GeniusAtWork Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 U pravu si, poznat je svima u svetu nemacki pokret otpora i ogromne zrtve koje su podneli u borbi. Nikako da ukapiram da li troluješ ili te jednostavno mrzi da izguglaš pre nego što nešto napišeš: Approximately 77,000 German citizens were killed for one or another form of resistance by Special Courts, courts martial, and the civil justice system. Wiki Helmut Hubner, 17-godišnjak koji je giljotiniran (giljotinom su izvršavane smrtne kazne nad civilima) jer je slušao radio program BBC-ja i delio antinacističke letke. Bela ruža, organizacija studenata koja je se nenasilno suprotstavljala nacistima, većina takođe pogubljena, uključujući brata i sestru od 20-ak godina, studente.... Млађони је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Tito ti je bio od zagorske fele, austrijski a ne srpski vojnik ...a sto se tice Princ Eugen divizije ... nisu trebali ciniti po Kozari sto ne dolikuje ljudima ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 (нпр. синагогу у Панчеву су спалили комунисти, нико је није ни такао током рата, чак ни нацисти) исти случај и у моме месту, занимљиво да је нацисти нису порушили али зато црвени су одмах прешли на посао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Nikako da ukapiram da li troluješ ili te jednostavno mrzi da izguglaš pre nego što nešto napišeš: A vi to pokusavate da pokazete da je postojao pokret otpora u nemackoj? Pa ko onda troluje? Ako je i bilo cega to su bili ili komunisti ili anarhisti ili kakvi nesrecni Jevreji. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Lista pokušaja atentata na Adolfa Hitlera. Ako sam dobro izbrojao, bilo ih je 27 između 1934 i 1944. Zadnji je jula '44, pukovnik Fon Štaufenberg, tj. zaverenici u armiji, a tamo sigurno nisu bili hipici i komunisti... https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Aaaaaa.... a ja se bas pitao sta radi Merkelova na paradi u Moskvi ... a ona bila tamo kao predstavnica jedne od zemalja saveznica u borbi protiv nacista .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Кажу да је и Хитлер спасао једног Јеврејина , који му је био ратни друг током 1. св. рата. Које личности, које негирање нације. Кад Србин оде међу људе друге вере и нације, они га не гледају као личност него као Србина. Нико се не одриче свога порекла, осим малосрба. Том логиком су се вада водили и јаничари и комунисти кад су се одрицали својих корена. Код Хрвата је проблем што су истребљивали Србе у 1. и у 2. светском рату и после 90'их и нико то не сматра лошом праксом, него нечим сасвим нормалним , за шта се увек нађе неко оправдање. Уместо да уче своју децу да је оно што је чињено у Јасеновцу лоше, они кољаче представаљају као хероје. Волим изворну музику из Босне и скинем између осталих неку браћу Видовић, наступају људи уживо на некој свадби и између осталих песам иде она : Свети Анте, ајмо у усташе, да вратимо што је било наше Благовесник and N.Petrovic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Lista pokušaja atentata na Adolfa Hitlera. Ako sam dobro izbrojao, bilo ih je 27 između 1934 i 1944. Zadnji je jula '44, pukovnik Fon Štaufenberg, tj. zaverenici u armiji, a tamo sigurno nisu bili hipici i komunisti... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Ма о усташама све најгоре, али имамо и овде на форуму Хрвате, сасвим нормалне људе, хришћане, којима такве ствари нису на крај памети... А видео сам довољно да знам да нису "појединци". Посебно млади људи. Срђан Шијакињић, Crveni Baron, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Кад Србин оде међу људе друге вере и нације, они га не гледају као личност него као Србина.Да ли то што они имају патологију значи да и ми треба да имамо исту патологију? Ако они скачу у бунар, и ми за њима је ли... Уопште као људи требало би да будемо имуни на те патологије, а поготово као хришћани! bgcz је реаговао/ла на ово 1 Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bgcz Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Брате Александре ти си у праву, решење је у љубави, а не мржњи. Ја бих само волео да сви Срби воле своју државу и нацију свим срцем, а не да је се стиде или одричу. Какве су ти мисли, такав ти је живот. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Да ли то што они имају патологију значи да и ми треба да имамо исту патологију? Ако они скачу у бунар, и ми за њима је ли... Уопште као људи требало би да будемо имуни на те патологије, а поготово као хришћани! Ne treba, ali treba da znamo za tu njihovu uslovno receno "patologiju" a ne da je negiramo. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Нема негирања, да је Дилан рекао "усташе" уместо "Хрвати", то би било сасвим у реду. Crveni Baron and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 исти случај и у моме месту, занимљиво да је нацисти нису порушили али зато црвени су одмах прешли на посао. I ovdje imamo u Češkoj takav jedan kuriozan primjer, ti se baviš istorijom pa će te to zanimati, sinagoga u Krnovu koja nije bila srušena iako se nalazila na teritoriju koji su Njemci po okupaciji Československa smatrali čisto i strogo njemačkim, tj. gornja Šlezija, Upper Silesia (Polish: Górny Śląsk; Silesian: Gůrny Ślůnsk; Czech: Horní Slezsko; German: Oberschlesien; Silesian German: Oberschläsing; Latin: Silesia Superior). Desilo se to tako što su mještani slagali Njemcima da je to njihova tržnica i skinuli s nje te najnapadnije židovske znake. Iako je i bez njih jasno vidjet iz aviona da je riječ o sinagozi Njemci su to "rogutali", tj. akceptirali i nisu je srušili a nisu potom ni komunisti. Ti su od sinanoge napravili nekakvo vojno skladište, magacin vojnog materijala, nisu je održavali pa je dosta propala. Tek sad su u toku restauratorski i konzervatorski radovi koji su započeli prije nekoliko godina i još traju. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Нема негирања, да је Дилан рекао "усташе" уместо "Хрвати", то би било сасвим у реду. Slazem se, nije u redu ... Mozda bi mogao da im se izvine .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука