 23, 2010 Еј само да кажем. Месец је настао групацијом одређене масе - која је формирала критичну масу са резултујућом гравитацијом, што значи масу сферног облика. 0102_laugh Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Март 23, 2010 Пријави Подели Написано Март 23, 2010 Добродошли госн` Николићу 0102_laugh pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Март 23, 2010 Пријави Подели Написано Март 23, 2010 Nenade, zamolio bih te da ostaviš ovdje linkove foruma na kojima si diskutovao sam evolucionistima(pomenuo si to u prethodnom postu).... Ova tema me veoma interesuje,tako da bi mi te diskusija itekako- dobrodošle. Ево теме у којој се највише дискутовало: http://forum.vidovdan.org/viewtopic.php?f=16&t=965&st=0&sk=t&sd=a Има 3270 порука... тако да није лако све прегледати 8086.gif http://forum.vidovdan.org/viewtopic.php?f=16&t=938&st=0&sk=t&sd=a Овај други линк је до једне друге теме која има "само" 2266 порука. У њој сам нешто мање учествовао, али је било других са веома много корисних информација за неупућене. Hvala ti, iščitavam ovo za vikend,aBd. 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Написано Март 23, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 23, 2010 Еј само да кажем. Месец је настао групацијом одређене масе - која је формирала критичну масу са резултујућом гравитацијом, што значи масу сферног облика. 0110_hahaha Коначно да неко напише своје мишљење. То сам питао још током отварања теме. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 24, 2010 Пријави Подели Написано Март 24, 2010 vidim da je forum radio tek poslednjih godina ... jesi ulazio u raspravu sa.. NenadНикада нисам гледао њихов форум.pa, hajde...tamo ćeš naći teže protivnike nego što sam ti ja - aj ako smeš ! nije glavni problem da li je bog stvorio Mesec, nego da li ima boga! Ako bi bilo izvesno da ima boga , ne bi bilo teško poverovati da je i Mesec njegovo delo. NenadУправо тако. Ако Бог постоји, Он је створио Месец.AKO postoji ...pa, možeš da dokažeš da je TE glupost , al' isto tako NE MOŽEŠ da dokažeš ovo drugo !NenadОво прво је сасвим довољно.za šta ? . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Написано Март 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2010 pa, možeš da dokažeš da je TE glupost , al' isto tako NE MOŽEŠ da dokažeš ovo drugo ! Ово прво је сасвим довољно.za šta ? Било би сасвим довољно да сви, као на пример ти, гледају равноправно на еволуционизам и креационизам. Проблем је у томе што је тренутно еволуција законом заштићена као некада паганска религија у Римском Царству. Свако довођење теорије еволуције у питање у школама је противзаконито. Дакле није хришћанима циљ да се забрани еволуција, већ само да се дозволи алтернатива тој државној религији. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 27, 2010 Пријави Подели Написано Март 27, 2010 A da neko malo proanalizira tog Younga? A? dada http://www.talkorigins.org/faqs/moonrec.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2018 Ових дана Кина постаје прва земља која ће спустити беспилотну летелицу и ровера на другу страну Месеца. Носе неке саднице биљака да виде како ће реаговати, такође узеће узорке Месеца и вратити на Земљу, а ускоро ће поставити радио-телескоп на том месту где је најбоље заштићено од шумова радиоталаса са Земље. http://www.rts.rs/page/magazine/ci/story/1880/tehnologija/3347781/kinezi-zele-da-slete-na-mracnu-stranu-meseca.html obi-wan, Милан Ракић, sqny and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Децембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2018 пре 1 сат, Milan Nikolic рече Носе неке саднице биљака да виде како ће реаговати Stvarno i mene zanima kako će reagovati biljke na potpuno bezvazdušan prostor, pri tome usled nedostatka ikakve atmosfere izložen najtežim mogućim kosmičkim zračenjima i konstantnom bombardovanju svemirskim kamenčugama (meteorima). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2018 Снимак данашњег лансирања: obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука