Гости Guest - . . .- Написано Септембар 28, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Ја сам као дете много, али много волео да читам књиге! Често сам и док једем (чак је то једно време било редовно) увек поред себе има неку књигу. Додуше то радим и данас, мада сам сада заменио таблет рачунаром где имам мноштво књига . Приметио сам да то исто ради и моја ћеркица, љуби је татко Дакле, моја омиљена књига из детињства је "Ђип у телевизору" од Ђани Родарија. И сада се сећам сваки приче из те књиге, готово свих ликова и догађаја. Иначе сам књигу добио као одличан ђак... Друга омиљена књига је била Витезови кнеза Лазара од Славомира Настасијевића. Њу сам прочитао веома рано са неких 9 година. Историјски роман. Ако нисте имали прилике да читате Славомира Настасијевића, обавезно то да урадите Морам да наведем и књигу "Визија Раја и Пакла" од Душана Јовановића, која је на мене као детета веома утицала, била ми је потпуно магична... а то је било време када си веома тешко долазио до било какве духовне литературе.... Које су ваше омиљене књиге? YOKA, sqny, Grizzly Adams and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 bajke od andersena a najviše Kresivo i Mali Klaus i veliki Klaus... moj otac ih je fenomenalno i čitao i pričao a baš ono pre škole imao sam neke knjižice Vrabac Rajko YOKA је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Gotivio sam bajke Desnke Maksimovic... Belog Ocnjaka, Pet Prijatelja ... Милан Ракић, Срђан Шијакињић, w.a.mozart and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Милан Ракић and drvce је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 a da, u 2-3. razredu sam ko blesav čitao bajke marije paskval Милан Ракић and drvce је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 28, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Да, књига Хајдуци од Нушића ми је била право окткриће као и Магареће године од Бранка Ћопића, прочитао сам је бар 5 пута.. Да, и Аутобиографија од Нушића... ово сам читао са неких 8-9 година YOKA and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Памтим само две књиге. Једна ме је растројила - Дневник Ане Франк, док ме је друга одушевила - Титови граничари. YOKA је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Jedna knjiga koja moze da se vodi i kao za decu i za odrasle. Provitana barem 10 puta u razlicitim dobima sazrevanja i uvek ostavila drugaciji utisak u zavisnosti od toga kada je citana: "Mali princ" A inace knjiga na kojoj sam takoreci ucio da citam je Poseno deo oko astronomije, iako tada veci deo nisam razumeo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Милан Ракић, YOKA, Срђан Шијакињић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Исто је била једна илустрована енциклопедија за децу у чини ми се 12 томова, ваљда правили Јапанци па наши превели... Не могу да пронађем сад. То је било феноменално! ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 i ovo obavezno http://www.kupindo.com/kupljeno/10011588_Moja-prva-enciklopedija-Jean-Stroud Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Исто је била једна илустрована енциклопедија за децу у чини ми се 12 томова, ваљда правили Јапанци па наши превели... Не могу да пронађем сад. То је било феноменално! da nije ovo http://www.limundo.com/kupovina/Knjige/Knjige-za-decu/Ostalo/DJECJE-SVEZNANJE-KOMPLET-10-KNJIGA-10-DINARA/6089534 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Ма није, не могу да је нађем... Наслови су били, ако се добро сећам: - Праисторијски живот - Електроника и енергетика - Животињски свет (?) - ... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Ево је једна! http://www.kupindo.com/kupljeno/10486459_Elektronika-i-energetika ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Има их скоро све, гуглајте "Riznica znanja za mlade"... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука