Jump to content

Удружење Атеисти Србије поново протестује због...

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

@@Marko Ekmedžić,

Nisam videla taj post i nisam ga obrisala.Ne znam da li je bio uvredljiv ili šaljiv.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Anastasija, ne mari, nije ništa strašno :)

Slažem se sa Kristijanom, a verujem da će se i Aleksandar složiti, da smo više puta u privatnoj prepisci vodili sasvim korektnu, međusobno uvažavajuću diskusiju.

Niko nije nikoga pokušavao da "obrlati", nego smo razgovarali ozbiljno i odgovorno, i kao ljudi, i kao roditelji i kao građani ove države, bez previše predrasuda, i to bi morala da bude osnova za svaki dalji dijalog između vernika i ateista.

Početne pozicije su nam različite, svako brani svoje stanovište, ali se ne mrzimo, i nema potrebe za tim.

Nećemo se složiti oko puno pitanja, u to sam siguran, ali nema razloga da zbog toga ne razgovaramo, kao odgovorni ljudi, kojima je dobrobit cele države u kojoj žive, važna.

Veljo, pripisujem tovje neozbiljne izjave tvojoj mladosti i nezrelosti, i tako ću ih i posmatrati.

Подели на овим сајтовима

Ja ne govorim da su svi ateisti loši ima dobrih. Svugde ima dobrih i loših.

Upravo tako. Obaveza nas ateista je da na sopstvenom primeru, svojim moralnim i ljudskim kvalitetima promovišemo ateizam. Pa kad mnogi ljudi u Srbiji, koji imaju svakojake predrasude o ateizmu i ateistima (jedan od njih si i ti Veljo .smesko. )uvide da sam pošten, tolerantan, odgovoran i patriota, nezasluženo loša slika o nama će početi da se menja. Kao što je obaveza vernika da živi život koji je u skladu sa pravoslavnim vrednostima (skromnost, blagost, dobročinstvo...).

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...