Jump to content

Удружење Атеисти Србије поново протестује због...

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Прикладнији назив би био "Редуковани разум".  

dobro je... za trenutak sam pomislio da si smeksao i prestao sa ad hominemima i vredjanjem ;)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...

Ima tu trauma iz detinjstva i jos sto faktora zasto, ali traume iz detinjstva su sirokog dijapazona i moze se skoro sve svesti pod to

A o njima nema sta da kazes, mozes samo da naslutis zasto i da pokusas da pomognes

Ta maxima im je malo klimava, 3/4 je po Svetom Pismu, 1/4 je besmisao, sta znaci "na zadovoljstvo sebe"?!

i kakav je to logo obrnuti pentagram sa S u sredini Davidove zvezde, gde se zagubila ta donja putanja atoma?

UdruZenjeAteistiSrbije

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

šta reći u ljudima koje rade ovako nešto

Nista, moliti se za njih.

Ne može dobro stablo donijeti zlih plodova niti nevaljalo stablo dobrih plodova. Svako stablo koje ne rađa dobrim plodom siječe se i u oganj baca. Dakle: po plodovima njihovim ćete ih prepoznati. (Matej 7, 15)

Подели на овим сајтовима

Kolko god nas namerno nervirali treba da smo svesni toga da im nije lako

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Не контам атеисте уопште. Толико као воле неки живот, а самовољно ускраћују себе за много лепши, вечни живот? Где је ту здрав разум? Зашто бар не би покушали пронаћи тај вечни живот, па да после кажу своја мишљења и ставове?

Подели на овим сајтовима

Не контам атеисте уопште. Толико као воле неки живот, а самовољно ускраћују себе за много лепши, вечни живот? Где је ту здрав разум? Зашто бар не би покушали пронаћи тај вечни живот, па да после кажу своја мишљења и ставове?

Možda zato što misčimo da nema tog večnog života, kad umreš ukoliko te ne balzamuju ili čuvaju u specialnim uslovima, satrunućeš, poješćete crvi i to je to.  

Подели на овим сајтовима

И где је ту смисао?  .mislise.

Smisao sčega?

Да ли се и "раскрштење" обавља у цркви као и крштење? .smesko.

Ma meni je sve ovo glupo, mada zsa druge strane dobro bi mid ošao neki papir u danima posta.

Kada me keva pita "Što ne postiš? Uzmi posti kao svi pravoslavci",

"Znaš da nisam pravoslavac, ateista sam"

"Jesi špravoslavac ti si pravoslavac"

"Kako sam pravoslavac kad ne verujem u Boga?"

"Krstila sam te u crkvi."

"Ali bez mog odobrenja"

"Nema veze kršten si znači pravoslavac si."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...