@... Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 Геј активиста позива на рушење цркaва и џамија СНП НАШИ обавештава јавност да један од водећих пропагатора геј идеологије и организовања „Параде поноса“ , Предраг Аздејковић на свом фејсбук профилу позива на рушење Православних и муслиманских верских објеката, и да је читав „Геј прајд“ окренут ка изразитој мржњи према верницима и Цркви. Статус на фејсбуку који дословце гласи „Предраг Аздејковић Јуче Молим вернике који не могу да издрже моју МРЖНЈУ ПРЕМА БОГУ да се сами избришу и да престану да ме смарају, јер ја сам од оних који сматрају да све цркве, џамије, храмове треба срушити и то прво оне који имају највећу културну вредност и који су стари неколико стотина година и то моје мишљење се никада неће променити и о томе не желим да расправљам!!!“ је отворени позив на линч свих оних који се не слажу са геј прајд идеологијом, и СНП НАШИ захтева моменталну реакцију Министра полиције и премијера Ивице Дачића. Читава манифестација „геј прајд„ започела је скрнављењем хришћанског празника светитељки Вере, Наде и Љубави, по којима најављени „геј прајд„ носи име, а кулминација мржње је изјава у којој се отворено позива на рушење верских објеката. СНП НАШИ захтева хитну забрану најављене „параде поноса“ за 6. октобар, хапшење Предрага Аздејковића због ширења верске мржње и нетолеранције, и уколико држава не стане у заштиту грађана од геј екстремизма, грађани ће бити принуђени да то ураде сами. Информативна служба СНП НАШИ Кратка веза: http://nasisrbija.org/?p=9069 Иначе, постоји посебан круг пакла за људе који мешају "ЈЕР" и "ЈЕЛ'" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 Azdejković može da smatra da hramove treba rušiti ,i da je anus centar univerzuma ,al za razliku od pripadnika pokreta Naši nikad nije dilovao heroin po crkvama Boba and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 Чкаља је био много бољи и смешнији. Ово данас, будибог с нама... Саша Горштак, Драшко, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
@... Написано Септембар 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 И Аждејковић се овим идотлуцима кандидовао за кривично гоњење, нису само атеисти на списку. МАРКО Мaленчић је реаговао/ла на ово 1 Иначе, постоји посебан круг пакла за људе који мешају "ЈЕР" и "ЈЕЛ'" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 . Stvarno sam neprijatno iznenadjen ovakvim najprizemnijim komentarom koji nije ni nivo ulice .Na prvom mjestu od vas se ocekuje da negujete i insistirate na pristojnim komentarima . Samo saopstenje ne mora da je istinito i prethodno je trebalo proveriti verodostojnost . МАРКО Мaленчић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 Jeste Boro, u pravu si,rekao sam to u afektu, evo brišem.Hvala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 И Аждејковић се овим идотлуцима кандидовао за кривично гоњење, нису само атеисти на списку. Аздејковић је атеиста. Елем, не би због овога требало забранити "Параду" већ ухапсити Аздејковића. Мада, човек је болестан и њему је далеко потребнија болница од затвора. Manolis and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 Овај је као Гандлаф, хомосексуалац и атеиста. Лепота. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 Пошто смо ми хришћани мирољубиви, а муслимани у свом "јесењем заносу" па ако га буде ухватио неки бркати муслиман за ово, биће белаја. Драшко, Александар Милојков and kron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 Свашта..... Замисли да те опседа оваква мржња? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 Пошто смо ми хришћани мирољубиви, а муслимани у свом "јесењем заносу" па ако га буде ухватио неки бркати муслиман за ово, биће белаја. Да, да..нек иде нек проба да руши џамију. greengrin Мада, можда му буде и фино јер ће га вероватно набити на нешто. greengrin Драшко, Manolis and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 Свашта..... Замисли да те опседа оваква мржња? Као и у случају Стојадиновића, то су људи који пате. Зато их не треба дирати нити осуђивати. Сами су себи пакао и казна. Лидија Миленковић, RYLAH, vidovic64 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 Овај је као Гандлаф, хомосексуалац и атеиста. Лепота. И антиевропејац! Ватрени противник приступања Србије ЕУ. Шта рећи? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 Као и у случају Стојадиновића, то су људи који пате. Зато их не треба дирати нити осуђивати. Сами су себи пакао и казна. Зато сам и изабрао православље. Шта ћу више од религије сем што ме учи да не гајим овакве мржње у себи? И онда ме питају што верујем у Исуса? Па затп што ме је то научио. Шта мене брига да ли постоји Бог у смислу брадатог чике на небу мене занима учење Исуса Христа он ми је идол и у њега верујем. Бартендаз, Александар Милојков, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука