Grizzly Adams Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Мислиш да му је Тадић неки род? Благовесник је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 .smeha. Lice malo .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владимир Миливојевић Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Дилан баш није испао фер спрам Хрвата. Да је бар изузео неке - бар оне с Мирогоја. Млађони је реаговао/ла на ово 1 "Свуда пођи, себи дођи." - Владимир М. Миливојевић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Септембар 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 Sledeća epizoda: http://www.novosti.r...iga-u-Hrvatskoj Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 Auuuuu... al' su osetljivi ....nisam pojma imao ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 Citat: "Već u Zadru, nakon Lustigovih reči, usledila je reakcija jedne učenice koja je kazala da je ona filmom "uvređena". Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 Ma ne brini Zeljko, prevaspitacemo mi to ekumenizmom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 Ја ту не видим проблем. Бојкот је прави либертаријански, да не кажем тржишни начин да казниш некога зато што осећаш да те је увредио из било ког разлога, а не да зовеш мама-тата државу да апси. Е сад, друга је ствар шта одрређене људе вређа... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 Ја ту не видим проблем. Бојкот је прави либертаријански, да не кажем тржишни начин да казниш некога зато што осећаш да те је увредио из било ког разлога, а не да зовеш мама-тата државу да апси. Е сад, друга је ствар шта одрређене људе вређа... Нема ту никаквих проблема, имају право, него само показују о каквим се балканским провинцијалцима ради. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 Не знам како вас великосрБе не боли када паушално оцрњују неку другу националност, али вас боли када неко каже да су срБи геноцидан народ... Јер је историјска чињеница да Срби никад нису починили геноцид. Нико нормалан не оцрњује "паушално" неког појединца само јер је друге нације, али је исто тако историјска чињеница да је један део (обично водећи) скупа индивидуалних појединцаца, који чини хрватски народ, историјски доследно чинио сваком приликом злочине над Србима, између осталог и геноцид, као и над Јеврејима, Ромима и осталима. Само толико, занимљиво колико то чини нервозним поједине, немам појма што. И чему толика исфрустрираност са тим "Б" не видим на овом форуму много образоваца и сличних да би се инсистирало на излизаним форама... feeble је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 Lista pokušaja atentata na Adolfa Hitlera. Ako sam dobro izbrojao, bilo ih je 27 između 1934 i 1944. Zadnji je jula '44, pukovnik Fon Štaufenberg, tj. zaverenici u armiji, a tamo sigurno nisu bili hipici i komunisti... Руку на срце, било је одређеног отпора нацизму у Немачкој али он је био миноран, не по величини и храбрости људи који су се жртвовали у борби против зла, већ по масовности. Официри који су желели да убију Хитлера то свакако нису радили због убеђења или што су се противили његовој идеологији, него јер су видели да је рат изгубљен и да је најбоље за њих саме, а можда и Немачку да Хитлер што пре оде. У јулу 44, већ се видело да савезници неће бити "враћени у море" и да Црвену армију нико и ништа неће зауставити пре Берлина. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 Само толико, занимљиво колико то чини нервозним поједине, немам појма што. Зато што бисмо хтели да наставимо да живимо, конташ? Све те злочине су чинили људи са конкретним именима, без обзира да ли су били већина или не, да уопште не улазимо у ту расправу. Људи у Хрватској настављају да се рађају и после Јасеновца и после Олује, баш као што се људи у Србији рађају после Титових и Милошевићевих злочиначких режима. Хоћу да тог човека гледам као човека, да са њим живим и радим и градимо једну нову будућност, а не да га њушим да бих осетио да ли му је деда био усташа (свакоме иоле нормалном је јасно да је то што је Дилан рекао глупост и то би и сами признали да се којим случајем није сетио баш Хрвата). То није заборав, него реалност. Не заборављам ја Павелића, али какве везе има неки Анте 1984. годиште са Павелићем? Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 Smarate oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 И да нагласим још једном, пошто су овакве теме изузетно осетљива, да јако поштујем и најбоље мишљење о браћи Хрватима са овог форума, много боље него о неким Србима. Такође, познавао сам неке особе из Хрватске које су ми биле јако близу срца и које никад нећу заборавити. Још, не мислим да је већина Хрвата нехативно настројена према Србима, или да је и на који начин лошија од било којих других људи. Само ми смета упорна политика хрватске државе и дела хрватске елите, кроз историју. Уосталом, смета ми и упорна погрешна политика српске државе и елите, само што је она била углавном самодеструктивна, мада је наравно било и случајева наших великих и дубоко нељудски огрешења о друге народе. Да се разумемо. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 Зато што бисмо хтели да наставимо да живимо, конташ? Све те злочине су чинили људи са конкретним именима, без обзира да ли су били већина или не, да уопште не улазимо у ту расправу. Људи у Хрватској настављају да се рађају и после Јасеновца и после Олује, баш као што се људи у Србији рађају после Титових и Милошевићевих злочиначких режима. Хоћу да тог човека гледам као човека, да са њим живим и радим и градимо једну нову будућност, а не да га њушим да бих осетио да ли му је деда био усташа (свакоме иоле нормалном је јасно да је то што је Дилан рекао глупост и то би и сами признали да се којим случајем није сетио баш Хрвата). То није заборав, него реалност. Не заборављам ја Павелића, али какве везе има неки Анте 1984. годиште са Павелићем? Ма нема никакве везе наравно. Не треба да памтимо историју да би у нама она будила одређена осећања према било коме, или да би се појединци управљали по историјском сећању у односима са другим људима. Треба да је памтимо исправно, само да се не бисмо, када можда опет дође ситуација у будућности, одлучили да правимо Југославије, и да спајамо што се спојити никад није дало. Колико год непопуларно звучало, све док се већина људи, и скоро све државе воде по критеријуму нације (а сумњам да ћемо у догледној будућности дочекати да раса, нација и сл. буду битне колико би требало - нимало), ратови ће се дешавати, и зато треба избегавати планирана територијална мешања и спајања у неке "федерације" и "братства и јединства". Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука