Jump to content

Како је настао Месец?

Ненад

Препоручена порука

vidim da je forum radio tek poslednjih godina ...

jesi ulazio u raspravu sa..

Никада нисам гледао њихов форум.

nije glavni problem da li je bog stvorio Mesec, nego da li ima boga!

Ako bi bilo izvesno da ima boga , ne bi bilo teško poverovati da je i Mesec njegovo delo.

Управо тако. Ако Бог постоји, Он је створио Месец.

pa, možeš da dokažeš da je TE glupost , al' isto tako NE MOŽEŠ da dokažeš ovo drugo !

Ово прво је сасвим довољно.

Подели на овим сајтовима

Еј само да кажем. Месец је настао групацијом одређене масе - која је формирала критичну масу са резултујућом гравитацијом, што значи масу сферног облика. 0102_laugh

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Nenade, zamolio bih te da ostaviš ovdje linkove foruma na kojima si diskutovao sam evolucionistima(pomenuo si to u prethodnom postu).... Ova tema me veoma interesuje,tako da bi mi te diskusija itekako- dobrodošle.

Ево теме у којој се највише дискутовало:

http://forum.vidovdan.org/viewtopic.php?f=16&t=965&st=0&sk=t&sd=a

Има 3270 порука... тако да није лако све прегледати 8086.gif

http://forum.vidovdan.org/viewtopic.php?f=16&t=938&st=0&sk=t&sd=a

Овај други линк је до једне друге теме која има "само" 2266 порука. У њој сам нешто мање учествовао, али је било других са веома много корисних информација за неупућене.

Hvala ti, iščitavam ovo za vikend,aBd. 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Еј само да кажем. Месец је настао групацијом одређене масе - која је формирала критичну масу са резултујућом гравитацијом, што значи масу сферног облика. 0110_hahaha

Коначно да неко напише своје мишљење. То сам питао још током отварања теме.

:)

Подели на овим сајтовима

vidim da je forum radio tek poslednjih godina ...

jesi ulazio u raspravu sa..

Nenad

Никада нисам гледао њихов форум.

pa, hajde...

tamo ćeš naći teže protivnike nego što sam ti ja - aj ako smeš !

nije glavni problem da li je bog stvorio Mesec, nego da li ima boga!

Ako bi bilo izvesno da ima boga , ne bi bilo teško poverovati da je i Mesec njegovo delo.

Nenad

Управо тако. Ако Бог постоји, Он је створио Месец.

AKO postoji ...

pa, možeš da dokažeš da je TE glupost , al' isto tako NE MOŽEŠ da dokažeš ovo drugo !

Nenad

za šta ?

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

za šta ?

Било би сасвим довољно да сви, као на пример ти, гледају равноправно на еволуционизам и креационизам. Проблем је у томе што је тренутно еволуција законом заштићена као некада паганска религија у Римском Царству. Свако довођење теорије еволуције у питање у школама је противзаконито.

Дакле није хришћанима циљ да се забрани еволуција, већ само да се дозволи алтернатива тој државној религији.

Подели на овим сајтовима

• 8 years later...

Ових дана Кина постаје прва земља која ће спустити беспилотну летелицу и ровера на другу страну Месеца. Носе неке саднице биљака да виде како ће реаговати, такође узеће узорке Месеца и вратити на Земљу, а ускоро ће поставити радио-телескоп на том месту где је најбоље заштићено од шумова радиоталаса са Земље.

http://www.rts.rs/page/magazine/ci/story/1880/tehnologija/3347781/kinezi-zele-da-slete-na-mracnu-stranu-meseca.html

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Milan Nikolic рече

Носе неке саднице биљака да виде како ће реаговати

Stvarno i mene zanima kako će reagovati biljke na potpuno bezvazdušan prostor, pri tome usled nedostatka ikakve atmosfere izložen najtežim mogućim kosmičkim zračenjima i konstantnom bombardovanju svemirskim kamenčugama (meteorima).

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...