Jump to content

Геј активиста позива на рушење цркaва и џамија

Оцени ову тему

@...

Препоручена порука

Геј активиста позива на рушење цркaва и џамија

СНП НАШИ обавештава јавност да један од водећих пропагатора геј идеологије и организовања „Параде поноса“ , Предраг Аздејковић на свом фејсбук профилу позива на рушење Православних и муслиманских верских објеката, и да је читав „Геј прајд“ окренут ка изразитој мржњи према верницима и Цркви.

Статус на фејсбуку који дословце гласи

„Предраг Аздејковић

Јуче

Молим вернике који не могу да издрже моју МРЖНЈУ ПРЕМА БОГУ да се сами избришу и да престану да ме смарају, јер ја сам од оних који сматрају да све цркве, џамије, храмове треба срушити и то прво оне који имају највећу културну вредност и који су стари неколико стотина година и то моје мишљење се никада неће променити и о томе не желим да расправљам!!!“

gej.jpg

је отворени позив на линч свих оних који се не слажу са геј прајд идеологијом, и СНП НАШИ захтева моменталну реакцију Министра полиције и премијера Ивице Дачића. Читава манифестација „геј прајд„ започела је скрнављењем хришћанског празника светитељки Вере, Наде и Љубави, по којима најављени „геј прајд„ носи име, а кулминација мржње је изјава у којој се отворено позива на рушење верских објеката.

СНП НАШИ захтева хитну забрану најављене „параде поноса“ за 6. октобар, хапшење Предрага Аздејковића због ширења верске мржње и нетолеранције, и уколико држава не стане у заштиту грађана од геј екстремизма, грађани ће бити принуђени да то ураде сами.

Информативна служба СНП НАШИ

Кратка веза: http://nasisrbija.org/?p=9069

:D

Иначе, постоји посебан круг пакла за људе који мешају "ЈЕР" и "ЈЕЛ'"

Подели на овим сајтовима

Azdejković može da smatra da hramove treba rušiti ,i da je anus centar univerzuma ,al za razliku od pripadnika pokreta Naši nikad nije dilovao heroin po crkvama :)

Подели на овим сајтовима

И Аждејковић се овим идотлуцима кандидовао за кривично гоњење, нису само атеисти на списку.

Иначе, постоји посебан круг пакла за људе који мешају "ЈЕР" и "ЈЕЛ'"

Подели на овим сајтовима

. Stvarno sam neprijatno iznenadjen ovakvim najprizemnijim komentarom koji nije ni nivo ulice .Na prvom mjestu od vas se ocekuje da negujete i insistirate na pristojnim komentarima . Samo saopstenje ne mora da je istinito i prethodno je trebalo proveriti verodostojnost .
Подели на овим сајтовима

И Аждејковић се овим идотлуцима кандидовао за кривично гоњење, нису само атеисти на списку.

Аздејковић је атеиста. Елем, не би због овога требало забранити "Параду" већ ухапсити Аздејковића. Мада, човек је болестан и њему је далеко потребнија болница од затвора.

Подели на овим сајтовима

Пошто смо ми хришћани мирољубиви, а муслимани у свом "јесењем заносу" па ако га буде ухватио неки бркати муслиман за ово, биће белаја.

Подели на овим сајтовима

Пошто смо ми хришћани мирољубиви, а муслимани у свом "јесењем заносу" па ако га буде ухватио неки бркати муслиман за ово, биће белаја.

Да, да..нек иде нек проба да руши џамију. greengrin Мада, можда му буде и фино јер ће га вероватно набити на нешто. greengrin

Подели на овим сајтовима

Свашта..... Замисли да те опседа оваква мржња? :)

Као и у случају Стојадиновића, то су људи који пате. Зато их не треба дирати нити осуђивати. Сами су себи пакао и казна.

Подели на овим сајтовима

Овај је као Гандлаф, хомосексуалац и атеиста. Лепота.

И антиевропејац! Ватрени противник приступања Србије ЕУ. Шта рећи?

Подели на овим сајтовима

Као и у случају Стојадиновића, то су људи који пате. Зато их не треба дирати нити осуђивати. Сами су себи пакао и казна.

Зато сам и изабрао православље. Шта ћу више од религије сем што ме учи да не гајим овакве мржње у себи? И онда ме питају што верујем у Исуса? Па затп што ме је то научио. :)

Шта мене брига да ли постоји Бог у смислу брадатог чике на небу мене занима учење Исуса Христа он ми је идол и у њега верујем. :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...