obi-wan Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 Јел? Ајде ми онда обећај да ни ти ни било ко други из модерације неће да уклони слике из Гуче, ако их поставим. Прихваташ? Или не морам толико далеко да идем. Могу ли да поставим слику Цеце са концерта? Sve to cu ja da obrisem i uklonim, nemas brige... gringrin "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 A da se ne pravimo (dvosmislenim frazama) da su u pitanju javne orgije? Брзо би се претвориле у то, сигуран буди. Искуство западних земаља управо сведочи о томе. Геј параде се тамо буквално претварају у промоцију скарадности и јавне оргије. А и тамо су кренули са "борбом за људска права", па кад су им допустили шетњу, отишли су даље... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 Причао ми је један пријатељ који је дуго година живео у Минхену на шта тамо личе геј параде. Да ти се желудац окрене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 Причао ми је један пријатељ који је дуго година живео у Минхену на шта тамо личе геј параде. Да ти се желудац окрене. Само што је заборавио да ти каже да су тамо све параде такве. Као што су и овде, уосталом, и мање више свуда у свету. Разне параде у Србији су на корак од масовних оргија, а теби, +Амфилохију и Нашој ДециТМ, само геј парада смета. Одлучи се да ли ти је критеријум за забрану јавних манифестација количина сваке врсте блуда и разврата или је критеријум то да ли манифестација има предзнак ”геј”. Нема фрке ако си само против геј параде, али бар да знамо о чему причамо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 @, Све што јавно истиче оно што искључиво припада интими. Не интересује ме ничији кревет и нећу да ме нико тиме оптерећује. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 @, Све што јавно истиче оно што искључиво припада интими. Не интересује ме ничији кревет и нећу да ме нико тиме оптерећује. Ни мене не интересује садржај нечије утробе, кога је јавно показао пошто се убио као мајка на Цецином концерту на сред трга. Али против тога нико не говори. Чак напротив, велики број млађаних чистача Београда од ”содомског смрада” посећује радо концерте жене једног од њихових идола и претходника. А њихови политички ментори такве концерте не само да посећују, него их још и организују новцем грађана. А ти израчунај колико стотина хиљада младих људи конзумира ово смеће, а колико се ложи на геј параде. Математика је прилично јасна. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 Мало замењујеш тезе јер Гучу и концерт не мораш да гледаш али параду мораш, хтео не хтео. Јер ЕУ и геј лоби кажу да има да се јавно парадира. Александар Милојков је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 Мало замењујеш тезе јер Гучу и концерт не мораш да гледаш али параду мораш, хтео не хтео. Јер ЕУ и геј лоби кажу да има да се јавно парадира. Pa tehnički ne moraš ni jedno ni drugo. Nemoj da dodješ i gotovo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 Брат, који је направио ванредни догађају, пуштајући дракулу кад му време није, нека се лати се посла: Милан Ракић and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 mene nesto zanima, sta recimo ako je neki muskarac, kao decak, imao sklonosti ka interesovanju za decake i to se nastavi da se u njegovim kasnijim i zrelijim godinama opredeli za homoseksualnost? da li je to greh, da li je to bolest...? licno sam, da kazem protiv tih odnosa, jer kao sto kazu da je Bog hteo da stvori homoseksualce stvorio bi Adama & Stevu , malo sale, s druge strane ako bi usvojili dete, to dete bi raslo u nekom okruzenju koje je, nezdravo. neko pak kaze 'ej ali bolje da oni usvoje dete pa da dete raste u mitu i ljubavi' ali ja se pitam ko opet garantuje da bi to bio normalan i miran odnos ispunjen ljubavlju, pogotovo sto ce i to dete poprimiti verovatno sklonost ka istom polu..no da ne duzim, ali zaista ne znam sta da kazem kad me neko upita kao vernika koji su mi argumenti za neslaganje sa LGBT odnosima.. 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 Pa tehnički ne moraš ni jedno ni drugo. Nemoj da dodješ i gotovo. А шта ћу ја који живим у близини? 2010. сам се једва вратио кући после Литургије, од силних кавеза, паса, транспортера, каменица. А да не говорим што породицу нисам могао да изведем у недељну шетњу. feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 da li je to greh, da li je to bolest...? Грех јесте. Била је и болест до скоро, а онда су напрасно оздравили тако што је промењена дефиниција појма "болест". Manolis and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 А шта ћу ја који живим у близини? 2010. сам се једва вратио кући после Литургије, од силних кавеза, паса, транспортера, каменица. А да не говорим што породицу нисам могао да изведем у недељну шетњу. E pazi sad za te kaveze nisu krivi ovi što šetaju nego ovi što hoće da ih biju. A realno ne znam što bi ti smetalo ako neko prošeta, iako nisam za te šetnje za ovo za ono, parade i ostale gluposti, ali ne vidim razlog zašto bi nekima smetalo da ljudi prošetajo onako mirno, naravno ne bi bilo uredu da prave neku galamu. Ali što se tiče živim u blizini smetaju mi, tu je najviše kriva ona strana koja silom pokušava stvari da reši. A i aukoliko živiš u blizini mesta gde se koncert organizuje mnogo više će da ti smeta, nego neka grupica ljudi koji prošetaju ispod tvog prozora. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 Грех јесте. Била је и болест до скоро, а онда су напрасно оздравили тако што је промењена дефиниција појма "болест". hahaha e sad, a sta ja da kazem kad mene neko pita zasto je to greh? 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 A realno ne znam što bi ti smetalo ako neko prošeta, iako nisam za te šetnje za ovo za ono, parade i ostale gluposti, ali ne vidim razlog zašto bi nekima smetalo da ljudi prošetajo onako mirno, naravno ne bi bilo uredu da prave neku galamu. Смета ми што знам, поучен искуством других држава, у шта ће се то временом претворити. Не желим да се тако нешто догађа на јавном месту. Улица припада свима нама и морамо наћи неки најмањи заједнички именитељ када су у питању нормативи понашања на јавном месту. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука