Marrii Написано Новембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2016 Управо сада, Marrii рече Manastir Gradac.Posetila Sam ga ovog leta...pravljen u Francuskom stilu ,prelep je. Милан Ракић, "Tamo daleko", ivanaika and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nenad015 Написано Новембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2016 Jeste prelep, vidim po slikama, nazalost nikad nisam bio tamo. Ipak najlepsi manastir za mene je Petkovica, nalazi se izmedju Sapca i Loznice. Kraj oko manastira me podseca na detinjstvo... Marrii је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marrii Написано Новембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2016 Divno,imas li fotografiju neku? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nenad015 Написано Новембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2016 Nemam. Jednom mesecno odem nedeljom na liturgiju u Petkovicu ali nemam obicaj da slikam. A i losa mi je kamera na telefonu. Igumanija, mati Lukija dosta vremena provodi u milotvi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nenad015 Написано Новембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2016 Malo je zapostavljen taj manastir jer je Ilinje dosta posecenije ali meni srce zaigra svaki put kad treba da idem u Petkovicu, da je muski manastir mozda bih i ostao tamo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Новембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2016 On 12.11.2016. at 21:28, Marrii рече На тренутак сам помислио да сам у манастиру Студеница. Marrii је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Март 12, 2020 Пријави Подели Написано Март 12, 2020 у септембру сам запросио моју љубљеницу у манастиру. Данас са благословом Јелене Анжујске умножавамо нашу љубав. Плаво Небо, obi-wan, Smaragdni kamičak and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука