RYLAH Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Марко, то је лаж. Као прво, причао сам не само о теби, него и о ФБ групи, а као друго, и ти си сам више пута понављао те и сличне ствари. Стално се на вашем форуму понавља да су Исус, Деда Мраз и једнорог исто, да су верници глупи, незрели, затуцани, да само човек који не размишља може да буде верник, да мораш да се ослободиш критичког размишљања и слепо следиш ауторитете да би био верник, да је вера заслужна за највеће покоље у историји, да се над неверницима врши још мало па верска тортура, поричете право на верску наставу које постоји у целој Европи, и томе слично. А за ово ћу да се исцимам када будем имао прилике, чисто да знаш да не користиш више имена која не стоје у личним картама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 @@Marko Ekmedžić, Vidim da si promenio avatar. Sta znaci taj krstic ili plusic u avataru ? To do sada nisam vidjao na simbolima ateizma. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 @@Marko Ekmedžić, Marko daleko su vernici SPC od Wikipediji. Cela srpska Wikipedija je ateistička skoro i kao njeni admini. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marko Ekmedžić Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Razni ljudi govore razne stvari. Stavovi UAS su na sajtu UAS, a FB grupa okuplja bezmalo 3000 ljudi, koji u najvećem broju nisu članovi UAS. Niti je moj, niti stav UAS da su svi vernici glupi, nezreli i zatucani, ali verovatno zaključak izvlačiš iz postova koji ukazuju na one koji jesu takvi. Ne poričemo pravo na versku nastavu, samo smatramo da je treba izmestiti iz državnih škola, i vratiti u crkve. Uzimanje novca od svih, zarad potreba jedne verske zajednice, zaista vidimo kao torturu. Za Isusa sam ti odgovorio, ja mislim da je verovatno bio istorijska ličnost, ali ima i onih koji misle da nije. http://www.ateisti.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 @@Ignjatije, Simbol nije ni malo Hrišćanski. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Марко Екмеџић Znao sam da postoji manjak inteligencije kao preduslov za slepu veru u boga, ali ovo... O.o Марко Екмеџић Posle kada kažemo da osobe koje mogu da pomisle i napišu tako nešto nisu normalne, i zaslužuju svaki prezir, mi ispadamo zli i netolerantni O.o Ево само два поста. А постове које стављају потпредседници удружења, чији глас ипак нешто значи тамо, који одишу голом и нескривеном мржњом, ипак нису за овај форум, јер се овде такви постови бришу кад их модератори примете. Дакле, још једна неистина. Колико сам тамо нешто видео, ви и задржавате само незреле или затуцане тамо, да бисте стварали такву слику о верницима, оне који поведу конструктиван дијалог или банујете или им претите бановањем. Ignjatije, sqny and Velja94 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 @, Ko bi na ovo pomislio da i to rade. Ima čak Stojadinovića kao prijatelja na facebooku. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Предраг Стојадиновић "logika"... to je za meni podrzavanje kriminalne diskriminacije i zlostavljanja deteta, ja bih sve njih strpao u zatvor zbog toga... Pa neka me citiraju do mile volje, sto vise to bolje! Zlostavljaci dece U ZATVOR! Stoka. субота у 2:32по подне http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Вељо, нема потребе за тим, заиста. Капирам да је тај број годиште и да се не може очекивати нека дубља дискусија о неким стварима за које још ниси сазрео, али ћеш далеко више научити ако само будеш читао, него ако чекаш прилику да убациш макар шта. ateista Kristijan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 @, Za čim nema potrebe? Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Ljudi, pa ne bi oni toliko mrzeli nasu veru kada bi je barem malo poznavali : Morgana Le Fay Evo ja mrzim religiju i uopste se ne ustrucavam da to kazem i nije me sramota toga. Ja sam zensko, igrom slucaja, sta treba, da volim ideologiju koja bi od mene da napravi rasplodnu kravu? Da tolerisem ljude koji takvu ideologiju podrzavaju? Ovakve kao ja su palili, da ne treba mozda da im aplaudiram? Kad je neko video crnca da ne mrzi rasizam? пре 11 ч. Zeljko Prica ...... a kada su religiozni u pitanju obzirom da zlo koje predstavljaju i šire nije baš tako jasno definisano imamo potrebu da se ogradimo od mržnje ... od koje se u svakom slučaju treba ograditi naprosto zato što je neefikasna kada krenemo da se borimo protiv zla ... po meni je to jedini ili bar najjači razlog пре 7 ч. Velja94 је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Ljudi, pa ne bi oni toliko mrzeli nasu veru kada bi je barem malo poznavali Ili obrnuto... kad je ne bi tako mrzeli mozda bi je i bolje poznavali... zacarani krug vecine ideologija Velja94 and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Ili obrnuto... kad je ne bi tako mrzeli mozda bi je i bolje poznavali... zacarani krug vecine ideologija Niko im ne brani i nista ih ne sputava da upoznaju barem osnovne stvari vere koju kritikuju i napadaju. Imamo internet i forume pa zasto ne pitaju kakav je stav Pravoslavlja prema zenama i neistomisljenicima. Da li nasa Crkva uci da zene trebaju biti "rasplodne krave" ili im sledi spaljivanje. Ne, nego je lakse i lepse gledati klipove i citati "Iluzija o Bogu" koju je pisao takodje covek koji dve blage veze nema o Hriscanstvu, a pogotovu o Pravoslavnom Hriscanstvu. Pitanja o veri postavljati skolovanim vernicima, pitanja o nauci postavljati skolovanim naucnicima. I nece biti problema. Velja94 је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marko Ekmedžić Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Aleksandre, o slepoj veri smo mislim već razjasnili. Drugi komentar je bio usmeren na citat Jerotića u kome tvrdi da deca u verskom smislu nisu sasvim nedužna, a u kontekstu stradanja te iste dece u gasnim komorama Aušvica. I dalje tvrdim da samo nenormalna osoba može da izjavi tako nešto. Takođe, smatram da zbog takve izjave autor zaista zaslužuje svaki prezir. http://www.ateisti.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Значи, јкажеш да постоји и вера која није слепа, јел тако? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука